Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Dzieki Ala masz u mnie kawę i coś gorzkiego:lol: :evil_lol:;)oki niech będzie ....bo zapomniałam zapakować na drogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiki ....zdążyły wylać kawę :evil_lol:

były walki psów:eviltong:

ciasteczka były dobre.....aż ślinka pociekła;)

aaaaaaaaaa jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: i znow będe chorować :oops: :oops: ;)
jak ja uwielbiam bulliki :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']aaaaaaaaaa jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: i znow będe chorować :oops: :oops: ;)
jak ja uwielbiam bulliki :loveu: :loveu::oops:bosz a coś zjadłas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
aaaaaaaaaa jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: i znow będe chorować :oops: :oops: ;)
jak ja uwielbiam bulliki :loveu: :loveu:

Na tą chorobe jest skuteczne lekarstwo;) :lol: a wramach wczesnej terapii zawsze możesz wpaść na spacerek -zapraszam

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Na tą chorobe jest skuteczne lekarstwo;) :lol: a wramach wczesnej terapii zawsze możesz wpaść na spacerek -zapraszam

nie nie nie :shake: ja się nie moge zbliżac do bullterierów :oops: raz pogłaskałam staffika i raz azjate :evil_lol: :evil_lol: to też miało być w ramach terapii ;)

Dulcynea jest pięknista :loveu: :loveu: no może się kiedyś mi uda ją wymiziać
tylko strasznie daleko mieszkacie :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']nie nie nie :shake: ja się nie moge zbliżac do bullterierów :oops: raz pogłaskałam staffika i raz azjate :evil_lol: :evil_lol: to też miało być w ramach terapii ;)

Dulcynea jest pięknista :loveu: :loveu: no może się kiedyś mi uda ją wymiziać
tylko strasznie daleko mieszkacie :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska terapia;)
jak daleko ...ode mnie to tylko 10 minut spacerkiem;)

Posted

dzień doberek PANI DULKOWA!!! :multi:
Pan Klokłork pozdrawia pania Dulkę... po spotkanku baterie mu siadły na amen, a jak wczoraj o 18-tej pojechaliśmy na spotkanko Clockwork vs. Saba- położył sie i spał.... może sie zakochał w Twoim prosięciu :niewiem:

Posted

Vectra - dzieńdoberek terapie bedziemy kontynuować:lol:

Klockowa - cześć- Prosięcie tyż padło w sobotę:evil_lol: :evil_lol: ale w niedzielę już roznosiło chaupę:roll:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Vectra - dzieńdoberek terapie bedziemy kontynuować:lol:

Klockowa - cześć- Prosięcie tyż padło w sobotę:evil_lol: :evil_lol: ale w niedzielę już roznosiło chaupę:roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:prosięcie sie szybko regeneruje;)
Cześć ......kurcze coś mało tych fotek:razz:

Posted

[quote name='clockwork']HELOŁ!!!! :multi:
i jak tam drzazga?? żadnych problemików?? wyciągła sie cała?? nic Dulce ni ma???
pozdrówka... jak ta Twoja spaniela sie wabi?? kamcia???? :diabloti:

Resztkę drzazgi wyciagnełam w poklockowej narkozie:evil_lol: :evil_lol:

A spanielka to Kamcia,a co ???:p cós Ci nie pasi:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Matkop, spacer mieli sto lat temu, a tu tylko trzy foty na krzyż i to jeszcze yle czasu po spacerze wrzucone :shake:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj :loveu::loveu::loveu::loveu: (dzisiaj tak krótko, fotów niet..... Dulka sama wiesz jaka, nie będę się codziennie powtarzać:eviltong::eviltong::eviltong:)