Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
zaba14 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: jesu zasypało Was:-o No chyba tak, gdzie fotki? :( Quote
BoJa2 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Witam wszystkich!! No z leksza nas zasypało.a Was nie??? Niestety na razie fotek nie będzie .bo komp padł pare dni temu i pUUUstki wszędzie.Trzeba wszystko na nowo zainstalować:placz: :placz: Najważniejsze ,ze dogo działa:multi: :multi: Pozdrawiam WSZYSTKICH:laola: Quote
BoJa2 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Spotkanie z nieznajomym wszystko przykryte śniegiem wracam do domu Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :multi: CZEŚĆ Kamucha ;) ale wam śniegu dosypało :lol: Quote
Lucy* Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Liznęło mi fotkami... i zaś znikło.... :roll: :roll: :roll: A było tak pięknie ;) :lol: Poproszę zaś :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 hugo-kochaś wybaczcie, wstyd, dopiero znalazłam waszą galerie :modla: :modla: :modla: jeju a ja mam taką słabość do astów...taki jest śliczny ten wasz hugo:sweetCyb: moja mama natomiast ma słabość do spanielków i to rudziastych, wiec biedna zaśliniła mi klawiature jak zobaczyła waszą kame :eviltong: Quote
BoJa2 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hugo-kochaś wybaczcie, wstyd, dopiero znalazłam waszą galerie :modla: :modla: :modla: jeju a ja mam taką słabość do astów...taki jest śliczny ten wasz hugo:sweetCyb: moja mama natomiast ma słabość do spanielków i to rudziastych, wiec biedna zaśliniła mi klawiature jak zobaczyła waszą kame :eviltong: Madziu droga;) nie masz się czego wstydzić,bo my ostatnio się obijamy z fotkami.Cieszę się że nasze psiaki się podobają. Pozdrowionka dla mamy. Quote
BoJa2 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Grzejemy plecki i doopke Oj,chyba mnie przypaliło;) Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Grzejemy plecki i doopke Oj,chyba mnie przypaliło;) :evil_lol:najpierw doopka zmarzła na parapecie to potem trza rozgrzać ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] jak u pana Boga za...koło pieca ;) Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jak u pana Boga za...koło pieca ;):evil_lol: przed ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Agga'] a co tam ciekawego za oknem jest?;):angryy:policyjny parking :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No żeby tak spać cały dzień !!! :nono: :nono: :lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Dzięki za pobudke:lol: Nam wczoraj blokło dogo:angryy: , A Kamcia naprawdę obserwuje parking policyjny.;) to jej ulubiona okolica:lol: Quote
Recommended Posts