Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:....no kurde .....toś mnię teraz dobiła ....mam receptę ...duzo śmiechu:p...
i starsznie żałuję ze wczoraj nie wymiziałam Cukieraska:placz::placz::placz:

aaa ja!!!! Twój żal to nic w porównaniu z moim :placz::placz:

[quote name='Złośnica']ojj...Lugerek był wczoraj nie w sosie, troszkę się zatruł i grnerlanie nie miał na nic ochoty.
buuuuuuuuuuuu

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to wybaczam Lukiereczkowi ...ale Magda Klocusiowa prawie mi płakała ze nie ma fotaski z Lukierkiem:placz:
liczę ze będzie okazja się spotkać:p

prawie płakała..:shake::shake:. WYŁAM JAK BÓBR!!!

[quote name='Złośnica']no właśnie!!!!!!!!!!!!!! ja nawet nie wiem która to była :placz: :placz: :placz:
taki Lukier a ja nie mam ani jednego buziaczka od niego:placz:

wymiziaj go złośnico ode mnie... powiedz... bałaś sie że faktycznie tą szminke mu zostawie na jego bialutkim ciałku :cool3:

DULKOWA!!!!! GRATULEJSZYN JESZCZE RAZ- TU I TERAZ!!! NA FORUM

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']aaa ja!!!! Twój żal to nic w porównaniu z moim :placz::placz:..........................ale ja wiem co straciłam a ty nie:placz::placz::placz:

buuuuuuuuuuuu

prawie płakała..:shake::shake:. WYŁAM JAK BÓBR!!!

taki Lukier a ja nie mam ani jednego buziaczka od niego:placz:

wymiziaj go złośnico ode mnie... powiedz... bałaś sie że faktycznie tą szminke mu zostawie na jego bialutkim ciałku :cool3:

DULKOWA!!!!! GRATULEJSZYN JESZCZE RAZ- TU I TERAZ!!! NA FORUM
:razz:potwierdzam ...Klocusiowa cały czas płakała ,że nie wycałowała Lukierka -Cukierka ...wszystkie chusteczki zasmarkała:-(

DULCZYŃSKA ...gdzie TY:razz:

Posted

Złośnica napisał(a):
ja chce mieć taki płaski brzuch jak Ty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

W tajemnicy zdradze ci jakąAlutka stosuje dietę:lol: :lol:

- Musisz zacząć odwiedzać Jastrzębie:lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wszystkim Życzliwym Nam serdecznie dziękujemy za Gratulacje dla Duleczki:loveu: :loveu:

Pysiu i Alusiu Dzięki za fotki:buzi:

Klocusiowa -Tobie i Pawciowi dzięki za towarzysto i kibicowanie

Luger nie wie co stracił,żeś go nie wyślimtała:lol: za to Dulka zbierze podwójną porcyjkę:loveu:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']W tajemnicy zdradze ci jakąAlutka stosuje dietę:lol: :lol:

- Musisz zacząć odwiedzać Jastrzębie:lol: :evil_lol: :evil_lol::p...oj nie ...nalezy zaczęć od P39 :diabloti:...i robić brzuszki ...przy Ozzym ..płaski brzuch gwarantowany ...przy 30 Ozzy wskakuje sprawdzać siłę mięśni:diabloti:....a potem porcja dobrego humorku w Jastrzębiu :p

[quote name='Hugo-Kochaś']rozgrzewka
http://img233.imageshack.us/img233/7792/tnust1ml2.jpg
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto powiesił Duleczkę :loveu:
A my chcieliśmy was porwać na psacer ale się rozkidało i rozburzyło:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']W tajemnicy zdradze ci jakąAlutka stosuje dietę:lol: :lol:

- Musisz zacząć odwiedzać Jastrzębie:lol: :evil_lol: :evil_lol:
no chyba coś w tym jest... bo mi też ostatnimi czasy jakoś ubyło w pasie... a mówią że od piwa brzuch rośnie- pomówienia!!!
a do Jastrzębia oczywiście- jaknajbardziej- zapraszamy... każde miłe towarzystwo nie jest złe ;)

[quote name='Hugo-Kochaś']Wszystkim Życzliwym Nam serdecznie dziękujemy za Gratulacje dla Duleczki:loveu: :loveu:

Luger nie wie co stracił,żeś go nie wyślimtała:lol: za to Dulka zbierze podwójną porcyjkę:loveu:
a jak dostarcze ci fotki- podziękujesz mi też??? :p sie właśnie zrzucają :cool3:
przywioze ci płytke przy okazji spotkanka- nie przerobione będą- brak czasu :oops:

aaaaaaaaaaaaa... nie wyslimtałam Lukierka :placz:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Wszystkim Życzliwym Nam serdecznie dziękujemy za Gratulacje dla Duleczki:loveu: :loveu:

Luger nie wie co stracił,żeś go nie wyślimtała:lol: za to Dulka zbierze podwójną porcyjkę:loveu::placz::placz::placz:a mi za kibicowanie nie podziękowałaś :placz::placz::placz:
Doberek z raniutka:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']no chyba coś w tym jest... bo mi też ostatnimi czasy jakoś ubyło w pasie... a mówią że od piwa brzuch rośnie- pomówienia!!!
a do Jastrzębia oczywiście- jaknajbardziej- zapraszamy... każde miłe towarzystwo nie jest złe ;)

:razz:myślisz ...że to od piwelka spada brzuś ....a ja się tak męczę ćwicząć wieczorkami:placz::placz::placz:....dupa .....a tak się starałam:cool1:
To ja jade do Jastrzębia...pierdziele cwiczenia ...biere kiste piwa:eviltong:....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:myślisz ...że to od piwelka spada brzuś ....a ja się tak męczę ćwicząć wieczorkami:placz::placz::placz:....dupa .....a tak się starałam:cool1:
To ja jade do Jastrzębia...pierdziele cwiczenia ...biere kiste piwa:eviltong:....

bier kiste biera i przybywaj!!!!! możesz po drodze przybrac wszystkich zainteresowanyh terapią ;)

Posted

[quote name='clockwork']bier kiste biera i przybywaj!!!!! możesz po drodze przybrac wszystkich zainteresowanyh terapią ;)
:diabloti:kurde ale wszystkie z przyczajki .....na zasadzie i chciałabym i boję się:angryy:......dawa...tu odważne człowieki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kto jedzie ze mna na terapię:diabloti:....dobrym słowem:eviltong:

Posted

[quote name='groszek83']:crazyeye::crazyeye:A cóż to za przedziwne psisko.Takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye::crazyeye:Którą lokatę toto zajęło??:evil_lol::loveu:zrobilim Championat:eviltong: