Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jak TZ klakierki pojdzie do pracy to doopa nie dojade .....:diabloti:[/FONT]

przeca jest cudowne PKP :evil_lol: dowozi pod sam stadion ! :cool3:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jak TZ klakierki pojdzie do pracy to doopa nie dojade .....:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]to ja jestem klakierka w tym wypadku- ja juz zadeklarowałam wyjazd do Ustronia... moge cie przybrać... jade furą :cool3:[/FONT]

[quote name='Vectra']W Będzinie mam zamiar być ....... jeśli nie zdarzy się coś przed tym .......
w poniedziałek go zgłoszę , tylko on nadal nie umie stać i się prezentować na smyczy [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]nie istotne... nie musi sie prezentować... po prostu zapraszamy na śląsk :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Złośnica']przeca jest cudowne PKP :evil_lol: dowozi pod sam stadion ! :cool3::multi::multi::multi:[FONT=Arial]o masz zapomnłam ....jak za doopalonem bullkom cug przejeżdżał:diabloti::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja jestem klakierka w tym wypadku- ja juz zadeklarowałam wyjazd do Ustronia... moge cie przybrać... jade furą :cool3:

to jak już bedzie tak daleczko a na 100% pojadziesz to daj mnie cynka

[/FONT]

[FONT=Arial]nie istotne... nie musi sie prezentować... po prostu zapraszamy na śląsk :loveu:[/FONT][FONT=Arial];)bezapelacyjnie musi być[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]No dulkowa... już my tam prawie jedziem... tera tylko 0,01% niepewności
bedziem skandować świneczce mojej najukochanej :loveu::loveu::loveu:

O której zaczyna sie impreza???
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]No dulkowa... już my tam prawie jedziem... tera tylko 0,01% niepewności
bedziem skandować świneczce mojej najukochanej :loveu::loveu::loveu:

O której zaczyna sie impreza???
[/FONT][FONT=Arial]:razz:coś mnie sie zdaje że o 9-czy10 ....kurde pamięć jest zawodna....

O ja cie a potem impra z Dulką i Lukierkiem:eviltong:
[/FONT]

Posted

Po 20 czerwca będe wiedzieć jak sie rozkładają stawki ilościowe więc będzie też wiadomo o której wchodza bullki tak mniej więcej.

Wstępnie jest planowy grill po wystawie u Lugerka :cool3: ...ale dużo zależy od pogody ;)

Posted

[quote name='Złośnica']Po 20 czerwca będe wiedzieć jak sie rozkładają stawki ilościowe więc będzie też wiadomo o której wchodza bullki tak mniej więcej.

Wstępnie jest planowy grill po wystawie u Lugerka :cool3: ...ale dużo zależy od pogody ;)[FONT=Arial];)to prosim o info
No to będzieta imprezować ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:coś mnie sie zdaje że o 9-czy10 ....kurde pamięć jest zawodna....

O ja cie a potem impra z Dulką i Lukierkiem:eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]tak czy inaczej wyjedziemy o 5:00 w razie grybym zbłądziła i wyladujemy w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Złośnica']Po 20 czerwca będe wiedzieć jak sie rozkładają stawki ilościowe więc będzie też wiadomo o której wchodza bullki tak mniej więcej.

Wstępnie jest planowy grill po wystawie u Lugerka :cool3: ...ale dużo zależy od pogody ;)

nosz qrde.. zaś bedziemy pić.... :roll::roll::roll:

[FONT=Arial]a tak poważnie ... to bede i CHCEM poznac Twojego Lukierka bo sie mi on podobie... wielki jest :diabloti: ale go wyślimtam [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak czy inaczej wyjedziemy o 5:00 w razie grybym zbłądziła i wyladujemy w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:angryy:...no masz ....znów do Katowic:placz:....i znów będziesz pytać które prosto:diabloti:[/FONT]

nosz qrde.. zaś bedziemy pić.... :roll::roll::roll:

[FONT=Arial]a tak poważnie ... to bede i CHCEM poznac Twojego Lukierka bo sie mi on podobie... wielki jest :diabloti: ale go wyślimtam [/FONT][FONT=Arial]
:eviltong:a ja poznałam Lugierka już ha ha :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
:eviltong:a ja poznałam Lugierka już ha ha :p
[/FONT]

[FONT=Arial]
ale fajnie :loveu::loveu:
tak spytam w które prosto mam jechac a ty mnie zmylisz :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
ale fajnie :loveu::loveu:
tak spytam w które prosto mam jechac a ty mnie zmylisz :mad:
[/FONT]:mad::mad::mad:[FONT=Arial]noooo nie .....kto kogo zmylił :diabloti:...przeca pytałam czy to aby napewno to prosto:cool1: ....to nie .:razz:..dobrze ....bo tamto prosto pojechało w lewo:angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[FONT=Arial]noooo nie .....kto kogo zmylił :diabloti:...przeca pytałam czy to aby napewno to prosto:cool1: ....to nie .:razz:..dobrze ....bo tamto prosto pojechało w lewo:angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]
buhahhahahah.. bo TY SIE NIE BÓJ... ja znam Katowice... tu sie nie zgubie... Klockowa :diabloti:
chciałam ci pokazać Tychy... prawda że ładne?? :cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
buhahhahahah.. bo TY SIE NIE BÓJ... ja znam Katowice... tu sie nie zgubie... Klockowa :diabloti:
chciałam ci pokazać Tychy... prawda że ładne?? :cool3:
[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:no...znasz Katowice ...ja już też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Tychy ...no oczywiście że Ładne:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Chciałam napisać,że nie nadrabiam,alem się kapła żem u się jezd:evil_lol: :evil_lol:

Już sie cieszymy na imprezkę:multi: u Lucjana.

Klocusiowa jak z Alicją to pewnikiem trafisz:evil_lol: :evil_lol: :lol:

Vectra przyyyjedż:modla: a może do Ustronia sie wybierzesz???

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Chciałam napisać,że nie nadrabiam,alem się kapła żem u się jezd:evil_lol: :evil_lol:

Już sie cieszymy na imprezkę:multi: u Lucjana.

Klocusiowa jak z Alicją to pewnikiem trafisz:evil_lol: :evil_lol: :lol:

Vectra przyyyjedż:modla: a może do Ustronia sie wybierzesz???[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz jakaś ty bystra dziołcha jesteś;)........
No jakby Klocusiowa nie dała rady to Magda mi przypomniała o PKP;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz jakaś ty bystra dziołcha jesteś;)........
No jakby Klocusiowa nie dała rady to Magda mi przypomniała o PKP;)
[/FONT]

[FONT=Arial]
Klocusiowa musi dac rade... rezerwuje 1 lipiec na wystawke ... bede na 666% a Cie Alu zabiore ze sobą ;) pojedziemy we dwie... poprowadzisz mnie...

a teraz słowa do Pani Lugiera :
po pierwsze masz brzydkie imie :diabloti::evil_lol::evil_lol:
po drugie.. słyszałam że masz super opisik na gie : NAJWIĘKSZY ZE ŚWINEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrowionka Klockowa (też Magda :evil_lol:)
[/FONT]

Posted

Magdaleno...ooooo Magdaleno.... :razz: Magdy to super babki i mają fajne psy :p
Oprócz Dulki będzie pare dzieciaków po Lugerku więc tym bardziej będzie mi miło.
Teraz proszę czarować ładną pogodę !!!!!

Posted

[quote name='Złośnica']Magdaleno...ooooo Magdaleno.... :razz: Magdy to super babki i mają fajne psy :p
Oprócz Dulki będzie pare dzieciaków po Lugerku więc tym bardziej będzie mi miło.
Teraz proszę czarować ładną pogodę !!!!![FONT=Arial];)masz rację o Magdaleno...ja już Ci też zrobiłam reklamę;)
Pogodę już czarujemy .....będę cię o cosik pytać na GG.
Super ,że będą dzieciaki Lugera.
Dulka wracaj już z Lipowej bo nudno:evil_lol:
[/FONT]