BoJa2 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij Mirusia z Kamcią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tych dwoje pójdzie to nas chyba wywiozą za rogatki parafi:evil_lol: Groszku -Dulka to niestety,albo i stety okaz bullka pałającego miłością do wszystkich i wszystkiego,no chyba że farożowi wciepnymy piszczącą piłeczke pod te jego kiecki:evil_lol: ,wtedy będzie furgoł po kościele jak Batman:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :razz:no jak ...przychodzisz dzis na te kawę :p... Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no jak ...przychodzisz dzis na te kawę :p... na którą mam wizytę??? Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']na którą mam wizytę???:pjestem w domeczku ...więc o której ci pasuje:multi: a link z fotkami podziałał ...fotaski zajebiaszcze:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Groszku -Dulka to niestety,albo i stety okaz bullka pałającego miłością do wszystkich i wszystkiego,no chyba że farożowi wciepnymy piszczącą piłeczke pod te jego kiecki:evil_lol: ,wtedy będzie furgoł po kościele jak Batman:evil_lol: o matko i córko, wysiadłam :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']jak tych dwoje pójdzie to nas chyba wywiozą za rogatki parafi:evil_lol: Groszku -Dulka to niestety,albo i stety okaz bullka pałającego miłością do wszystkich i wszystkiego,no chyba że farożowi wciepnymy piszczącą piłeczke pod te jego kiecki:evil_lol: ,wtedy będzie furgoł po kościele jak Batman:evil_lol: buuuhahhaha... chcem to zobaczyć chcem!!!! :multi::multi: ja mu wciepne tego bala pod tą sukienke ;) Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhaha... chcem to zobaczyć chcem!!!! :multi::multi: ja mu wciepne tego bala pod tą sukienke ;) wiedziałam,że na Ciebie zawsze można liczyć:lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 wiq napisał(a):o matko i córko, wysiadłam :roflt: :roflt: wracaj mi tu zaraz;) Quote
wiq Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wracam, do ''miłośników'' tej instytucji zawsze wrócę:evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Groszku -Dulka to niestety,albo i stety okaz bullka pałającego miłością do wszystkich i wszystkiego,no chyba że farożowi wciepnymy piszczącą piłeczke pod te jego kiecki:evil_lol: ,wtedy będzie furgoł po kościele jak Batman:evil_lol: Hahaha :roflt: Bry wieczór :multi: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wpadłam wieczorową porą ...:p...my już po psacerku ...:razz: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :razz:a wy co ...zaś na wsi...pomieszkejcie se też u sia;) doberek ...byliście u faroza pożykać:diabloti:...bo zaś żech zmokła:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dulkowa... klinkej na kolana i żikej... jo tyż byda... chcem LATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']Dulkowa... klinkej na kolana i żikej... jo tyż byda... chcem LATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti:jak se cuzamyn do kupy klinknymy to pogoda bydzie ...ale jak sie jedni bydom smykać po wsiach ....to jako to mo być:mad:potym nie dziwota że kidze Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jak se cuzamyn do kupy klinknymy to pogoda bydzie ...ale jak sie jedni bydom smykać po wsiach ....to jako to mo być:mad:potym nie dziwota że kidze buuhahhaha... moja kochana ślązareczka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']buuhahhaha... moja kochana ślązareczka :loveu::loveu::loveu::loveu::razz:no podź sam ku nom ...pogodomy:p tysz Ci pszaja:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja się witam:hand::hand::hand: Ale nie wiem o co chodzi:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja się witam:hand::hand::hand: Ale nie wiem o co chodzi:evil_lol::razz:...a w kierym temacie:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a w kierym temacie:eviltong: W każdym jednym:roflt::roflt::roflt: Ja dzisiaj nie potrafię myśleć, zresztą żadna nowość:diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']W każdym jednym:roflt::roflt::roflt: Ja dzisiaj nie potrafię myśleć, zresztą żadna nowość:diabloti::razz:koffana ...tobie terapia jest potrzebna i ta na już na gwałt ;)...znaczy bez gwałtu:razz: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:koffana ...tobie terapia jest potrzebna i ta na już na gwałt ;)...znaczy bez gwałtu:razz: Eeeeeeee, a już miałam nadzieję:diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Eeeeeeee, a już miałam nadzieję:diabloti: no masz ...tak to już jest w tym kraju ...nawet nadzieja pyrska jak mydlana bańka:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja się witam:hand::hand::hand: Ale nie wiem o co chodzi:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a w kierym temacie:eviltong: [quote name='madzia i medor']W każdym jednym:roflt::roflt::roflt: Ja dzisiaj nie potrafię myśleć, zresztą żadna nowość:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:koffana ...tobie terapia jest potrzebna i ta na już na gwałt ;)...znaczy bez gwałtu:razz: [quote name='madzia i medor']Eeeeeeee, a już miałam nadzieję:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] no masz ...tak to już jest w tym kraju ...nawet nadzieja pyrska jak mydlana bańka:diabloti: nie kumasz dziewczynko po śląsku?? i tyś tyszanka :crazyeye::crazyeye: przyjeżdżaj w trybie natychmiastowym!!!! bo sie marnujesz w tym złotym ryjku :shake::shake: a co do gwałtu- na życzenie da sie załatwić co nieco ;) ja jak odwoże Ale- zazwyczaj staje w lesie ... kiedyś już prawie sie mi trafiło, ale wyskoczył koleś i mówi- pieniądze albo śmierć... a że kasy nie mam to śmierdze :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] no masz ...tak to już jest w tym kraju ...nawet nadzieja pyrska jak mydlana bańka:diabloti: :roll::roll:Qrwa, a już byłam taka szczęśliwa:diabloti::roll: [quote name='clockwork']1.nie kumasz dziewczynko po śląsku?? i tyś tyszanka :crazyeye::crazyeye: 2.przyjeżdżaj w trybie natychmiastowym!!!! bo sie marnujesz w tym złotym ryjku :shake::shake: 3.a co do gwałtu- na życzenie da sie załatwić co nieco ;) 4.ja jak odwoże Ale- zazwyczaj staje w lesie ... kiedyś już prawie sie mi trafiło, ale wyskoczył koleś i mówi- pieniądze albo śmierć... a że kasy nie mam to śmierdze :eviltong: 1. Podróbka ze mnie jaka:niewiem::niewiem::evil_lol::evil_lol: 2. :grins: 3. :multi::multi: I znów obudziłaś we mnie nadzieję na lepsze jutro:loveu::loveu: 4. Oplumkałam pana monitora:evil_lol: Quote
Recommended Posts