BoJa2 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...poszli w śline.....:eviltong:to tysz DNA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tatulek trochę tego DNA zostawił u nas:lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się Lugerek rozsiadł:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ......................witam...................piekną córke przystojnego tatuska.............i jakie fajne zdjecia w tych kwitnacych mleczach, znaczy się w mniszkach lekarskich:diabloti: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Pytałam Cie dulczyńska o spotkanko DULKOWO-KLOCKOWE :mad: :mad: zignorowałaś mnie.... :angryy: a ja bede pytać do skutku!!!! :diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']Pytałam Cie dulczyńska o spotkanko DULKOWO-KLOCKOWE :mad: :mad: zignorowałaś mnie.... :angryy: a ja bede pytać do skutku!!!! :diabloti: Nie wiesz,że dogo nie działało??:p :evil_lol: Coś trza im zorganizować,ale kiedy to jeszcze nie wiem.U nas na razie do 15 maja gorące dni Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Nie wiesz,że dogo nie działało??:p :evil_lol: Coś trza im zorganizować,ale kiedy to jeszcze nie wiem.U nas na razie do 15 maja gorące dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bedzie tak jak z tą kawą u mnie:eviltong: Quote
BoJa2 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bedzie tak jak z tą kawą u mnie:eviltong: Jutro Cię nawiedze w "robocie":eviltong: Dulka Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Jutro Cię nawiedze w "robocie":eviltong: Dulka :loveu:lalunia No to ja jutro czekam:razz: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ..................powtórzę się.....................moja ty śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :pa ja doczekałam odwiedzin pańci małej Dulki u mnie w pracy :multi: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :razz:nie macie jakich nowych fotasków.....to dawać tu stare:eviltong: cze Dulczyńskie;) Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Nowe fotaski będą jak se je sama zrobisz;) może jutro???? Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Nowe fotaski będą jak se je sama zrobisz;) może jutro???? prosze jakie wygodnictwo :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):prosze jakie wygodnictwo :evil_lol: :evil_lol: nie wygodnictwo ino cfaniactwo;) Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):nie wygodnictwo ino cfaniactwo;) starałam się być miła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cffaniaczki z bullterierem :cool3: :cool3: :cool3: foty kcem , foty foty :mad: :mad: :mad: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 do dobra Vektruś ino nie bij:lol: pani na włościach:evil_lol: one maja coś dobrego Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a ten biały świnek to kto ? wiesz no , hmm , no , jakoś interesuje mnie ta rasa strasznie , dlatego tak się dopytuje :diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 No jak to Kto??? Tatuś we własnej"osobie":lol: czyli Scooter Buteo po domowemu Luger,Lucek..... a co - kcesz świnie???;) Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):No jak to Kto??? Tatuś we własnej"osobie":lol: czyli Scooter Buteo po domowemu Luger,Lucek..... a co - kcesz świnie???;) oczywiście że chcę ,ale nie teraz :p bull to moje marzenie od wielu wielu lat ;) tato superowy , wielki , piękny :loveu: ino ja wole kojojowe :cool3: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):oczywiście że chcę ,ale nie teraz :p bull to moje marzenie od wielu wielu lat ;) tato superowy , wielki , piękny :loveu: ino ja wole kojojowe :cool3: No tatuuś to taki PUDZIAN!!!! ja też wolę kojojowe;) :multi: ps.U nas marzenie się spełniło po 15 latach:roll: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):No tatuuś to taki PUDZIAN!!!! ja też wolę kojojowe;) :multi: ps.U nas marzenie się spełniło po 15 latach:roll: ja marze o takim z przewagą czerni :loveu: :loveu: :loveu: ale to dopiero jak Franek wydorośleje , dojrzeje i go poznam na tyle bym mogła śmiało kolejne cudo do domu wprowadzić ;) czyli min 3 lata jeszcze :diabloti: tatke Dulki podziwiałam na ich stronce ;) łeb ma niesamowity :cool3: Dulcia też jest przepiękna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hmm...dzien dobry wieczor:) przyszlam se swinkie obejrzec.....pieeeeekna:loveu: :loveu: a jak dasz foty to moze zas przyjde....:diabloti: wiec uwazaj:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 No, a jaki z Lugerka charakterny chłopak:evil_lol: :evil_lol: na dzień dobry naszej Rudej Francy(czytaj Kamie) przeczesał grzywkę:evil_lol: i poustawiał towarzystwo:evil_lol: Quote
Recommended Posts