Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:komus sie stare śpiewki przypominają ......wpadnij do mnie do pracy po 4 wrzesnia jak już mi głos trzasnie to pospiewasz ;)

Za chwilkę wezmę sie za zmniejszanie dalszych fotek;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne te foteczki ze spaceru.
Mam nadzieje, że ALa mnie jeszcze kiedyś do siebie zaprosi. Więc wtedy mam nadzieje, że spotkamy sie na spscerku. Porobie Wam wtedy cude foteczki. Chyba, że Ozzy powali mnie na łopatki, zje mi stopy co gorsza moje buty gdzieś schowa.

Posted

W takim razie Agga czekamy na objawienie:lol: sie gościnności Ali.

Ozzy przy Dulce to istny aniołek:lol:

Na razie Ala lub Kuba robią za etatowego fotografa spacerowego.

Powrót z bezludzia

Ozzy chciał wracać z dziewczynami,ale pańcia nie pozwoliła:p ;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']W takim razie Agga czekamy na objawienie:lol: sie gościnności Ali.

Ozzy przy Dulce to istny aniołek:lol:

Na razie Ala lub Kuba robią za etatowego fotografa spacerowego.

Powrót z bezludzia

Ozzy chciał wracać z dziewczynami,ale pańcia nie pozwoliła:p ;)

:razz:miejsce było ....ale specjalnie nie dali większej narzutki na siedzenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Piekne te foteczki ze spaceru.
Mam nadzieje, że ALa mnie jeszcze kiedyś do siebie zaprosi. Więc wtedy mam nadzieje, że spotkamy sie na spscerku. Porobie Wam wtedy cude foteczki. Chyba, że Ozzy powali mnie na łopatki, zje mi stopy co gorsza moje buty gdzieś schowa.:mad:Agga a chcesz po doopalonie , przecież było coś powiedziane:cool3:a pociąg kursuje;)

Posted

No to wyciągam z tych czeluści strasznych i spieszę donieść, że banerek zrobię wieczorną porą, bo mię dziecię moje od mojej osobistej maszyny piekielnej wywaliło, a ta na której teraz klikać mi przyszło w odpowiednie oprogramowanie nie jest zopatrzona:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ps
A fotki Hugonka to se z galerii Ozzulka mogłam ściągnąć i tak nikt by się nie pokapował:diabloti: :diabloti: :diabloti: .

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']kARUZELA CZEKA

WZYWA NAS Z DALEKA:lol:

CHŁOPCY JUŻ POSZLI DZIEWCZYNKI JESZCZE NIE;)

no niezłe te besludnopsiowe zabawy i kto wygrał to przeciąganie?

Posted

Przede wszystki wielkie DZIĘKUJĘ dla CONSTANCJI.Banerek się podoba:multi:

Wstawiony prZed chwilą,bo najpierw trzeba zaprawić śliwki i zastanowić sie co zrobić z winogronkiem,chyba go przerobimy na napój %;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Przede wszystki wielkie DZIĘKUJĘ dla CONSTANCJI.Banerek się podoba:multi:

Wstawiony prZed chwilą,bo najpierw trzeba zaprawić śliwki i zastanowić sie co zrobić z winogronkiem,chyba go przerobimy na napój %;) :evil_lol:;)ooooo winogronka ...na napój ....ja mogę się polecić do degustacji;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ooooo winogronka ...na napój ....ja mogę się polecić do degustacji;)

Jak mogłabym zapomnieć o imć degustatorce.:lol: :evil_lol: :evil_lol:

Napierw je trza upchnąć do korflaszy i dobrze spreperować,coby szybko zaczęły gerować:evil_lol: :drinka: :drinka:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Jak mogłabym zapomnieć o imć degustatorce.:lol: :evil_lol: :evil_lol:

Napierw je trza upchnąć do korflaszy i dobrze spreperować,coby szybko zaczęły gerować:evil_lol: :drinka: :drinka:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno najlepsze są deptane;)
Wpadne sprawdzić jak w gerglasie woda bulka:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno najlepsze są deptane;)
Wpadne sprawdzić jak w gerglasie woda bulka:p

Tyko dobrze umyj nogi;) :lol: ,coby ich fuzlem nie było czuć:evil_lol: ,bo deptanie zostawiwam tobie:eviltong:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Tyko dobrze umyj nogi;) :lol: ,coby ich fuzlem nie było czuć:evil_lol: ,bo deptanie zostawiwam tobie:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:umyte ;)ale ponoć najlepsze to takie z dnia poprzedniego:evil_lol:

Posted

Witam!:multi:
Zgodnie z obietnicą jestem.:multi:

Ja tam do winka nic nie mam , sama bym z chęcią podegustowała :p, ... ale nie widzę nowych foteczek:shake:Tamte już dawbo obejrzane :razz:

a banerek :cool2:

Posted

Fotki będa póżniej;)

Degustację możemy uskutecznić na jakimś wspólnym spacerku.Z wiadomych względów degustacja odbędzie się prawdopodobnie w porze wczesno zimowej:lol: ,ąle na SPACER MOŻEMY SIĘ wybrać wcześniej.Trzeba tylko dopaść Alicję R.