Alka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No super!!! Gratulacje !!! :multi: Alicja R,przekazała mi rano radosne wieści...:thumbs: szkoda ,że nie mogłam zobaczyć na żywo... Quote
constancja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gratulacje dla Dulki i jej Państwa!:razz: Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A ja Dulcie wycmokałam ...a ona te zwycięstwa ma głęboko w doopalonie , spokojnie przełyki ogryzała i kradła innym uszy :evil_lol:świńskie;) Foty będą jak Kuba skończy lekcje ;) Quote
PIKA Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gratulacje dla Dulci :laola::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Witajcie !:multi: Wklejam kilka fotek ze spacerku :loveu: Quote
BoJa2 Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Alka - pięknie dziekuję za fotki:grins: :Rose: Alicja - widzę ino sie nie umie dopchać do kompa:roll: ;) Quote
asiunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Hej! Braaaaawo!!!!!:loveu:wielkie buziaki dla Dulki-pięknulki:cool3: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Kilka fotasków.... jak będę miała czas pośle mailem ;) Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ale adoratora ma Dulka :evil_lol:, nie odstępuje jej na krok ;) Dzisiaj na polance spotkaliśmy Abi ( ta biała , co powarkiwała na Dulcię :cool3:) i całkiem fajnie z Tuffciem się bawili ...:razz: tylko deszczyk nas pogonił...:cool3: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alka']ale adoratora ma Dulka :evil_lol:, nie odstępuje jej na krok ;) [quote name='Alka'] Dzisiaj na polance spotkaliśmy Abi ( ta biała , co powarkiwała na Dulcię :cool3:) i całkiem fajnie z Tuffciem się bawili ...:razz: tylko deszczyk nas pogonił...:cool3:bo to rasowa kobita ...tylko z chłopakami sie zadaje;) Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ja juz pytalam u Rydzewskiej, ale skąd taka małolata zna takie numery? :razz: :evil_lol: Quote
constancja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='PIKA']Ja juz pytalam u Rydzewskiej, ale skąd taka małolata zna takie numery? :razz: :evil_lol: Szkolenie psa to podstawa, a ponad to, liczy się wysoki stopień socjalizacji :roflt: :roflt: Quote
BoJa2 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Dziękuję Alu za fotki;) Pika - podejrzewam ,ze TO dziedziczne obciążenie:lol: Constancjo- zgadzamsie z Twoją tezą:evil_lol: pozdr. Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 jejjjj szukałam u Rydzewskiej czegoś o wynikach Dulki a tu napisane jak byk :oops: :multi: :multi: :multi: wielkie gratulacje!!!! i jeszcze na pidle na bisie :klacz: widziałam Was ale nie wiedziałam, że to Wy :p Quote
BoJa2 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 malawaszka napisał(a):jejjjj szukałam u Rydzewskiej czegoś o wynikach Dulki a tu napisane jak byk :oops: :multi: :multi: :multi: wielkie gratulacje!!!! i jeszcze na pidle na bisie :klacz: widziałam Was ale nie wiedziałam, że to Wy :p Nie zaprzeczę ,że debiut małej się udał;) (nasz zresztą też) Trza częściej Tu zaglądać,to Byśmy sie rozpoznawali:lol: Myślę,że jeszcze nic straconego,bo wybieramy się z Dulką do Raciborza,(Alicę też zaciągamy)i można wszystko nadrobić:p :lol: Do zobaczenia???? Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 tego jeszcze nie wiem - teraz jade do Zabrza w niedzielę :razz: Quote
BoJa2 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 figle - migle nieoczekiwana zamiana miejsc:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 widzę ,że Dulka zdradziła Tuffcia :evil_lol:, następny adorator się pojawił :loveu: super zabawę psiaki miały :multi: Quote
BoJa2 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 oj,tych adoratorów to Dulka ma do wyboru,do koloru i do wzrostu;) :lol: Jak sie Ala wykuruje to chyba trzeba bedzie uczcić Tuffikowe urodzinki;) ,trzeba wykorzystać pogodę i zrobić jakąś pażdzierniko-majówke na Waszej polance Quote
Alka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jestem za:multi: czekam na sygnał :multi: Dziś byliśmy po 13 , Tuffi wybiegał się za piłką na maxa ... Quote
Recommended Posts