clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:....no kurde .....toś mnię teraz dobiła ....mam receptę ...duzo śmiechu:p... i starsznie żałuję ze wczoraj nie wymiziałam Cukieraska:placz::placz::placz: aaa ja!!!! Twój żal to nic w porównaniu z moim :placz::placz: [quote name='Złośnica']ojj...Lugerek był wczoraj nie w sosie, troszkę się zatruł i grnerlanie nie miał na nic ochoty. buuuuuuuuuuuu [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to wybaczam Lukiereczkowi ...ale Magda Klocusiowa prawie mi płakała ze nie ma fotaski z Lukierkiem:placz: liczę ze będzie okazja się spotkać:p prawie płakała..:shake::shake:. WYŁAM JAK BÓBR!!! [quote name='Złośnica']no właśnie!!!!!!!!!!!!!! ja nawet nie wiem która to była :placz: :placz: :placz: taki Lukier a ja nie mam ani jednego buziaczka od niego:placz: wymiziaj go złośnico ode mnie... powiedz... bałaś sie że faktycznie tą szminke mu zostawie na jego bialutkim ciałku :cool3: DULKOWA!!!!! GRATULEJSZYN JESZCZE RAZ- TU I TERAZ!!! NA FORUM Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']aaa ja!!!! Twój żal to nic w porównaniu z moim :placz::placz:..........................ale ja wiem co straciłam a ty nie:placz::placz::placz: buuuuuuuuuuuu prawie płakała..:shake::shake:. WYŁAM JAK BÓBR!!! taki Lukier a ja nie mam ani jednego buziaczka od niego:placz: wymiziaj go złośnico ode mnie... powiedz... bałaś sie że faktycznie tą szminke mu zostawie na jego bialutkim ciałku :cool3: DULKOWA!!!!! GRATULEJSZYN JESZCZE RAZ- TU I TERAZ!!! NA FORUM :razz:potwierdzam ...Klocusiowa cały czas płakała ,że nie wycałowała Lukierka -Cukierka ...wszystkie chusteczki zasmarkała:-( DULCZYŃSKA ...gdzie TY:razz: Quote
BoJa2 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Złośnica napisał(a):ja chce mieć taki płaski brzuch jak Ty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: W tajemnicy zdradze ci jakąAlutka stosuje dietę:lol: :lol: - Musisz zacząć odwiedzać Jastrzębie:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wszystkim Życzliwym Nam serdecznie dziękujemy za Gratulacje dla Duleczki:loveu: :loveu: Pysiu i Alusiu Dzięki za fotki:buzi: Klocusiowa -Tobie i Pawciowi dzięki za towarzysto i kibicowanie Luger nie wie co stracił,żeś go nie wyślimtała:lol: za to Dulka zbierze podwójną porcyjkę:loveu: Quote
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Haha :grin: Świetne :klacz: http://img233.imageshack.us/img233/7792/tnust1ml2.jpg Dobry na wieczór :p Quote
BoJa2 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Witaj Paula:multi: :multi: Cudna ta fotka no nie??? Quote
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Witaj Paula:multi: :multi: Cudna ta fotka no nie??? Mistrzostwo :grins: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']W tajemnicy zdradze ci jakąAlutka stosuje dietę:lol: :lol: - Musisz zacząć odwiedzać Jastrzębie:lol: :evil_lol: :evil_lol::p...oj nie ...nalezy zaczęć od P39 :diabloti:...i robić brzuszki ...przy Ozzym ..płaski brzuch gwarantowany ...przy 30 Ozzy wskakuje sprawdzać siłę mięśni:diabloti:....a potem porcja dobrego humorku w Jastrzębiu :p [quote name='Hugo-Kochaś']rozgrzewka http://img233.imageshack.us/img233/7792/tnust1ml2.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto powiesił Duleczkę :loveu: A my chcieliśmy was porwać na psacer ale się rozkidało i rozburzyło:placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Matrix:evil_lol::evil_lol: http://img233.imageshack.us/img233/7792/tnust1ml2.jpg Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Na konkurs prosze to dać http://img233.imageshack.us/img233/7792/tnust1ml2.jpg rewelacyjne Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']W tajemnicy zdradze ci jakąAlutka stosuje dietę:lol: :lol: - Musisz zacząć odwiedzać Jastrzębie:lol: :evil_lol: :evil_lol: no chyba coś w tym jest... bo mi też ostatnimi czasy jakoś ubyło w pasie... a mówią że od piwa brzuch rośnie- pomówienia!!! a do Jastrzębia oczywiście- jaknajbardziej- zapraszamy... każde miłe towarzystwo nie jest złe ;) [quote name='Hugo-Kochaś']Wszystkim Życzliwym Nam serdecznie dziękujemy za Gratulacje dla Duleczki:loveu: :loveu: Pysiu i Alusiu Dzięki za fotki:buzi: Klocusiowa -Tobie i Pawciowi dzięki za towarzysto i kibicowanie Luger nie wie co stracił,żeś go nie wyślimtała:lol: za to Dulka zbierze podwójną porcyjkę:loveu: a jak dostarcze ci fotki- podziękujesz mi też??? :p sie właśnie zrzucają :cool3: przywioze ci płytke przy okazji spotkanka- nie przerobione będą- brak czasu :oops: aaaaaaaaaaaaa... nie wyslimtałam Lukierka :placz: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Wszystkim Życzliwym Nam serdecznie dziękujemy za Gratulacje dla Duleczki:loveu: :loveu: Pysiu i Alusiu Dzięki za fotki:buzi: Klocusiowa -Tobie i Pawciowi dzięki za towarzysto i kibicowanie Luger nie wie co stracił,żeś go nie wyślimtała:lol: za to Dulka zbierze podwójną porcyjkę:loveu::placz::placz::placz:a mi za kibicowanie nie podziękowałaś :placz::placz::placz: Doberek z raniutka:loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']no chyba coś w tym jest... bo mi też ostatnimi czasy jakoś ubyło w pasie... a mówią że od piwa brzuch rośnie- pomówienia!!! a do Jastrzębia oczywiście- jaknajbardziej- zapraszamy... każde miłe towarzystwo nie jest złe ;) :razz:myślisz ...że to od piwelka spada brzuś ....a ja się tak męczę ćwicząć wieczorkami:placz::placz::placz:....dupa .....a tak się starałam:cool1: To ja jade do Jastrzębia...pierdziele cwiczenia ...biere kiste piwa:eviltong:.... Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:myślisz ...że to od piwelka spada brzuś ....a ja się tak męczę ćwicząć wieczorkami:placz::placz::placz:....dupa .....a tak się starałam:cool1: To ja jade do Jastrzębia...pierdziele cwiczenia ...biere kiste piwa:eviltong:.... bier kiste biera i przybywaj!!!!! możesz po drodze przybrac wszystkich zainteresowanyh terapią ;) Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']bier kiste biera i przybywaj!!!!! możesz po drodze przybrac wszystkich zainteresowanyh terapią ;) :diabloti:kurde ale wszystkie z przyczajki .....na zasadzie i chciałabym i boję się:angryy:......dawa...tu odważne człowieki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kto jedzie ze mna na terapię:diabloti:....dobrym słowem:eviltong: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :shock: :no-no-no: :stupid: co za głupie człekokształtne :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 tyle same bublowate - reszta na CD otrzymasz :eviltong: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nareszcie się doczekalim fotasków Klocusiowej;).....oj ta ostatnia/ w klateczce/ wbrew wszystkiemu jest the best;) Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Widziałmam, widziałam grzywacza:bigcool::diabloti: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Widziałmam, widziałam grzywacza:bigcool::diabloti::pw innych blożkach też był Grzywaczyk:eviltong: Quote
groszek83 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:...ta... http://images24.fotosik.pl/14/949b5086006f2db8.jpg [quote name='clockwork'] http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg :crazyeye::crazyeye:A cóż to za przedziwne psisko.Takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye::crazyeye:Którą lokatę toto zajęło??:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='groszek83']:crazyeye::crazyeye:A cóż to za przedziwne psisko.Takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye::crazyeye:Którą lokatę toto zajęło??:evil_lol::loveu:zrobilim Championat:eviltong: Quote
Recommended Posts