Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :mad:skrzynkę wam zapchałam fotami .....a tu PUSTO Quote
BeaC Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ani jednej foty :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Pełen wypas,bo Dulka lubi dużych chłopców:evil_lol: z fafelkami:loveu: w końcu trafiłam.... no to zapraszamy do Jastrzębia... Clockwork lubi dziewczynki które lubia dużych chłopców z fafelkami:loveu: masz niedaleko :razz: Quote
Vogue Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:skrzynkę wam zapchałam fotami .....a tu PUSTO No i gdzie te fotki od Ali???????????? Dobry Wieczor:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :mad:skrzynkę wam zapchałam fotami .....a tu PUSTO HALO!!!!! SZUKAMY HAKERA COBY WRZUCIŁ FOTKI Z MAILIKA , KTÓRE ALICJA WYSŁAŁA... aaaaaaaaaa.... a tak pozatym Clockwork szuka kuchareczki... więc...:cool3: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='clockwork']HALO!!!!! SZUKAMY HAKERA COBY WRZUCIŁ FOTKI Z MAILIKA , KTÓRE ALICJA WYSŁAŁA... aaaaaaaaaa.... a tak pozatym Clockwork szuka kuchareczki... więc...:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nici z nawoływań Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nici z nawoływań OSTATNIA PRÓBA... HALO, HALO... TU baza... HAKER SŁYSZYSZ MNIE??? HAKER!! ZGŁOŚ SIE!!! HAKER!!!! :scream_3:HAKER!!! HUGO-KOCHAS MA MAILA Z FOTAMI... PRZEJMIJ GO... BEZ ODBIORU ;) Quote
BoJa2 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Pozdrawiam wszystkich nawoływaczy. Niestety w moim domu trwa bitwa o dostęp do kompa i tylko czasami udaje mi sie jakoś dorwać do klawiatury:p :evil_lol: Ratujemy się goscinnością Ozzego;) i wytrwałościa Ali w wklejaniu fot Quote
clockwork Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']pilnuję pańcia :iloveyou: mła, mła, mła... całuję świniaczkowy pyszczek!!!!!!!! :iloveyou: Quote
BeaC Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 .... no jest moja najukochanieńsza........ taka do Luchy podobna...... i tak samo pilnuje Pańcia ... co moja Panią:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 widzę, że w kuchni rządzą prawdziwi kucharze:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :mad:weź no pogoń małoletnich na spacer a sama hopsa na dogo;) Quote
clockwork Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a my dziś byliśmy u Ozzulińskich :bigcool: następny wypad do Rybnika z Clockworkiem... może poznasz naszego czarnucha z Twoją Dulką??:cool3: :modla: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Pozdrawiam wszystkich nawoływaczy. Niestety w moim domu trwa bitwa o dostęp do kompa i tylko czasami udaje mi sie jakoś dorwać do klawiatury:p :evil_lol: Ratujemy się goscinnością Ozzego;) i wytrwałościa Ali w wklejaniu fot BOSKIE !! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']a my dziś byliśmy u Ozzulińskich :bigcool: następny wypad do Rybnika z Clockworkiem... może poznasz naszego czarnucha z Twoją Dulką??:cool3: :modla: :oops: :oops: :oops: ja dopiero teraz to czytam:oops: :oops: My jesteśmy przygotowani na najazdy.Ty też sie szykuj:evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dusia jak każda grzeczna:cool3: dziewczynka lubi bawić się lalkami:p Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Moja ty śliczna..........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 w końcu foty mojego świniaczka :loveu: szykuje sie na wasz przyjazd!!! ehhh... bedzie sie działo!!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts