Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:no patrzajta ile fotek ........

Ala sie kuruje:razz: ale Ozzy nam dziś zafundował w nocy 2 razy pobudkę.....jakieś s.....:oops: miał dziwne ....zobaczymy do jutra jak sie sytuacja rozwinie ......

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][Dobrze, że mam małego pieska to tyle miejsca nie zajmuje :evil_lol: :eviltong:

Czasami Ci zazdroszczę:lol: ,bo Twój też mniej waży pewnie:evil_lol:

Wiesz jak nogi cierpną pod takim klockiem???

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Czasami Ci zazdroszczę:lol: ,bo Twój też mniej waży pewnie:evil_lol:

Wiesz jak nogi cierpną pod takim klockiem???

O tak waży o dużo mniej :eviltong:
ale jak sie uwali na nogach to też czuc te jego kilka kilogramow i ciężko sie przekrecic na drugi bok :lol:

Posted

Nie ma to jak spanko z kołami do góry.... skąd ja to znam????
.... ciężar bulki to pół biedy najgorsze jest to że nie patrzy gdzie stapa i czasami mam jej łapę na policzku nosie albo żołądku i 30 kg ubitej baby .... nie jest leciutkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
najgorsze jest to że nie patrzy gdzie stapa i czasami mam jej łapę na policzku nosie albo żołądku i 30 kg ubitej baby .... nie jest leciutkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dokładnie:evil_lol: :evil_lol: Ja sie tylko boję,że ona mnie kiedy oskalpuje:p jak mi stanie na włosy:razz:

• 2 weeks later...