Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiki ....zdążyły wylać kawę :evil_lol: były walki psów:eviltong: ciasteczka były dobre.....aż ślinka pociekła;) Quote
BoJa2 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Dzieki Ala masz u mnie kawę i coś gorzkiego:lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Dzieki Ala masz u mnie kawę i coś gorzkiego:lol: :evil_lol:;)oki niech będzie ....bo zapomniałam zapakować na drogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiki ....zdążyły wylać kawę :evil_lol: były walki psów:eviltong: ciasteczka były dobre.....aż ślinka pociekła;) aaaaaaaaaa jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: i znow będe chorować :oops: :oops: ;) jak ja uwielbiam bulliki :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']aaaaaaaaaa jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: i znow będe chorować :oops: :oops: ;) jak ja uwielbiam bulliki :loveu: :loveu::oops:bosz a coś zjadłas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Vectra napisał(a):aaaaaaaaaa jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: i znow będe chorować :oops: :oops: ;) jak ja uwielbiam bulliki :loveu: :loveu: Na tą chorobe jest skuteczne lekarstwo;) :lol: a wramach wczesnej terapii zawsze możesz wpaść na spacerek -zapraszam Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Na tą chorobe jest skuteczne lekarstwo;) :lol: a wramach wczesnej terapii zawsze możesz wpaść na spacerek -zapraszam nie nie nie :shake: ja się nie moge zbliżac do bullterierów :oops: raz pogłaskałam staffika i raz azjate :evil_lol: :evil_lol: to też miało być w ramach terapii ;) Dulcynea jest pięknista :loveu: :loveu: no może się kiedyś mi uda ją wymiziać tylko strasznie daleko mieszkacie :placz: :placz: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']nie nie nie :shake: ja się nie moge zbliżac do bullterierów :oops: raz pogłaskałam staffika i raz azjate :evil_lol: :evil_lol: to też miało być w ramach terapii ;) Dulcynea jest pięknista :loveu: :loveu: no może się kiedyś mi uda ją wymiziać tylko strasznie daleko mieszkacie :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska terapia;) jak daleko ...ode mnie to tylko 10 minut spacerkiem;) Quote
BoJa2 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Yntka przez Klocka:evil_lol: śpiewy chóralne Quote
clockwork Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dzień doberek PANI DULKOWA!!! :multi: Pan Klokłork pozdrawia pania Dulkę... po spotkanku baterie mu siadły na amen, a jak wczoraj o 18-tej pojechaliśmy na spotkanko Clockwork vs. Saba- położył sie i spał.... może sie zakochał w Twoim prosięciu :niewiem: Quote
BoJa2 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Vectra - dzieńdoberek terapie bedziemy kontynuować:lol: Klockowa - cześć- Prosięcie tyż padło w sobotę:evil_lol: :evil_lol: ale w niedzielę już roznosiło chaupę:roll: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Vectra - dzieńdoberek terapie bedziemy kontynuować:lol: Klockowa - cześć- Prosięcie tyż padło w sobotę:evil_lol: :evil_lol: ale w niedzielę już roznosiło chaupę:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prosięcie sie szybko regeneruje;) Cześć ......kurcze coś mało tych fotek:razz: Quote
BoJa2 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 cd Prosięcia, Klocka i żerdki:evil_lol: ciachnęłam go w łapę i żerdka moja:evil_lol: :oops: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 HELOŁ!!!! :multi: i jak tam drzazga?? żadnych problemików?? wyciągła sie cała?? nic Dulce ni ma??? pozdrówka... jak ta Twoja spaniela sie wabi?? kamcia???? :diabloti: Quote
BeaC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ....................witaj Dulcyneo maaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
BoJa2 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']HELOŁ!!!! :multi: i jak tam drzazga?? żadnych problemików?? wyciągła sie cała?? nic Dulce ni ma??? pozdrówka... jak ta Twoja spaniela sie wabi?? kamcia???? :diabloti: Resztkę drzazgi wyciagnełam w poklockowej narkozie:evil_lol: :evil_lol: A spanielka to Kamcia,a co ???:p cós Ci nie pasi:evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Matkop, spacer mieli sto lat temu, a tu tylko trzy foty na krzyż i to jeszcze yle czasu po spacerze wrzucone :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj :loveu::loveu::loveu::loveu: (dzisiaj tak krótko, fotów niet..... Dulka sama wiesz jaka, nie będę się codziennie powtarzać:eviltong::eviltong::eviltong:) Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :mad:noooo czyzby wszystkie foty były do niczego ...........co takie pustki Quote
Recommended Posts