BoJa2 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Alka napisał(a):haha, dobre...:megagrin: nawet wiem o októrą chodzi :evil_lol::evil_lol: Ja chyba też wiem;) Alutki do dzieła,a potem kludzymy Klockową:evil_lol: czy chce czy nie:eviltong: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial] jesooo jak mi sie nie podobieli bullki... a Pawciu chciała, a ja sie nie zgodziłam... a teraz bym całowała i całowała... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] bo ty żeś nie wiedziała co czynisz:diabloti::eviltong:.................sprowadziłaś się na dobra droge i jest OK Witam Cie Dukowa!!!!!! Pamiętaj miznij mi tam moją bułeczkę:loveu::loveu::loveu::cool3: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial];)Wstawaj ..dziś dzień dziecków ...trza dziecka od kompa odgonić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Cześć.Z okazji Dnia Dziecka zagoniłam moje starsze dziecko do odkurzania:evil_lol: Quote
asiunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć.Z okazji Dnia Dziecka zagoniłam moje starsze dziecko do odkurzania:evil_lol: Hej! Łiii cóż za fajowy prezent!:lol: Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC'][FONT=Arial] Witam Cie Dukowa!!!!!! Pamiętaj miznij mi tam moją bułeczkę:loveu::loveu::loveu::cool3: Cześc Bea- Dusia umiziana i wymamlana:lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć.Z okazji Dnia Dziecka zagoniłam moje starsze dziecko do odkurzania:evil_lol:[FONT=Arial]a ja sama musiałam.......moje pojechało do szkoły:diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Wstawaj ..dziś dzień dziecków ...trza dziecka od kompa odgonić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]i po co pisałaś?? tera mnie Pawcio wyciepie z kompka :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć.Z okazji Dnia Dziecka zagoniłam moje starsze dziecko do odkurzania:evil_lol: ale macocha ...:cool3: cześc kochani!:multi: Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]dzień dobry świnkowa rodzinko :oops: zapomniałach sie przywitać :oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]i po co pisałaś?? tera mnie Pawcio wyciepie z kompka :placz::placz::placz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:a co zapomniałaś mu prezenta dać.....;)i dlatego cie wyrzuca:cool1: [/FONT] Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć.Z okazji Dnia Dziecka zagoniłam moje starsze dziecko do odkurzania:evil_lol: Fantastyczny prezent :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć świnki :multi: :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicja -w przyszłym roku nadrobisz ten prezent:lol: Alka-to wszystko z miłości:loveu: Asiuni -poproś ładnie mamę to też Ci taki sprawi Klockowa nie daj sie :lol: Vectra -cześć-prawda jaki unikatowy prezencik;) Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Alicja -w przyszłym roku nadrobisz ten prezent:lol: Alka-to wszystko z miłości:loveu: Asiuni -poproś ładnie mamę to też Ci taki sprawi Klockowa nie daj sie :lol: Vectra -cześć-prawda jaki unikatowy prezencik;)[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toś hurtem odpowiedziała;)[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toś hurtem odpowiedziała;)[/FONT] RAZ a dobrze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):RAZ a dobrze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]...dzień dobry byś mogła wpaść powiedzieć;)[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Dobry Dzień Alicjo(oczy wypatrywałam za Tobą na targu bezskutecznie:crazyeye: :p ) Cześć Dealerkowa:multi: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Dobry Dzień Alicjo(oczy wypatrywałam za Tobą na targu bezskutecznie:crazyeye: :p ) Cześć Dealerkowa:multi:[FONT=Arial]:pbo ja byłam skoro świt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli o 9;)[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:pbo ja byłam skoro świt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli o 9;)[/FONT] Mój świt zaczyna się o 11. - 9.00 to jeszcze środek nocy:lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Mój świt zaczyna się o 11. - 9.00 to jeszcze środek nocy:lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to rzeczywiście skoro świt:eviltong:...to ja już po 2 kawie byłam A mieli jechać do Lipowej.... [/FONT] Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 przyszłam............... czeeeeeeee :cool3::diabloti: uff palce mnie rozbolały od pisania na klawce w poniedziałek:razz: Quote
BoJa2 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to rzeczywiście skoro świt:eviltong:...to ja już po 2 kawie byłam A mieli jechać do Lipowej.... [/FONT] Ale nie pojechali,bo Trawa za mokra na koszenie:p .Poza tym dziecka sie wybrały na zawody siatkarskie. Bea -witam bladym świtem;) Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:razz:witam w ten pochmurny dzionek[/FONT] Quote
Recommended Posts