BoJa2 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dulkowa- żykej dalij... dzisio jeszcze nie padze - tfu tfu Zykom,dalej leża no zolu i żykom:roll: może mnie Pon Boczek wysłucho:lol: i nie bydom jutro padze lecieć:multi: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']no właśnie... problem w tym że ja też sie urodziłam na śląsku :roll::roll: (wot niespodzianka-nie??) i też nie godom po ichniemu Teraz doznałam szoku:crazyeye::crazyeye: Poważnie prawisz:crazyeye: Czy mnie ściemniasz:diabloti: [quote name='clockwork'] no ja napisałam że zapraszam a ona mi dała taką o: :lol!: więc ja jej: :evilbat: bo nie znalazłam takiej Boszzz, wychodzę, bo umrem dziś ze śmiechu:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:ja moje znam ..................ciekawe Ci ono ... Poka:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale ja nie wychowana:shake::shake::shake: Witajcie Dulki:p Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Teraz doznałam szoku:crazyeye::crazyeye: Poważnie prawisz:crazyeye: Czy mnie ściemniasz:diabloti:.......ona prowda godo ...nie sciemnia:p Boszzz, wychodzę, bo umrem dziś ze śmiechu:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol:...nie umierlaj ...szkoda by było:razz: Poka:razz::diabloti::diabloti::diabloti::shake:...tak PUBLICZNIE....:oops: Quote
BoJa2 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale ja nie wychowana:shake::shake::shake: Witajcie Dulki:p masz szczęście ,żes sie kapła:lol: Cześc Madziu z Medorem:multi: Quote
BoJa2 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 paula_z napisał(a):Cześć klachule :grins: :evil_lol: Cześć widzę ,że się szybko uczysz:lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :psałatka gotowa ...wsio miałam w domeczku ...zapobiegliwam więc pochowane było w szafeczkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foteczki są już u was na poczcie:p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:...tak PUBLICZNIE....:oops: Alu nie krępuj się, trza być otwartym:diabloti::loveu::loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']masz szczęście ,żes sie kapła:lol: Cześc Madziu z Medorem:multi: Bo głupi ma zawsze szczęście:lol!: P.S. CUD MORDULCE:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Alu nie krępuj się, trza być otwartym:diabloti::loveu::loveu:....taaaaa ja sie nie krępuje:diabloti:....nawet jak mnie Miruś po czaszce szmyra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo głupi ma zawsze szczęście:lol!: P.S. CUD MORDULCE:loveu::loveu:Dulczyńskie .....jadymy po synka:p Quote
Paula Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To jest słodkie :loveu: http://images27.fotosik.pl/20/96a2f29559c7b130.jpg Witajcie Dulki :multi: Quote
BoJa2 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 czesć Madziu z Medorem:multi: Czesc Paula:multi: cd, Dusi i Ozzy'ego;) nareszcie mam moja piłeczke:multi: o nieeee,ten zas przylazł:p nie dam ci mojej piłki-spadaj:cool3: znowu mi ja zabrał:placz: :placz: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Teraz doznałam szoku:crazyeye::crazyeye: Poważnie prawisz:crazyeye: Czy mnie ściemniasz:diabloti: powaga... serio serio- jak bum cyk cyk :p HELLo Dulkowskie!!!! dzięki za wczorajsze popołudnie miłe i sympatyczne! i co?? czekacie na mnie i na fotki??? czuję się najważniejsza... tyle luda na mnie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']powaga... serio serio- jak bum cyk cyk :p HELLo Dulkowskie!!!! dzięki za wczorajsze popołudnie miłe i sympatyczne! i co?? czekacie na mnie i na fotki??? czuję się najważniejsza... tyle luda na mnie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......czuj sie jak chcesz i dawa fotaski:p Cze Dulczyńskie;) Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......czuj sie jak chcesz i dawa fotaski:p Cze Dulczyńskie;) magiczne słowo :cool1: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']magiczne słowo :cool1::modla::modla::modla:pjosze......:loveu::diabloti: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:modla::modla::modla:pjosze......:loveu::diabloti: proś a bedzie Ci dane :diabloti: zara jade do schroniska psiego, jak wróce i starczy mi czasu to zrzuce, przerobie, wrzuce... itd. Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 jeszcze fotaski z 7 lipca nie wiem czy coś sie nie powtórzyło:razz: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dulka jakaś niewyraźna, daj jej rutinoscorbin ;) http://images24.fotosik.pl/21/2f6f55b35cb618ed.jpg Dobry wieczorek :multi: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']powaga... serio serio- jak bum cyk cyk :p HELLo Dulkowskie!!!! dzięki za wczorajsze popołudnie miłe i sympatyczne! i co?? czekacie na mnie i na fotki??? czuję się najważniejsza... tyle luda na mnie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......czuj sie jak chcesz i dawa fotaski:p Cze Dulczyńskie;) [quote name='clockwork']magiczne słowo :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:modla::modla::modla:pjosze......:loveu::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: witam serdecznie:ylsuper: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']Dulka jakaś niewyraźna, daj jej rutinoscorbin ;) http://images24.fotosik.pl/21/2f6f55b35cb618ed.jpg Dobry wieczorek :multi:ona ma turbodoładowanie w doopalonie [quote name='madzia i medor']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: witam serdecznie:ylsuper::diabloti:ale ty wesolutka:eviltong: Dulczyńska ....a gdzie TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Czesć:multi: Klockowa -sprężaj sie z tymi fotami:razz: Paula -Dulce to raczej trza Melisę zaparzyć:lol: Madziu widzę,że moje koleżanki zadbały o Twój( i mój)dobry humor:multi: :multi: Alutka - jestem ,ino mnie zepchli na bocznicę komputerową:angryy: .dzisiaj mam trochę więcej zielonego światła,bo Karol pojechał na egzaminy;) Quote
Recommended Posts