Złośnica Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jak TZ klakierki pojdzie do pracy to doopa nie dojade .....:diabloti:[/FONT] przeca jest cudowne PKP :evil_lol: dowozi pod sam stadion ! :cool3: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jak TZ klakierki pojdzie do pracy to doopa nie dojade .....:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]to ja jestem klakierka w tym wypadku- ja juz zadeklarowałam wyjazd do Ustronia... moge cie przybrać... jade furą :cool3:[/FONT] [quote name='Vectra']W Będzinie mam zamiar być ....... jeśli nie zdarzy się coś przed tym ....... w poniedziałek go zgłoszę , tylko on nadal nie umie stać i się prezentować na smyczy [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nie istotne... nie musi sie prezentować... po prostu zapraszamy na śląsk :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Złośnica']przeca jest cudowne PKP :evil_lol: dowozi pod sam stadion ! :cool3::multi::multi::multi:[FONT=Arial]o masz zapomnłam ....jak za doopalonem bullkom cug przejeżdżał:diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja jestem klakierka w tym wypadku- ja juz zadeklarowałam wyjazd do Ustronia... moge cie przybrać... jade furą :cool3: to jak już bedzie tak daleczko a na 100% pojadziesz to daj mnie cynka [/FONT] [FONT=Arial]nie istotne... nie musi sie prezentować... po prostu zapraszamy na śląsk :loveu:[/FONT][FONT=Arial];)bezapelacyjnie musi być[/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]No dulkowa... już my tam prawie jedziem... tera tylko 0,01% niepewności bedziem skandować świneczce mojej najukochanej :loveu::loveu::loveu: O której zaczyna sie impreza??? [/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]No dulkowa... już my tam prawie jedziem... tera tylko 0,01% niepewności bedziem skandować świneczce mojej najukochanej :loveu::loveu::loveu: O której zaczyna sie impreza??? [/FONT][FONT=Arial]:razz:coś mnie sie zdaje że o 9-czy10 ....kurde pamięć jest zawodna.... O ja cie a potem impra z Dulką i Lukierkiem:eviltong: [/FONT] Quote
Złośnica Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Po 20 czerwca będe wiedzieć jak sie rozkładają stawki ilościowe więc będzie też wiadomo o której wchodza bullki tak mniej więcej. Wstępnie jest planowy grill po wystawie u Lugerka :cool3: ...ale dużo zależy od pogody ;) Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Złośnica']Po 20 czerwca będe wiedzieć jak sie rozkładają stawki ilościowe więc będzie też wiadomo o której wchodza bullki tak mniej więcej. Wstępnie jest planowy grill po wystawie u Lugerka :cool3: ...ale dużo zależy od pogody ;)[FONT=Arial];)to prosim o info No to będzieta imprezować ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:coś mnie sie zdaje że o 9-czy10 ....kurde pamięć jest zawodna.... O ja cie a potem impra z Dulką i Lukierkiem:eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]tak czy inaczej wyjedziemy o 5:00 w razie grybym zbłądziła i wyladujemy w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Złośnica']Po 20 czerwca będe wiedzieć jak sie rozkładają stawki ilościowe więc będzie też wiadomo o której wchodza bullki tak mniej więcej. Wstępnie jest planowy grill po wystawie u Lugerka :cool3: ...ale dużo zależy od pogody ;) nosz qrde.. zaś bedziemy pić.... :roll::roll::roll: [FONT=Arial]a tak poważnie ... to bede i CHCEM poznac Twojego Lukierka bo sie mi on podobie... wielki jest :diabloti: ale go wyślimtam [/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak czy inaczej wyjedziemy o 5:00 w razie grybym zbłądziła i wyladujemy w Katowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:angryy:...no masz ....znów do Katowic:placz:....i znów będziesz pytać które prosto:diabloti:[/FONT] nosz qrde.. zaś bedziemy pić.... :roll::roll::roll: [FONT=Arial]a tak poważnie ... to bede i CHCEM poznac Twojego Lukierka bo sie mi on podobie... wielki jest :diabloti: ale go wyślimtam [/FONT][FONT=Arial] :eviltong:a ja poznałam Lugierka już ha ha :p [/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] :eviltong:a ja poznałam Lugierka już ha ha :p [/FONT] [FONT=Arial] ale fajnie :loveu::loveu: tak spytam w które prosto mam jechac a ty mnie zmylisz :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] ale fajnie :loveu::loveu: tak spytam w które prosto mam jechac a ty mnie zmylisz :mad:[/FONT]:mad::mad::mad:[FONT=Arial]noooo nie .....kto kogo zmylił :diabloti:...przeca pytałam czy to aby napewno to prosto:cool1: ....to nie .:razz:..dobrze ....bo tamto prosto pojechało w lewo:angryy:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[FONT=Arial]noooo nie .....kto kogo zmylił :diabloti:...przeca pytałam czy to aby napewno to prosto:cool1: ....to nie .:razz:..dobrze ....bo tamto prosto pojechało w lewo:angryy:[/FONT] [FONT=Arial] buhahhahahah.. bo TY SIE NIE BÓJ... ja znam Katowice... tu sie nie zgubie... Klockowa :diabloti: chciałam ci pokazać Tychy... prawda że ładne?? :cool3: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] buhahhahahah.. bo TY SIE NIE BÓJ... ja znam Katowice... tu sie nie zgubie... Klockowa :diabloti: chciałam ci pokazać Tychy... prawda że ładne?? :cool3: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:no...znasz Katowice ...ja już też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Tychy ...no oczywiście że Ładne:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Chciałam napisać,że nie nadrabiam,alem się kapła żem u się jezd:evil_lol: :evil_lol: Już sie cieszymy na imprezkę:multi: u Lucjana. Klocusiowa jak z Alicją to pewnikiem trafisz:evil_lol: :evil_lol: :lol: Vectra przyyyjedż:modla: a może do Ustronia sie wybierzesz??? Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Chciałam napisać,że nie nadrabiam,alem się kapła żem u się jezd:evil_lol: :evil_lol: Już sie cieszymy na imprezkę:multi: u Lucjana. Klocusiowa jak z Alicją to pewnikiem trafisz:evil_lol: :evil_lol: :lol: Vectra przyyyjedż:modla: a może do Ustronia sie wybierzesz???[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz jakaś ty bystra dziołcha jesteś;)........ No jakby Klocusiowa nie dała rady to Magda mi przypomniała o PKP;) [/FONT] Quote
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz jakaś ty bystra dziołcha jesteś;)........ No jakby Klocusiowa nie dała rady to Magda mi przypomniała o PKP;) [/FONT] [FONT=Arial] Klocusiowa musi dac rade... rezerwuje 1 lipiec na wystawke ... bede na 666% a Cie Alu zabiore ze sobą ;) pojedziemy we dwie... poprowadzisz mnie... a teraz słowa do Pani Lugiera : po pierwsze masz brzydkie imie :diabloti::evil_lol::evil_lol: po drugie.. słyszałam że masz super opisik na gie : NAJWIĘKSZY ZE ŚWINEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrowionka Klockowa (też Magda :evil_lol:)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Arial]:razz:no to jedziem z Klocusiową ;).....no to Dulka z Lugierkiem będą mieć super publikę;)[/FONT] Quote
Złośnica Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magdaleno...ooooo Magdaleno.... :razz: Magdy to super babki i mają fajne psy :p Oprócz Dulki będzie pare dzieciaków po Lugerku więc tym bardziej będzie mi miło. Teraz proszę czarować ładną pogodę !!!!! Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Złośnica']Magdaleno...ooooo Magdaleno.... :razz: Magdy to super babki i mają fajne psy :p Oprócz Dulki będzie pare dzieciaków po Lugerku więc tym bardziej będzie mi miło. Teraz proszę czarować ładną pogodę !!!!![FONT=Arial];)masz rację o Magdaleno...ja już Ci też zrobiłam reklamę;) Pogodę już czarujemy .....będę cię o cosik pytać na GG. Super ,że będą dzieciaki Lugera. Dulka wracaj już z Lipowej bo nudno:evil_lol: [/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Wróciłysmy:multi: :multi: Siano skoszone i wysuszone:cool3: Buszmenki:lol: mam piłeczke c.d.n Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:loveu:Dulka i pileczka z biedroneczką;) [/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 piłeczka z biedroneczka ma już 9 LAT;) i dobrze sie ma co tam się dzieje??? Quote
groszek83 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś'] Ech świniaki świniaki czemu one muszą być takie piękne?Jak by nie były to o wiele spokojniej by mi się żyło;) Quote
Recommended Posts