BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):hmm...dzien dobry wieczor:) przyszlam se swinkie obejrzec.....pieeeeekna:loveu: :loveu: a jak dasz foty to moze zas przyjde....:diabloti: wiec uwazaj:evil_lol: Witam,witam w naszych skromnych progach;) :multi:-przydż zaś! Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):No, a jaki z Lugerka charakterny chłopak:evil_lol: :evil_lol: na dzień dobry naszej Rudej Francy(czytaj Kamie) przeczesał grzywkę:evil_lol: i poustawiał towarzystwo:evil_lol: oooo no to już mi się podoba :loveu: :loveu: :loveu: a Dulka jaki ma charakter ??? :cool3: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):oooo no to już mi się podoba :loveu: :loveu: :loveu: a Dulka jaki ma charakter ??? :cool3: Niestety nie po tatusiu:p :p Dusia to przychlast,przylepa,wazelina,mumin ...itd,itp:roll: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Niestety nie po tatusiu:p :p Dusia to przychlast,przylepa,wazelina,mumin ...itd,itp:roll: ooo widzisz , dla mnie ideał :cool3: :cool3: tatusiowy charakter u mnie w domu to była by jatka :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):ooo widzisz , dla mnie ideał :cool3: :cool3: tatusiowy charakter u mnie w domu to była by jatka :evil_lol: moge to sobie wyobrazić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):moge to sobie wyobrazić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeden rządzący w domu wystarczy :diabloti: Kano taki jak Lukierek - lucyferek jest , od razu wszystkich ustawia ..... dlatego też nie zdecydowałam się na bullteriera przy Kano ;) Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Vectra ,a ile latek ma Kano??:grins: 1 maja skończył 10 :diabloti: i nadal jest takim samym rządzącym młodzieńcem jak był ........ on się w ogóle nie starzeje :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooooooooooooo FOTY Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 .........witaj Dulcyneo Maaaaaaaaaaaaa Fotki widziałąm.....................naprawdę!!!!! trochę wiećej być dulke pokazwywała wiesz:eviltong: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 przylajzlam co by dzien dobry rzec......dzien dobry:multi: Quote
BoJa2 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):przylajzlam co by dzien dobry rzec......dzien dobry:multi: Aż mnie zatchło z wrażenia.Witaj Dealerkowa. -Cześć Bea-więcej fotek nie mam,chyba,ze Alicję dziś wyciągnę na spacerek to może coś się pojawi:niewiem: :niewiem: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzieńdobry śliczna świnko i Ruda Franco :diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):Dzieńdobry śliczna świnko i Ruda Franco :diabloti: Cześć Vectra:multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):Dzieńdobry śliczna świnko i Ruda Franco :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale bowskie powitanie ......oczyma wyobraźni widzę TYCH 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Dulczyńskie ....;) Quote
BoJa2 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 śliczna świnka:evil_lol: Ruda Franca:loveu: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Powiem tak , zdecydowanie czuje respekt przed spanielami , nie obawiam się ich ,ale zawsze ostrożnie z nimi staram się zapoznawać ... Ze świnkami jakoś nie mam takich hamulców :diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Odpowiem tak,Kama ludków lubi,ale piesów nie za bardzo:p Na Dulkę nie zwraca już uwagi,bo ona i tak sobie nic nie robi z jej jazgotania:evil_lol: Za to baaardzo lubi usiąść Rudej Francy na łbie jak się jej DŻEMIE:evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):śliczna świnka:evil_lol: Ruda Franca:loveu: ooo plosiaczek..i wiewiora:loveu: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Właśnie oglądam sobie rudą francę.:evil_lol: Nie miałam okazji zobaczyć jej w realu ... a właśnie, może polubiła by się z zołzowatym Tuffiastym?:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Jak chcesz sprawdzić to przyjdż do nas na polankę:multi: :grins: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Jak chcesz sprawdzić to przyjdż do nas na polankę:multi: :grins: o której? :roll: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):najlepiej zaraz:multi: :multi: no niee teraz nie mogę.:cool3: trochę póżniej ...;) wszak umówiliśmy się z TŻ ,że pojedziemy na zakupy i od razu w plenerek Tuffcia wybiegać , ale mogłabym samych chłopów wysłać. Quote
BoJa2 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 o 17.00 oglądam mecz i nic mnie nie ruszy sprzed TV:p to może jutro??? Quote
Recommended Posts