Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Alicjo-Dusia tłustego nie jada:p a gnacisko jakieś napewno dostanie;) Vectra - jesteś na liście gości:fadein: :grins::multi:mnie też zapisz ....mnie też Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ..........................moja śliczna ma roczek!!!!!!!1 Wszystkiego naj naj naj naj naj Quote
BoJa2 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witam w zaśnieżony dzionek:p Dziękuje pieknie za życzonka.Solenizantka drugo rok życia rozpoczęła WIELKĄ Sraczką:roll: :roll: mieliśmy bieganko od 1.00 godzinki.Tak,że tortu dzisiaj niet:p najwyżej ryż z kurczaczkiem. Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 DULCIA!!!! mimo zasranego roczku...WSZYSTKIEGO NAJ!!!! życzy Klocuszek Quote
BoJa2 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 :lol: :lol: :lol: dzięki za życzonka Klocusiowa dobrze,ze ten roczek tylko zasrany,a nie przesrany:evil_lol: :evil_lol: ps.Już wszystko wróciło do normy-Dusia to zdrowo dziołcha:lol: :loveu: Quote
BoJa2 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Całuski dla Ozzulca -Dusia baaardzo ciekawa co w tych paczkach się znajduje;) :siara: :siara: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Całuski dla Ozzulca -Dusia baaardzo ciekawa co w tych paczkach się znajduje;) :siara: :siara: :pjak co ...prezenta:loveu: Quote
BoJa2 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 czas wytrzec kurze w naszej galeryjce;) czy mnie jeszcze pamietasz???? a ja rosnę i rosnę:loveu: mamy nową kolezankę Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :mad:no nareszcie ruszyły ciało ....witojcie;) Quote
BoJa2 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no nareszcie ruszyły ciało ....witojcie;) na razie ino drgło:evil_lol: :evil_lol: wykorzystuję momenta jak synuś zakuwa (ówa???)do maturki i się wepchłam:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']na razie ino drgło:evil_lol: :evil_lol: wykorzystuję momenta jak synuś zakuwa (ówa???)do maturki i się wepchłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz mu ze zbyt długie siedzenie przy kompie powoduje impotencję:diabloti:.....nie powiem kto mi tak syna straszy:eviltong: Quote
BeaC Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ........................Witam wiosennie, słonecznie...............moja ulubioną pannicę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz mu ze zbyt długie siedzenie przy kompie powoduje impotencję:diabloti:.....nie powiem kto mi tak syna straszy:eviltong: ja niee to nie ja .. :shake: :evil_lol: i nie straszy ino ostrzega :diabloti: Dulczyńskie... proponujem spotkanko Dulkowo-Klocuszkowe.. :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:żyją jeszcze .....bo klepsydry ja nie widział;) Quote
BoJa2 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dogo drgło to cosik se wstawie;) majówka z tatulkiem Quote
BoJa2 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:heyka i jak corcia ...poznała tatusia;) Nie wiem czy poznała,ale go nadgryzła CZULE jak to ona potrafi:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Nie wiem czy poznała,ale go nadgryzła CZULE jak to ona potrafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak czule nadgryzła to musi będzie ze poczuła że płynie w nich ta sama krew:eviltong: Quote
BoJa2 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak czule nadgryzła to musi będzie ze poczuła że płynie w nich ta sama krew:eviltong: Krwie nie było:evil_lol: :lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Krwie nie było:evil_lol: :lol::razz:...poszli w śline.....:eviltong:to tysz DNA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts