Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Dzięki za fotki Kangurek:p zaraz posyłam następne ;) Quote
BoJa2 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Lucy* napisał(a): a gdzie reszta stada ??? :cool3: Reszta bandy w/g życzenia;) Kama Hugo Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Reszta bandy w/g życzenia;) Kama Hugo Nie no..... :loveu: :loveu: C U D O W N O Ś C I :loveu: :loveu: a wogóle to mnie bardzo zastanawia jak żyją ze sobą takie psiaki różnych ras :hmmmm: to chyba bardzo fajne takie obserwacje - są pewnie zupełnie różne od siebie :p :p Quote
BeaC Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Suuper psiurka ta twoja Dulka. Ogląsdnęłam najpierw galerię Ozziego. Ja patrzę na młodą to jakbym widziała własną Leśkę parę miesięcy wstecz. Zwłaszca te uchole, są SUPERRRRRRR:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Lucy* napisał(a): a wogóle to mnie bardzo zastanawia jak żyją ze sobą takie psiaki różnych ras :hmmmm: to chyba bardzo fajne takie obserwacje - są pewnie zupełnie różne od siebie :p :p Lucy obserwacje są baaardzo urozmaicone:lol: :evil_lol: Kama z reguły nie bierze udziału w głupawkach Huga z Dulką,ale ona jakoś nigdy nie przepadała za zabawą z psami:shake: ,natomiast Hugo jest szczęśliwy,że w końcu ma z kim poszaleć.Jak czasami przesadzają to Kama jednym wtargnięciem potrafi ich oboje uspokoić Quote
Złośnica Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 a ja poprostu składam protest !!!!!!!!!!!!!:mad: nie dzwonią, nie piszą, zdjęć wnusi nie przysyłają o odwiedzinach już nie wspomnę :madgo: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :multi::multi::multi:o babcia Złośnica na Dogo się pokazała :p mam jeszcze jedną fotkę , umknęła mi między wspólnymi z Ozzulkiem i z wujkiem Ozzym ;) Quote
Lucy* Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :evil_lol: czy Ozzy krzyczał ratuuuunku ??? :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Lucy obserwacje są baaardzo urozmaicone:lol: :evil_lol: Kama z reguły nie bierze udziału w głupawkach Huga z Dulką,ale ona jakoś nigdy nie przepadała za zabawą z psami:shake: ,natomiast Hugo jest szczęśliwy,że w końcu ma z kim poszaleć.Jak czasami przesadzają to Kama jednym wtargnięciem potrafi ich oboje uspokoić WIELKA KUPA ŚMIECHU :evil_lol: I ATRAKCJI :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Lucy* napisał(a)::evil_lol: czy Ozzy krzyczał ratuuuunku ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie Ozzy wołał Rób tak jeszcze ;) Quote
BoJa2 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Witamy po urlopie:p Hugo częsciej krzyczy :zabierzcie ja odemnie:evil_lol: nawet sie zdrzemnać nie da Niewiniątko;) Quote
BeaC Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Biedny Hugo..... młoda na pewno nie daje mu spokoju:diabloti: Quote
BoJa2 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:co tak mało fot:cool3: Trzeba sie umówić na spacerek z Ozzym to będzie więcej;) Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Trzeba sie umówić na spacerek z Ozzym to będzie więcej;)nie ma sprawy ..jesteśmy otwarci na propozycje;) A co się pańciu w kolanko stało:cool3: Quote
BoJa2 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Jak to co??????? W TYM wieku zaczyna się odczuwać zmiane pogody:evil_lol: :evil_lol: Spacerek to może koło czwartku,bo na razie sprzatam(okna itp itd:p :p ) Z pańcią Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak starosć nie radosć ok to się zgadamy;) czy mnie oczy nie mylą , czy maleństwo podrosło Quote
BoJa2 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 trochę podrosło:lol: z Kamcią i w swoim koszyczku Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 o jakie cuda na pierwszej foteczce :loveu:, tylko pozazdroscic takiej milosci miedzy psiakami :cool3: ............ a ja sie zastanawiam dlaczego Tina nie wpuszcza Rosy na swoje poslanie :mad::roll: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dziś panienka Culka była z wujkiem Ozzym na spacerku :pJutro cioteczka podeśle fotki;) A teraz jedna na odswiezenie galerii:p Quote
BeaC Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dulka taka słodziuchna jest. Jak na nią patrzę to jakbym widziała Lusię parę miesięcy temu. Ucałuj ją ode mnie w jej piękne uchole:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Dulka wycałowana w uchole i na dokładkę w brzucholek( z leksza naddrapany przez trawsko po wczorajszym szleństwie z Ozzym) Quote
BoJa2 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 kARUZELA CZEKA WZYWA NAS Z DALEKA:lol: CHŁOPCY JUŻ POSZLI DZIEWCZYNKI JESZCZE NIE;) Quote
Recommended Posts