Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tu sobie zaglądałam czasem do Was, ale nie pisałam :oops: Mam nadzieję, że to się zmieni i znajdę czas na regularne odwiedziny :p

Hugo-Kochaś napisał(a):
Paula -Witaj:multi: widzę,że razem se czekamy na fotki:roll: :p

Czekamy i się doczekać nie możemy :roll:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Uffff.tera se mogę dychnąc:lol:
Dziekujemy Wszystkim za baaardzo mile spędzony czas.Za fotki dziekuję 'Z góry";) Nieocenione okazały sie wskazówki wyjadacza wystawowego wśród nas-Pysi.Pańciu mał nakazane klęknać przed sędziną,natomiast stanowczo zakazano mu całowania w rączkę.Acha -okulary też musiał zostawić:lol: :lol:

Dulka dostała ocenę doskonałą i zajęła IV lokatę:multi: :loveu:

poza tym p,sędzina napisała:mocna,dobra głowa,prawidłowa górna linia,dobrze ustawione kończyny.prawidłowy ruch.

W naszych występach dzielnie towarzystwa dotrzymywali nam :Alutka.Klocusie.Agnes z rodzinką oraz Pysia.Było nam bardzo miło:multi: Was spotkać.

ps.Czekam na foteczki;) :loveu:;)będziemy razem ćwiczyć z frelką i na następnej wystawie będzie wyżej ...ale opis jest SUPER
Fotaski już poszły pocztą;).....mało jest takich oki:razz:
My też się super bawiliśmy , świetnie spędzilismy czas:multi:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Uffff.tera se mogę dychnąc:lol:
Dziekujemy Wszystkim za baaardzo mile spędzony czas.Za fotki dziekuję 'Z góry";) Nieocenione okazały sie wskazówki wyjadacza wystawowego wśród nas-Pysi.Pańciu mał nakazane klęknać przed sędziną,natomiast stanowczo zakazano mu całowania w rączkę.Acha -okulary też musiał zostawić:lol: :lol:

Dulka dostała ocenę doskonałą i zajęła IV lokatę:multi: :loveu:

poza tym p,sędzina napisała:mocna,dobra głowa,prawidłowa górna linia,dobrze ustawione kończyny.prawidłowy ruch.

W naszych występach dzielnie towarzystwa dotrzymywali nam :Alutka.Klocusie.Agnes z rodzinką oraz Pysia.Było nam bardzo miło:multi: Was spotkać.

ps.Czekam na foteczki;) :loveu:

Gratulujemy:knajpa::knajpa::knajpa:
Czekam również:p

Posted

Pysia dlaczego dostałaś ochrzan za ładne zdjecie z frontu ?? :roll:
Dzieci Lugerka stanęły na lokatach i właśnie z tego najbardziej się cieszę :multi: :multi: :multi:
I ciesze się , że rozetki się podobały a komplet 3 szt, wzięła inna Lugerkowa córunia :p

Alu...wpędziłaś mnie w kompleksy :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Złośnica']Pysia dlaczego dostałaś ochrzan za ładne zdjecie z frontu ?? :roll:
Dzieci Lugerka stanęły na lokatach i właśnie z tego najbardziej się cieszę :multi: :multi: :multi:
I ciesze się , że rozetki się podobały a komplet 3 szt, wzięła inna Lugerkowa córunia :p

Alu...wpędziłaś mnie w kompleksy :placz: :placz: :placz::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Magda .....JA w komplexy :razz:
Pysia dostała opieprz za zawołanie Duśki ...ale zołzik zaraz sie ładnie wystawił:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Magda .....JA w komplexy :razz:

ja chce mieć taki płaski brzuch jak Ty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Złośnica']ja chce mieć taki płaski brzuch jak Ty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::cool1:....no kurde .....toś mnię teraz dobiła ....mam receptę ...duzo śmiechu:p...
i starsznie żałuję ze wczoraj nie wymiziałam Cukieraska:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']i starsznie żałuję ze wczoraj nie wymiziałam Cukieraska:placz::placz::placz:

ojj...Lugerek był wczoraj nie w sosie, troszkę się zatruł i grnerlanie nie miał na nic ochoty.

Posted

[quote name='Złośnica']ojj...Lugerek był wczoraj nie w sosie, troszkę się zatruł i grnerlanie nie miał na nic ochoty.:razz:to wybaczam Lukiereczkowi ...ale Magda Klocusiowa prawie mi płakała ze nie ma fotaski z Lukierkiem:placz:
liczę ze będzie okazja się spotkać:p

Posted

[quote name='Złośnica']orzeszku.............:diabloti: to była ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong:nio ...moja wystawowa wersja grzywacza...tylko nie dali nam numerku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: