Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi:

Nawet nie wiedziałam,że z Dusi taka modelka:lol: :lol:

Dzięki Alutka za fotki.Kiedy je zdążyłaś zrobić????Aparata w ręce miałaś parę chwilek:crazyeye: ;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']:multi: :multi: :multi: :multi:

Nawet nie wiedziałam,że z Dusi taka modelka:lol: :lol:

Dzięki Alutka za fotki.Kiedy je zdążyłaś zrobić????Aparata w ręce miałaś parę chwilek:crazyeye: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:za te pare chwilek zrobiłam;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witam ...a ja dodam ze to cudo samo se tak pozuje bez ustawiania:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Zdolna bestyjka:lol: :loveu: po Tatusiu to chyba odziedziczyła;)

Posted

[quote name='BeaC']przyszłam się przywitać i jednoiocześnie pożegnac do wtorku:loveu::loveu::loveu:

CZESĆ:multi: to do miłego napisania:lol:

Posted

Tamten okres minął:lol: ,ale przyplątał się paskud podobny do tego jaki miał Ozzy i w srodę jedziemy go ciąć:p .Jak sie zagoi to spotkanko murowane;)

Trochę sie boję,bo trzeba będzie Dulkę usypiać do tego zabiegu:bigcry:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Tamten okres minął:lol: ,ale przyplątał się paskud podobny do tego jaki miał Ozzy i w srodę jedziemy go ciąć:p .Jak sie zagoi to spotkanko murowane;)

nie bojaj się będzie dobrze :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

czesc Dziewczyny:multi: :multi: Ja Was witam ŻARLIWIE:lol: :lol: :loveu:

Też mam nadzieję ,że z paskudem wszystko pójdzie gładziutko,P.doktor po ogledzinach podejrzewa kaszaka:razz: Potem paskuda badniemy:p i zobaczymy co dalej.

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Tamten okres minął:lol: ,ale przyplątał się paskud podobny do tego jaki miał Ozzy i w srodę jedziemy go ciąć:p .Jak sie zagoi to spotkanko murowane;)

Miznij moją ulubioną bulinkę:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to zaciskam kciukasy... za pomyślne wycięcie.. Klocek przezył to i świnka da rade ;)

a potem spotkaneczko wskazane :loveu:
[/FONT][FONT=Arial];)świnka da rade ...cioteczka utulka:loveu:[/FONT]

Posted

Dusia już po zabiegu.Dzielna z niej bullinka.Wcale nie płakała.Teraz już zaczyna sie bawić,bo do tej pory była lekko otumaniona i nie mogłam od niej odejśc ,bo natychmiast na rozchwianych jeszcze nogach lazła za mną.

Pan dr.powiedział,że to śiństwo to niegrożny włókniak,ale z tendencją rozrostową(był już wielkości czereśni:cool3: ),więc dobrze ,że zdecydowaliśmy sie go wypatroszyć.Dulka ma załozone 4 szewki.Do kontroli jedziemy za 10dni.

Dziękuję za kciuki .