agabass Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no niezła uczta potykowa jest co obgryzać:lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 bry Dulkowe!!! :multi: melduje sie ze zyje:eviltong: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :razz:i jak byliście na wycieczce u pana bullka;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no to jak wszedzie, to i tu se Alicjo z Toba poklikam- tak sam na sam :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):no to jak wszedzie, to i tu se Alicjo z Toba poklikam- tak sam na sam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no chyba nikt nie widzi:oops:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicja... ciiiiii... moderator ma nas na celowniku :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):Alicja... ciiiiii... moderator ma nas na celowniku :diabloti: :cool1:ciiiii licho nie śpi .......ale może znajdziemy haka na tę moderator:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ekhm ekhm że co proszę??? Że niby co macie na mnie:eviltong: Widzę, że grill się szykuje. taki mały patyczek na kiełbaskę. Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):ekhm ekhm że co proszę??? Że niby co macie na mnie:eviltong: Widzę, że grill się szykuje. taki mały patyczek na kiełbaskę.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze coś się znajdzie;) no impra bedzie ;)tylko czekamy na pogodę Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze coś się znajdzie;) no impra bedzie ;)tylko czekamy na pogodę alu... moze pozalimy sie ze moderator kaze foty wrzucac :diabloti: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 TO ja chętna na grilla. Tylko patyczek za duzy. No wiesz co skarzyć się na moda:crazyeye: :mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):alu... moze pozalimy sie ze moderator kaze foty wrzucac :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a my się tej moderator nie boimy :eviltong:bo tu modem jest Evelina i behemot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ale wy sie mnie nie macie bac!! Ja po waszej stronie.:cool1:Od krzyczenia tutak jest Evelina i behemot Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Ale wy sie mnie nie macie bac!! Ja po waszej stronie.:cool1:Od krzyczenia tutak jest Evelina i behemot :multi::multi::multi:o to obronisz nas jak nas będą krzyczeć;) Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Jesli będzie trzeba to obronię.;) :loveu:jako ten Rejtan ....piersią własną;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:jako ten Rejtan ....piersią własną;) piersia ich, piersia :mad: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):piersia ich, piersia :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze dowalić z cyca;) Hey a tu co tak sennie:crazyeye: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Hey a tu co tak sennie:crazyeye: właśnie, nic tylko gadają i gadają ... :mad: Quote
BoJa2 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:i jak byliście na wycieczce u pana bullka;) już jechaliśmy,ale tak się rozpadało,że zawróciliśmy:shake: a na dodatek Dulka znów coś se zrobiła w łapkę i kulała na szczęście dzisiaj jest już ok.i jedzie pomolestować Huga:evil_lol: :evil_lol: Zapraszam Was baby -wpadajcie częściej bo bez Was to wylądujemy w archiwum dogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):już jechaliśmy,ale tak się rozpadało,że zawróciliśmy:shake: a na dodatek Dulka znów coś se zrobiła w łapkę i kulała na szczęście dzisiaj jest już ok.i jedzie pomolestować Huga:evil_lol: :evil_lol: Zapraszam Was baby -wpadajcie częściej bo bez Was to wylądujemy w archiwum dogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)a może jaką fotke zrobicie dziś w ogródku:p Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):już jechaliśmy,ale tak się rozpadało,że zawróciliśmy:shake: a na dodatek Dulka znów coś se zrobiła w łapkę i kulała na szczęście dzisiaj jest już ok.i jedzie pomolestować Huga:evil_lol: :evil_lol: Zapraszam Was baby -wpadajcie częściej bo bez Was to wylądujemy w archiwum dogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ona oddala swoje serce Klockowi :eviltong: , nie bedzie z byle bullem sie spotykac :p , wiec wymyslila awarie nogi :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):bo ona oddala swoje serce Klockowi :eviltong: , nie bedzie z byle bullem sie spotykac :p , wiec wymyslila awarie nogi :evil_lol::mad:o ty niewdzięczna .....czekaj powiem Ozzulkowi ....trudno chłopak się załamie :cool1:...koniec z darmowym myciem twarzy:mad:....:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Agguś - nie zakabluj nas;) Kablować nie będę, ale mała prośba pamiętajcie o wymiarowych fotach.;) Quote
Recommended Posts