Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Reszta bandy w/g życzenia;)

Kama

Hugo

Nie no..... :loveu: :loveu: C U D O W N O Ś C I :loveu: :loveu:

a wogóle to mnie bardzo zastanawia jak żyją ze sobą takie psiaki różnych ras :hmmmm: to chyba bardzo fajne takie obserwacje - są pewnie zupełnie różne od siebie :p :p

Posted

Suuper psiurka ta twoja Dulka. Ogląsdnęłam najpierw galerię Ozziego. Ja patrzę na młodą to jakbym widziała własną Leśkę parę miesięcy wstecz. Zwłaszca te uchole, są SUPERRRRRRR:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):

a wogóle to mnie bardzo zastanawia jak żyją ze sobą takie psiaki różnych ras :hmmmm: to chyba bardzo fajne takie obserwacje - są pewnie zupełnie różne od siebie :p :p

Lucy obserwacje są baaardzo urozmaicone:lol: :evil_lol:

Kama z reguły nie bierze udziału w głupawkach Huga z Dulką,ale ona jakoś nigdy nie przepadała za zabawą z psami:shake: ,natomiast Hugo jest szczęśliwy,że w końcu ma z kim poszaleć.Jak czasami przesadzają to Kama jednym wtargnięciem potrafi ich oboje uspokoić

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Lucy obserwacje są baaardzo urozmaicone:lol: :evil_lol:

Kama z reguły nie bierze udziału w głupawkach Huga z Dulką,ale ona jakoś nigdy nie przepadała za zabawą z psami:shake: ,natomiast Hugo jest szczęśliwy,że w końcu ma z kim poszaleć.Jak czasami przesadzają to Kama jednym wtargnięciem potrafi ich oboje uspokoić

WIELKA KUPA ŚMIECHU :evil_lol: I ATRAKCJI :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Trzeba sie umówić na spacerek z Ozzym to będzie więcej;)nie ma sprawy ..jesteśmy otwarci na propozycje;)

A co się pańciu w kolanko stało:cool3:

Posted

Jak to co???????

W TYM wieku zaczyna się odczuwać zmiane pogody:evil_lol: :evil_lol:

Spacerek to może koło czwartku,bo na razie sprzatam(okna itp itd:p :p )

Z pańcią

Posted

o jakie cuda na pierwszej foteczce :loveu:, tylko pozazdroscic takiej milosci miedzy psiakami :cool3: ............ a ja sie zastanawiam dlaczego Tina nie wpuszcza Rosy na swoje poslanie :mad::roll:

Posted

Dulka taka słodziuchna jest. Jak na nią patrzę to jakbym widziała Lusię parę miesięcy temu. Ucałuj ją ode mnie w jej piękne uchole:loveu::loveu::loveu::loveu: