Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Alicjo-Dusia tłustego nie jada:p a gnacisko jakieś napewno dostanie;)

Vectra - jesteś na liście gości:fadein: :grins::multi:mnie też zapisz ....mnie też

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam w zaśnieżony dzionek:p

Dziękuje pieknie za życzonka.Solenizantka drugo rok życia rozpoczęła WIELKĄ Sraczką:roll: :roll: mieliśmy bieganko od 1.00 godzinki.Tak,że tortu dzisiaj niet:p najwyżej ryż z kurczaczkiem.

Posted

:lol: :lol: :lol: dzięki za życzonka Klocusiowa

dobrze,ze ten roczek tylko zasrany,a nie przesrany:evil_lol: :evil_lol:

ps.Już wszystko wróciło do normy-Dusia to zdrowo dziołcha:lol: :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no nareszcie ruszyły ciało ....witojcie;)

na razie ino drgło:evil_lol: :evil_lol: wykorzystuję momenta jak synuś zakuwa (ówa???)do maturki i się wepchłam:evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']na razie ino drgło:evil_lol: :evil_lol: wykorzystuję momenta jak synuś zakuwa (ówa???)do maturki i się wepchłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz mu ze zbyt długie siedzenie przy kompie powoduje impotencję:diabloti:.....nie powiem kto mi tak syna straszy:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz mu ze zbyt długie siedzenie przy kompie powoduje impotencję:diabloti:.....nie powiem kto mi tak syna straszy:eviltong:

ja niee to nie ja .. :shake: :evil_lol: i nie straszy ino ostrzega :diabloti:

Dulczyńskie... proponujem spotkanko Dulkowo-Klocuszkowe.. :cool3::cool3:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:heyka i jak corcia ...poznała tatusia;)

Nie wiem czy poznała,ale go nadgryzła CZULE jak to ona potrafi:evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Nie wiem czy poznała,ale go nadgryzła CZULE jak to ona potrafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak czule nadgryzła to musi będzie ze poczuła że płynie w nich ta sama krew:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak czule nadgryzła to musi będzie ze poczuła że płynie w nich ta sama krew:eviltong:

Krwie nie było:evil_lol: :lol: