Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj .......
:razz:drżysz maleńka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...trzymam kciukasy;)

Już za chwileczkę,już za momencik-ok.13.00:nerwy: :nerwy:

gyten morgen Dealerkowa;)

Posted

[quote name='Złośnica']śliczne :loveu: dałam sobie na tapete :cool3:
buhahhaha... prosięta ci wybiegaja z tapetki??
aaaaa.. byle do niedzieli :loveu::loveu::loveu: Luger, Dulka :loveu::loveu::loveu:

Dulkowa!!!! daj cynka po 13tej... bedziemy tu zerkać z AlicjąR... mamy nadzieje że przyniesiesz dobre wieści- jak nie to skłam... i tak nikt sie nie dowie;)

Posted

[quote name='clockwork']
aaaaa.. byle do niedzieli :loveu::loveu::loveu: Luger, Dulka :loveu::loveu::loveu:

Dulkowa!!!! daj cynka po 13tej... bedziemy tu zerkać z AlicjąR... mamy nadzieje że przyniesiesz dobre wieści- jak nie to skłam... i tak nikt sie nie dowie;)

I jeszcze 20 innych bullków:multi: :multi: Niezłą ekipe Magda skrzyknęła:lol:

tera na grilla wykupi pół Makro:evil_lol: :evil_lol:

po 13.0 wyśle wam smska bo jadę na zakupy;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']I jeszcze 20 innych bullków:multi: :multi: Niezłą ekipe Magda skrzyknęła:lol:

po 13.0 wyśle wam smska bo jadę na zakupy;)
to nie bedzie bullków z grilla???? cholewka... to co to za impreza?? :roll:

czekamy na eska

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
I jeszcze 20 innych bullków:multi: :multi: Niezłą ekipe Magda skrzyknęła:lol:

no właśnie !!! ale trafiłam...kupiłam ponad 10 kg miecha z przeceny :lol: :lol: :lol: ale co tam, przecież jaki pan taki pies czyli jak świnie to wszystko zjecie :evil_lol:

Posted

[quote name='Złośnica']no właśnie !!! ale trafiłam...kupiłam ponad 10 kg miecha z przeceny :lol: :lol: :lol: ale co tam, przecież jaki pan taki pies czyli jak świnie to wszystko zjecie :evil_lol:

buuuhahhaha!!! tak jest!! dobra świnia wszystko zje!!!

w niedzielke ... pamiętaj- imienniczko mła ;)

Dulczyńska ... to co?? wypijemy browarka za tą maturke, co?? tak na zapas- kup więcej :evil_lol::evil_lol: dzięki za info- puszczam kciuki

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahhaha!!! tak jest!! dobra świnia wszystko zje!!!

mniam .mniam:eating: :eating: :sabber:

Dulczyńska ... to co?? wypijemy browarka za tą maturke, co?? tak na zapas- kup więcej :evil_lol::evil_lol: dzięki za info- puszczam kciuki

a pewnie,że wypijemy -tera już można

:cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drinking: :chlup: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :laola: :laola:
w końcu moje dziecię zdało mature!!!!

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']a pewnie,że wypijemy -tera już można

:cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drinking: :chlup: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :laola: :laola:

a ile razy próbowało?? że w KOŃCU sie mu udało?? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']a ile razy próbowało?? że w KOŃCU sie mu udało?? :evil_lol::evil_lol:

za pierwszym razem się udało:eviltong: :eviltong: :cunao:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
a pewnie,że wypijemy -tera już można

Moje dziecie tez zdało :multi: :multi: :multi:
Witaj po długiej drodze poszukiwania tejże galerii :evil_lol: Banerek nie działa...Musiałam się nieźle napocić ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Moje dziecie tez zdało :multi: :multi: :multi:
Witaj po długiej drodze poszukiwania tejże galerii :evil_lol: Banerek nie działa...Musiałam się nieźle napocić ;)

cześć Pysiu:multi: :multi:

Banerek jeszcze nigdy nie zadziałał:oops: :oops: ,bo ja nie wiem jak go odpalić:oops:

Posted

[quote name='clockwork']chodź po Ale, bo trza o nią walczyć... ja jej nie oddam do tego Rybola :evil_lol:

a na co się będziemy bić???:evil_lol: :evil_lol: na psy???:olympic: :olympic: :2gunfire: :2gunfire: :x :x :chainsaw: :snipersm:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
a na co się będziemy bić???:evil_lol: :evil_lol: na psy???:olympic: :olympic: :2gunfire: :2gunfire: :x :x :chainsaw: :snipersm:

Ha ha Klocusiowa wymiękła:evil_lol: :evil_lol: pewnie sie kapła,że JA MAM KAMCIE i nie zawahałabym się jej użyć:roflt: :roflt: :roflt: :grins: :grins:

Witaj Madziu i Medorze:multi: :multi: zapraszam częściej;)

Posted

[quote name='clockwork']chodź po Ale, bo trza o nią walczyć... ja jej nie oddam do tego Rybola :evil_lol:

[quote name='Hugo-Kochaś']Ha ha Klocusiowa wymiękła:evil_lol: :evil_lol: pewnie sie kapła,że JA MAM KAMCIE i nie zawahałabym się jej użyć:roflt: :roflt: :roflt: :grins: :grins:

Witaj Madziu i Medorze:multi: :multi: zapraszam częściej;):pnie wymiękła ...odtransportowala pod same schodki ;)jutro porywa znów:evil_lol:....wiecie co ...tam w tym Jastrzębiu całkiem ładnie;)

Dulczyńskie ...ćwiczycie:razz:bo ja bateryjki ładuję...co by prosiaczki :loveu:pofocić

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Dulczyńskie ...ćwiczycie:razz:bo ja bateryjki ładuję...co by prosiaczki :loveu:pofocić

nie ćwiczymy:p My są naturszczyki co ma być to będzie;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']nie ćwiczymy:p My są naturszczyki co ma być to będzie;);)będzie extra....w końcu kciukasy trzymać będziemy:p

Aha no i piję pod te maturę;)

Posted

:multi::multi::multi:juz po wystawce ....Dulkowe wsio napiszą ...powiem tylko że opis Dulcia ma ELEGANCKI:loveu::loveu::loveu:
Fotaski bedą ...cioteczki i wujkowie cykali ile sił i miejsca na karcie
:p

Posted

Uffff.tera se mogę dychnąc:lol:
Dziekujemy Wszystkim za baaardzo mile spędzony czas.Za fotki dziekuję 'Z góry";) Nieocenione okazały sie wskazówki wyjadacza wystawowego wśród nas-Pysi.Pańciu mał nakazane klęknać przed sędziną,natomiast stanowczo zakazano mu całowania w rączkę.Acha -okulary też musiał zostawić:lol: :lol:

Dulka dostała ocenę doskonałą i zajęła IV lokatę:multi: :loveu:

poza tym p,sędzina napisała:mocna,dobra głowa,prawidłowa górna linia,dobrze ustawione kończyny.prawidłowy ruch.

W naszych występach dzielnie towarzystwa dotrzymywali nam :Alutka.Klocusie.Agnes z rodzinką oraz Pysia.Było nam bardzo miło:multi: Was spotkać.

ps.Czekam na foteczki;) :loveu: