Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']to miejsce jest 20 m dalej od polanki na której był już Klocek,trzeba tylko przejsc przez rów z podobno wodą. Czesc Dealerka - na twoje odwiedziny zawsze można liczyć:multi: Groszku 83 - witaj:multi: :multi: :diabloti:tysz jestem:p Quote
BoJa2 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:tysz jestem:p czesć Alutka:buzi: :Rose: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']czesć Alutka:buzi: :Rose::multi::multi::multi:cześć Quote
Asia & Ginger Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']asia-pie witaj:multi: Kamcia może i jest przecudna,ale charakterek ma iście diabelski:razz: Ostatnio przekonał sie o tym Ozzy jak nieopatrznie przekroczył próg JEJ królestwa:evil_lol: ma szczęście diablica ,że trafiła na dżentelmena:lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak i o suchym /dosłownie/pysku szedł do domku , bo mu wody nie pozwoliła się napić:diabloti:... cześć Dulczyńskie:p [quote name='clockwork']oooo... Kloklork tez poznal goscinnosc Kamci, i juz przy wejsciu wrzucil wsteczny i chcial zrezygnowac z wejscia :evil_lol: no ale imie KAMCIA... do czegos zobowiazuje ... i wszystko jasne W końcu Kamcia to cocker spanielka, a to do czegoś zobowiązuje. :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 czeeeeeee jestem:multi::multi::multi: e widziałam Dulke w zalotach do Ozziego......:loveu::loveu: fajnie Wam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BoJa2 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 clockwork napisał(a): no ale imie KAMCIA... do czegos zobowiazuje ... i wszystko jasne Tak,tak KAMCIA ARYSTOKRATKA cierpiąca na ANARCHOFOBIE:evil_lol: :evil_lol: witam koleżanki:multi: :multi: Quote
BoJa2 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dulka była dzisiaj z Ozzy'm na spacerku:multi: Alutka jak zawsze cykała fotki.może nam coś dzisiaj wstawi??? Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Dulka była dzisiaj z Ozzy'm na spacerku:multi: Alutka jak zawsze cykała fotki.może nam coś dzisiaj wstawi???:diabloti:jeszcze nawet fotków nie widziala .....była blokada na kompku:diabloti:...ale bedzie cosik napewno;) Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 przyszłam Cie powitac w ten deszczowy ranek:shake::shake::shake: uściski jak zwykle i ciumkoty dla mojej ulubienicy:loveu::loveu::loveu: Quote
Złośnica Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 clockwork napisał(a):oooo... Kloklork tez poznal goscinnosc Kamci, i juz przy wejsciu wrzucil wsteczny i chcial zrezygnowac z wejscia :evil_lol: ja nie wiem co wy to macie...ciapy jakieś nie psich-facetów :lol: Lugerek od razu pokazał kto rządzi :mad: wyczochrał czarownice za kudły i jeszcze darmowy lifting staruszce zafundował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i spokój był. Quote
BoJa2 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 lifting był ciut,ciut za mocny ,bo az jej oczy wyszły:megagrin: :megagrin: i potem chodziła 2 dni zdziwiona:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Złośnica']ja nie wiem co wy to macie...ciapy jakieś nie psich-facetów :lol: Lugerek od razu pokazał kto rządzi :mad: wyczochrał czarownice za kudły i jeszcze darmowy lifting staruszce zafundował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i spokój był.:cool3:wyślę Ozzulca na szkołę do Lugera..... [quote name='Hugo-Kochaś']lifting był ciut,ciut za mocny ,bo az jej oczy wyszły:megagrin: :megagrin: i potem chodziła 2 dni zdziwiona:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a hennne sobie zrobiła:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wyskubała brewki:eviltong: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://images30.fotosik.pl/8/22c1ae95a4209770.jpg śliczności:loveu::loveu::loveu: kurde kłopotliwe to z tymi linkami:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BoJa2 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Pospotkankowe fotki-autorstwa Ali:multi: Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o fotaski;) no nie :cool3: :cool3: :cool3: to ja więcej chce :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Vectra']no nie :cool3: :cool3: :cool3: to ja więcej chce :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mają pochowane:razz: Cze Dulczyńskie:p Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :razz:odebrali eska i wiadomości na Skypku:razz: Quote
Recommended Posts