Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:komus sie stare śpiewki przypominają ......wpadnij do mnie do pracy po 4 wrzesnia jak już mi głos trzasnie to pospiewasz ;) Za chwilkę wezmę sie za zmniejszanie dalszych fotek;) Quote
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ... się dziewczyny zabawiły :evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug: Quote
BoJa2 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 z wczorajszego spacerku z Ozzym Na zielanej łączce.....raz,dwa,trzy..... Kama Dulka Ozzy Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :cool3:no nie a tu co za zastój / 87 fotek poszło :mad:/ Quote
BoJa2 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 fotki doszły ,ale u Ozzyego sie je lepiej ogląda:lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):fotki doszły ,ale u Ozzyego sie je lepiej ogląda:lol: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może Dulkowe wstawie;) Quote
Agga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Piekne te foteczki ze spaceru. Mam nadzieje, że ALa mnie jeszcze kiedyś do siebie zaprosi. Więc wtedy mam nadzieje, że spotkamy sie na spscerku. Porobie Wam wtedy cude foteczki. Chyba, że Ozzy powali mnie na łopatki, zje mi stopy co gorsza moje buty gdzieś schowa. Quote
BoJa2 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 W takim razie Agga czekamy na objawienie:lol: sie gościnności Ali. Ozzy przy Dulce to istny aniołek:lol: Na razie Ala lub Kuba robią za etatowego fotografa spacerowego. Powrót z bezludzia Ozzy chciał wracać z dziewczynami,ale pańcia nie pozwoliła:p ;) Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']W takim razie Agga czekamy na objawienie:lol: sie gościnności Ali. Ozzy przy Dulce to istny aniołek:lol: Na razie Ala lub Kuba robią za etatowego fotografa spacerowego. Powrót z bezludzia Ozzy chciał wracać z dziewczynami,ale pańcia nie pozwoliła:p ;) :razz:miejsce było ....ale specjalnie nie dali większej narzutki na siedzenie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Agga']Piekne te foteczki ze spaceru. Mam nadzieje, że ALa mnie jeszcze kiedyś do siebie zaprosi. Więc wtedy mam nadzieje, że spotkamy sie na spscerku. Porobie Wam wtedy cude foteczki. Chyba, że Ozzy powali mnie na łopatki, zje mi stopy co gorsza moje buty gdzieś schowa.:mad:Agga a chcesz po doopalonie , przecież było coś powiedziane:cool3:a pociąg kursuje;) Quote
constancja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No to wyciągam z tych czeluści strasznych i spieszę donieść, że banerek zrobię wieczorną porą, bo mię dziecię moje od mojej osobistej maszyny piekielnej wywaliło, a ta na której teraz klikać mi przyszło w odpowiednie oprogramowanie nie jest zopatrzona:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps A fotki Hugonka to se z galerii Ozzulka mogłam ściągnąć i tak nikt by się nie pokapował:diabloti: :diabloti: :diabloti: . Quote
constancja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Baner gotowy: Przyjmuję reklamacje:diabloti: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='constancja']Baner gotowy: Przyjmuję reklamacje:diabloti::po rany macie nawet Jurka ;) Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']kARUZELA CZEKA WZYWA NAS Z DALEKA:lol: CHŁOPCY JUŻ POSZLI DZIEWCZYNKI JESZCZE NIE;) no niezłe te besludnopsiowe zabawy i kto wygrał to przeciąganie? Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :cool3:Heyka , no co jest banerek już macie ...wstawiać go szybciorkiem;) Quote
BoJa2 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Przede wszystki wielkie DZIĘKUJĘ dla CONSTANCJI.Banerek się podoba:multi: Wstawiony prZed chwilą,bo najpierw trzeba zaprawić śliwki i zastanowić sie co zrobić z winogronkiem,chyba go przerobimy na napój %;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Przede wszystki wielkie DZIĘKUJĘ dla CONSTANCJI.Banerek się podoba:multi: Wstawiony prZed chwilą,bo najpierw trzeba zaprawić śliwki i zastanowić sie co zrobić z winogronkiem,chyba go przerobimy na napój %;) :evil_lol:;)ooooo winogronka ...na napój ....ja mogę się polecić do degustacji;) Quote
BoJa2 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)ooooo winogronka ...na napój ....ja mogę się polecić do degustacji;) Jak mogłabym zapomnieć o imć degustatorce.:lol: :evil_lol: :evil_lol: Napierw je trza upchnąć do korflaszy i dobrze spreperować,coby szybko zaczęły gerować:evil_lol: :drinka: :drinka: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Jak mogłabym zapomnieć o imć degustatorce.:lol: :evil_lol: :evil_lol: Napierw je trza upchnąć do korflaszy i dobrze spreperować,coby szybko zaczęły gerować:evil_lol: :drinka: :drinka: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno najlepsze są deptane;) Wpadne sprawdzić jak w gerglasie woda bulka:p Quote
BoJa2 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno najlepsze są deptane;) Wpadne sprawdzić jak w gerglasie woda bulka:p Tyko dobrze umyj nogi;) :lol: ,coby ich fuzlem nie było czuć:evil_lol: ,bo deptanie zostawiwam tobie:eviltong: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Tyko dobrze umyj nogi;) :lol: ,coby ich fuzlem nie było czuć:evil_lol: ,bo deptanie zostawiwam tobie:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:umyte ;)ale ponoć najlepsze to takie z dnia poprzedniego:evil_lol: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witam!:multi: Zgodnie z obietnicą jestem.:multi: Ja tam do winka nic nie mam , sama bym z chęcią podegustowała :p, ... ale nie widzę nowych foteczek:shake:Tamte już dawbo obejrzane :razz: a banerek :cool2: Quote
BoJa2 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Fotki będa póżniej;) Degustację możemy uskutecznić na jakimś wspólnym spacerku.Z wiadomych względów degustacja odbędzie się prawdopodobnie w porze wczesno zimowej:lol: ,ąle na SPACER MOŻEMY SIĘ wybrać wcześniej.Trzeba tylko dopaść Alicję R. Quote
Recommended Posts