olekg89 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jak możecie mylić mojego ślicznego OZYRYSKA z hugonkiem???? Całkiem rózne psy odrazu widać ,że ozzyś jest ładniejszy zgrabny ma ładną główke :D ,a hugo nic specjalnego Quote
Patka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Oleg Ty :splat: jak mozesz tak o uroczym Hugusiu mówić !!! Quote
BoJa2 Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 [quote name='olekg18']Jak możecie mylić mojego ślicznego OZYRYSKA z hugonkiem???? Całkiem rózne psy odrazu widać ,że ozzyś jest ładniejszy zgrabny ma ładną główke :D ,a hugo nic specjalnego brawo za spostrzegawczość przynajmniej je rozróżniasz co do urody tych psów to owszem oba są ładne zgrabną główkę ozzy miał pare miesięcy temu jak każdy szczeniaczek jeżeli mówimy o fotkach. Teraz ozzy jest dorosłym psem i też jest ładny .A tak jedno pytanko:czy widziałeś go wświecie realnym a nie tylko fotki????Bo my mamy je oba na żywca :D i możemy się nimi nacieszyć :D Woody Alen na zdjęciach też wydaje się ładniejszy :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D Quote
olekg89 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Patuś złośc pieknosci szkodzi :D mi sie poprostu nie podoba no i tyle ozzy i lilith mi sie podobają gabryjela -nie każdy ast jest ładny moim zdaniem hugo jest brzydal dla kogos moze jest ładny (chyba trzeba oślepnąć) :lol: no ale luuz jak wam sie podoba wasza sprawa :roll: Quote
Patka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Oleg ja sie nie denerwuję :) mnie często spotykało stwierdzenie w realu ze Lili ma za mała głowe, jest za niska, za gruba, za chuda itp :D ale uważam, że niezbyt miło jest mówić między dogomaniakami takie rzeczy, czasem lepiej przemilczec - Hugonowcy są przemili i po co im przykrość robić swoja subiektywną oceną ... Quote
BoJa2 Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 olekg18 napisał(a):Patuś złośc pieknosci szkodzi :D mi sie poprostu nie podoba no i tyle ozzy i lilith mi sie podobają gabryjela -nie każdy ast jest ładny moim zdaniem hugo jest brzydal dla kogos moze jest ładny (chyba trzeba oślepnąć) :lol: no ale luuz jak wam sie podoba wasza sprawa :roll: Oj Oleq ty jesteś nieszczęśliwym człowiekiem skoro dzielisz psy na ładne i brzydkie .W każdej brzydocie można dostrzec piękno skoro ty tego nie widzisz to co ty robisz na dogo.Polecam stronę NASZE MODELKI Atak serio to coś mi tu śmierdzi prowokacją 8) 8) 8) Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A tak sie zastanawiałam czy mi sie Ozzy nie sklonował...udna parka...sunia ma rewelacyjny rudy nosek! Boskie psiaczki...:buzi: Quote
Maga100 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Nigdy bym nie powiedziała o jakimś psie, ze jest brzydki, bo nawet "najbrzydszy" ma w sobie choć jedną rzecz piekną: oczy! Hugo ma , ze sie tak wyraże, zupełni inny wyraz pyska niż Ozzi. Ozzi wydaje mi sie taki bardziej zblazowany hahaha. Quote
Alicja Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 :o :o :o to tutaj się toczy bój o Ozzyego :o Ludziska dajcie sobie siana :-? o co tu się kłócić i ubliżać :-? Przykro się to czyta a szczególnie jakieś dziwne sądy :o Ten kto jest na dogo dłużej wie że Olek pisze zawsze to co mysli i jakoś się do tego przyzwyczailiśmy i nikt się nie obruszał :-? A co do psiej urody, bo o to ten bój :-? to każdy żyd swój towar chwali :lol: :lol: :lol: Olek nie widział jeszcze Ozyego , ja Huga , Hugenoci / :wink: / dawno nie widzieli Ozzyego . I nie wiem już o co to larum 8) / a Ozzy ma swój topik :lol: i tam są jego fotki/ Olek jak będziemy w Gliwicach w hodowli to zapraszamy na spotkanie z Naszym Brzydalem :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Tak jestem strasznie nieszzczesliwy Niekazdy pies musi mi sie podobać :evil: przecież nie obraże sie jak ktos powie ,że mój kundelek jest brzydki ,albo nie podoba sie komuś :-? :evilbat: a wy raban robicie o ja (piiP) te słodzenie o każdym psie jest denerwujące :-? tu nie można mówić jakie sie ma zdanie ;/ bez sensu po to jest galeria zeby ludzie obejzeli i powiedzieli czy im sie podoba czy nie jeb nie moge przedszkolaczki normalnie no ala -ja zawsze mówie co myśle nie umiem kłamać i słodzić,milczeć też nie umiem :lol: Quote
BoJa2 Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 olekg18 napisał(a):Tak jestem strasznie nieszzczesliwy Niekazdy pies musi mi sie podobać :evil: przecież nie obraże sie jak ktos powie ,że mój kundelek jest brzydki ,albo nie podoba sie komuś :-? :evilbat: a wy raban robicie o ja (piiP) te słodzenie o każdym psie jest denerwujące :-? tu nie można mówić jakie sie ma zdanie ;/ bez sensu po to jest galeria zeby ludzie obejzeli i powiedzieli czy im sie podoba czy nie jeb nie moge przedszkolaczki normalnie no ala -ja zawsze mówie co myśle nie umiem kłamać i słodzić,milczeć też nie umiem :lol: Młody-Gniewny???? :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Proponuję wstawić różowe szkiełka,będzie ci się przyjemniej żyło 8) 8) Quote
BoJa2 Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Widzisz brzydalu,ale ci się dostało :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Maga100 napisał(a):Nigdy bym nie powiedziała o jakimś psie, ze jest brzydki, bo nawet "najbrzydszy" ma w sobie choć jedną rzecz piekną: oczy! Hugo ma , ze sie tak wyraże, zupełni inny wyraz pyska niż Ozzi. Ozzi wydaje mi sie taki bardziej zblazowany hahaha. Maga no wiesz w końcu to arystokrata , a pochodzenie zobowiązuje :lol: :lol: :lol: , więc może sobie pozwolić na ,,małą pozę '' :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 To już wiem dlaczego wszyscy potomkowie królowej Elżbiety są tacy urodziwi :D przecież to sama arystokracja :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ale coś sie w fotkach opuściliście :wink: Quote
asiunia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hej!! Olek,jak Ci sie Hugo nie podoba,nie wchodz do jego galerii-proste i logiczne,nikt nie kaze Ci sie patrzec na jego fotki... :roll: Nie jest rzecza milą slyszec od kogos ze Twoj pies jest taki siaki i owaki-mysl sobie co chcesz,ale zachowaj troche kulturki ok? :wink: Moim zdaniem Hugo jest fajny-cos ostatnio mi sie AST-y zaczely podobac-uwaga bo do Rybnika mam blisko :evilbat: Quote
BoJa2 Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='Patka']ale coś sie w fotkach opuściliście :wink: Już nadrabiamy zaległości. Wspomnienia z wakacji: Hugonek goscinny Quote
LAZY Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hugo faktycznie goscinny....Lazy niestety od swojej michy od jakiegos czasu (od sterylki) goni kazdego psa, nawet najlepszego podwórkowego kumpla... A Asty faktycznie maja swój urok! Quote
daga10011 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś']To już wiem dlaczego wszyscy potomkowie królowej Elżbiety są tacy urodziwi :D przecież to sama arystokracja :lol: :lol: :lol: :lol: ta arystokracja to akurat totalne inbredy-dlatego tacy "urodziwi" :wink: :lol: Quote
BoJa2 Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 przepraszam czy ona się dobrze zachowuje???jak na arystokratkę przystało, bo wierzę ,że nią jest, poniieważ ma kolczyki unijne to i chyba ma rodowód(tak tylko pytam) :D :D :D pozdrawiam ja niegodny :modla: :modla: :modla: Quote
daga10011 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 A myslisz ze arystokracja lepiej sie zachowuje od prostego ludu???????? 8) Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś'] :o :o :o rany boskie, co za zdjęcie :o Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 O rany, jak dobrze, że się szybko zorientowałam, że tu taka fajna galeria i nie mam 400 stron do nadrabiania :lol: Hugo śliczny, Kama śliczna (kocham brązowe nochale!!! :loveu: ), a krowa... jak to krowa :roflt: Tez wasza? :lol: Quote
asiunia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Hej!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Jaka...krowa :o Quote
Recommended Posts