clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):zapisałam se w kalendarzu;) to ja tez zapisuje, o oby nam nic nie wypadlo... np. kac jakis:diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :razz:a was gdzie posiało....wracajta na dogo:cool1: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ;)był psacerek i psotkanko..są fotasy ...trochę nieudane:oops: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Pięknie dziękujemy za fotki:buzi: :buzi: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ooooo....foty mordulca i plosiaczka ze sparingu:evil_lol: dzien dobry:multi: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Pięknie dziękujemy za fotki:buzi: :buzi::loveu:nie za ma co... Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] i jak idziemy????:razz: chyba nie da rady dzisiaj:cool3: Karol jeszcze nie wrócił z turnieju,a nie zabrał klucza:angryy: potem chcę isć do TATY Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']chyba nie da rady dzisiaj:cool3: Karol jeszcze nie wrócił z turnieju,a nie zabrał klucza:angryy: potem chcę isć do TATYoki to zasuwamy tutaj na sikanko spacerowanko;) Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wpadłam podziwiać mamusie mojej Tosi :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Vectra napisał(a):Wpadłam podziwiać mamusie mojej Tosi :loveu: :loveu: Acha:lol: ,znaczy sie imię już mamy wybrane:grins: Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Acha:lol: ,znaczy sie imię już mamy wybrane:grins: imię czeka już od dawna :cool3: :diabloti: nie musicie się spieszyć z narodzinami :siara: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']imię czeka już od dawna :cool3: :diabloti: nie musicie się spieszyć z narodzinami :siara: :razz:nooo co za wieści:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Vectra napisał(a):imię czeka już od dawna :cool3: :diabloti: nie musicie się spieszyć z narodzinami :siara: nam sie nie śpieszy:p :p Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tak sobie błądze po dogo i proszę jakie cudo wynalazłam. :crazyeye: :loveu: Nie rozumiem tylko jak tak można zapomniec o ślicznotce Kamci. :shake: Wszyscy się tylko zachwcają Hugonkiem i Dulką, a o Kamci nikt nie pamięta. :shake: Nawet jej fotek nie ma ostatnio. :placz: :mad: Proszę się poprawic. :mad: :evil_lol: A przecież cockerki to najcudowniejsze i najpiękniejsze psiaki pod słońcem. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Hugo-Kochaś'] [quote name='Hugo-Kochaś'] [quote name='Hugo-Kochaś'] [quote name='Hugo-Kochaś'] [quote name='Hugo-Kochaś'] Jak tu nie ulec jej urokowi. Przecudna jest. :cool3: :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 asia-pie witaj:multi: Kamcia może i jest przecudna,ale charakterek ma iście diabelski:razz: Ostatnio przekonał sie o tym Ozzy jak nieopatrznie przekroczył próg JEJ królestwa:evil_lol: ma szczęście diablica ,że trafiła na dżentelmena:lol: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']asia-pie witaj:multi: Kamcia może i jest przecudna,ale charakterek ma iście diabelski:razz: Ostatnio przekonał sie o tym Ozzy jak nieopatrznie przekroczył próg JEJ królestwa:evil_lol: ma szczęście diablica ,że trafiła na dżentelmena:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak i o suchym /dosłownie/pysku szedł do domku , bo mu wody nie pozwoliła się napić:diabloti:... cześć Dulczyńskie:p Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):asia-pie witaj:multi: Kamcia może i jest przecudna,ale charakterek ma iście diabelski:razz: Ostatnio przekonał sie o tym Ozzy jak nieopatrznie przekroczył próg JEJ królestwa:evil_lol: ma szczęście diablica ,że trafiła na dżentelmena:lol: oooo... Kloklork tez poznal goscinnosc Kamci, i juz przy wejsciu wrzucil wsteczny i chcial zrezygnowac z wejscia :evil_lol: no ale imie KAMCIA... do czegos zobowiazuje ... i wszystko jasne dobereczek Dulkowe... za tydzien sie widzimy na wystawce a za 2 na spotkanku:multi::multi::multi::multi: slyszalam ze wyczailas fajne miejsce na psiowe spotkanka i nikt nie bedzie rozpraszal ich przy zabawie Quote
groszek83 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='Alicjarydzewska'] No i co ja mam napisać?:loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 clockwork napisał(a): slyszalam ze wyczailas fajne miejsce na psiowe spotkanka i nikt nie bedzie rozpraszal ich przy zabawie to miejsce jest 20 m dalej od polanki na której był już Klocek,trzeba tylko przejsc przez rów z podobno wodą. Czesc Dealerka - na twoje odwiedziny zawsze można liczyć:multi: Groszku 83 - witaj:multi: :multi: Quote
Recommended Posts