Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No super!!! Gratulacje !!! :multi:

Alicja R,przekazała mi rano radosne wieści...:thumbs:

szkoda ,że nie mogłam zobaczyć na żywo...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja Dulcie wycmokałam ...a ona te zwycięstwa ma głęboko w doopalonie , spokojnie przełyki ogryzała i kradła innym uszy :evil_lol:świńskie;)

Foty będą jak Kuba skończy lekcje ;)

Posted

ale adoratora ma Dulka :evil_lol:, nie odstępuje jej na krok ;)

Dzisiaj na polance spotkaliśmy Abi ( ta biała , co powarkiwała na Dulcię :cool3:) i całkiem fajnie z Tuffciem się bawili ...:razz: tylko deszczyk nas pogonił...:cool3:

Posted

[quote name='Alka']ale adoratora ma Dulka :evil_lol:, nie odstępuje jej na krok ;)

[quote name='Alka']

Dzisiaj na polance spotkaliśmy Abi ( ta biała , co powarkiwała na Dulcię :cool3:) i całkiem fajnie z Tuffciem się bawili ...:razz: tylko deszczyk nas pogonił...:cool3:bo to rasowa kobita ...tylko z chłopakami sie zadaje;)

Posted

[quote name='PIKA']Ja juz pytalam u Rydzewskiej, ale skąd taka małolata zna takie numery? :razz: :evil_lol:

Szkolenie psa to podstawa, a ponad to, liczy się wysoki stopień socjalizacji

:roflt: :roflt:

Posted

jejjjj szukałam u Rydzewskiej czegoś o wynikach Dulki a tu napisane jak byk :oops: :multi: :multi: :multi: wielkie gratulacje!!!! i jeszcze na pidle na bisie :klacz: widziałam Was ale nie wiedziałam, że to Wy :p

Posted

malawaszka napisał(a):
jejjjj szukałam u Rydzewskiej czegoś o wynikach Dulki a tu napisane jak byk :oops: :multi: :multi: :multi: wielkie gratulacje!!!! i jeszcze na pidle na bisie :klacz: widziałam Was ale nie wiedziałam, że to Wy :p

Nie zaprzeczę ,że debiut małej się udał;) (nasz zresztą też)

Trza częściej Tu zaglądać,to Byśmy sie rozpoznawali:lol:

Myślę,że jeszcze nic straconego,bo wybieramy się z Dulką do Raciborza,(Alicę też zaciągamy)i można wszystko nadrobić:p :lol:

Do zobaczenia????

Posted

oj,tych adoratorów to Dulka ma do wyboru,do koloru i do wzrostu;) :lol:

Jak sie Ala wykuruje to chyba trzeba bedzie uczcić Tuffikowe urodzinki;) ,trzeba wykorzystać pogodę i zrobić jakąś pażdzierniko-majówke na Waszej polance