Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Fotem damy potem :wink: :lol: to poczekem :lol: :lol: 8) Quote
BoJa2 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Gabryjella']Może by tak jakies zdjątko? :roll: mówisz-masz Quote
BoJa2 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Oczywiście,że to pełnia szczęściai radości :D A co? Nie widać?? :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Gabryjella']Może by tak jakies zdjątko? :roll: mówisz-masz :o :o :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Hallo ?? a zdjątka ?? a śliczności ?? :angel: :angel: :angel: wracajcie !! Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A może by tak fotke Moczki , jak już psów nie dajecie ;-) Quote
BoJa2 Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Moczka jak wiesz nie wyglada za ciekawie,szczególnie dla nie wtajemniczonych;-) Ale za to mamy niespodziankę:-D Moja młodsza pociecha,która w jasełkach jest oczywiście diabłem(za nic nie chciała zostać aniołem,że o Maryii już nie wspomnę) Tu w niekompletnym stroju. Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Hej!! Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana Sylwestra do rana :calus: Asia&Rocky&Metka Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!! Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas: Kasy Kulczyka Fury Rydzyka, Mocy Pudziana Chaty Bekhama humoru do rana cholesterolu w normie świętowania Świąt w dobrej formie !!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Kamom i Hugasiom i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a)::o :o :lol: :lol: olallala ale zębiska ma Koma Quote
BoJa2 Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 SERDECZNIE I BARDZO,BARDZO DZIEKUJEMY W S Z Y S T K I M ZA ŻYCZENIA. Wreszcie wróciliśmy do domu po wielkim goszczeniu się przy rodzinnym stole. Dzisiaj ciąg dalszy;-) :eating: Quote
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):SERDECZNIE I BARDZO,BARDZO DZIEKUJEMY W S Z Y S T K I M ZA ŻYCZENIA. Wreszcie wróciliśmy do domu po wielkim goszczeniu się przy rodzinnym stole. Dzisiaj ciąg dalszy;-) :eating: to dziś to trwa od kilku dni Quote
Recommended Posts