BoJa2 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 a my w domku:eviltong: Dzisiaj jedziemy do Huga,to się staruchowi dostanie:evil_lol: :evil_lol: ps.Jak się czują fafle???:oops: :roll: Quote
Złośnica Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] czy mogę poprosić oryginał tej foty na priwa ?? Chciałabym umieścić zdjęcie córci na stronie tatuśka :cool3: Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :multi:o babcia Magda ;) Fafle ok :evil_lol:....biedny Hugo:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 babciu -Żłośnico fotka wysłana mailem. Gdzie się podziała Dula?????;) :lol: Quote
BoJa2 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 MY som dwie Kumy, obie sie kochomy Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']MY som dwie Kumy, obie sie kochomy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dwie kumy a jeden kieliszek:razz: Quote
agabass Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dzisiejsze fotki ale szaleństwo pełen wypas :loveu: Quote
BoJa2 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Pełen wypas,bo Dulka lubi dużych chłopców:evil_lol: z fafelkami:loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Przyłapane na gorącym uczynku;) :loveu::loveu::loveu:podobno nie miały spać w łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ala- no podobno :cool3: Kama nie śpi ,:p to Dulka ja namawia:p Gabryjello - witaj po dłuuugiej nieobecności;) Dulka z nowa koleżanką Gają Quote
BeaC Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Moja najmilejszcza Dulka- Bulka...... a gdzie sucz ma spać jak nie w łóżku, gdy zima idzie????? Quote
Anja33 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Fajna Galeria Jeszcze fajniejsze stado:loveu: :loveu: :loveu: Przejrzalam cala galerie. Zrobcie cos z banerkiem bo nie odsyla do waszej galerii:angryy: :angryy: :angryy: i trza was trrochie poszukac:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
BoJa2 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Anka cieszę się ,że nasza galeryjka Ci sie podoba. A co do banerka to ,kto chce ten znajduje;) :lol: Pozdrawiam Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dula jaka Minka w łóżku :) jestem Dula...super Dula :lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :mad:no nie gdzie sie podziewacie A moczka już zrobiona:cool3: Quote
BoJa2 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Moczka dopierow planie;) muszę jeszcze kupić piernik.A tak ogólnie to S P R Z Ą T A M:p :p :p Pozdrowionka dla wszystkich Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Moczka dopierow planie;) muszę jeszcze kupić piernik.A tak ogólnie to S P R Z Ą T A M:p :p :p Pozdrowionka dla wszystkich:multi::multi::multi:ja mam pierniczek ....o rany ciekawe czy dotrwa do piątku:cool3: Quote
BoJa2 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Batalia w kuchni pt'Moczka" dobiegła do końca.Mniam dobra jest!! Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :razz:czy są jakieś świąteczne fotki:cool3: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy są jakieś świąteczne fotki:cool3::razz:no nie było świątecznych....nie ma noworocznych..... Najlepszego w nowym roku:multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Dziekuję Wszystkim dobrym duszom odkurzjacym czasami naszą galerię za życzenia świateczno - noworoczne:loveu: Kilka foteczek dla przypomnienia Kuchareczka Mięsko świeże jeszcze tylko warzywek dorzucę Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Dziekuję Wszystkim dobrym duszom odkurzjacym czasami naszą galerię za życzenia świateczno - noworoczne:loveu: Kilka foteczek dla przypomnienia Kuchareczka Mięsko świeże jeszcze tylko warzywek dorzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mikołajek cosik w stanie wskazujacym .....a kuchareczka jest the best;) Quote
BeaC Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O widzę że moja ulubiona bulak Dulak uczy się .... gotować??? czy razej wyżerać???????? Spryciucha.... nieźle sobie poradziła... a krzesełko sama przysuneła?????:razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts