clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nareszcie się doczekalim fotasków Klocusiowej;).....oj ta ostatnia/ w klateczce/ wbrew wszystkiemu jest the best;) [quote name='groszek83']:crazyeye::crazyeye:A cóż to za przedziwne psisko.Takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye::crazyeye:Którą lokatę toto zajęło??:evil_lol: no właśnie nie doceniono mojego uroku osobistego :placz::placz: może temu że nie dałam se noska wypudrować i wytrymować klaty... i innych pierdów :placz::placz: a jam taka hodowlana, z papierami z tatuażem .... :cool3::cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:zrobilim Championat:eviltong: no tym razem prawie- poćwiczymy i kolejne pierwsze miejsca mamy!!!! Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']no właśnie nie doceniono mojego uroku osobistego :placz::placz: może temu że nie dałam se noska wypudrować i wytrymować klaty... i innych pierdów :placz::placz: a jam taka hodowlana, z papierami z tatuażem .... :cool3::cool3: no tym razem prawie- poćwiczymy i kolejne pierwsze miejsca mamy!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie trza było kichać jak nosek pudrowalim:razz:... ringóweczkę nową juz mamy ...;)..od jutra ćwiczymy ...w Rybniku mamy wszystkie nagrody w łapkach:eviltong: Quote
BoJa2 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 CześćWszystkim odwiedzającym i dbajacym o to by nasza galeryjka nie odpłynęła w siną dallll:multi: :multi: Ja od poniedziałku siedzę na wsi pt.Czernica i wracam do domku tylko na nocki:p w między czasie rozworzę dokumenty mojego starszego paskuda coby sie załapał do jakiejś szkólki.bo se pieron pojechał nad morze i wszystko ma w nosie:cool3: .no ale jak mu nie pomóc jak co wieczór śle smski,że nas kocha:roll: :roll: Ja zaś Was kochom za to ,że o mnie pamiętacie:loveu: :loveu: Alutka jak tylko będę na dłużej w domku to idziemy na spacer.Dulka już trenuje z Hugiem- borok już dzisiaj ledwo stał na nogach jak odjeżdżaliśmy:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam :multi: To ja poproszę fotki Dulki z Hugonkiem :razz: http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg :grin: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']CześćWszystkim odwiedzającym i dbajacym o to by nasza galeryjka nie odpłynęła w siną dallll:multi: :multi: Ja od poniedziałku siedzę na wsi pt.Czernica i wracam do domku tylko na nocki:p w między czasie rozworzę dokumenty mojego starszego paskuda coby sie załapał do jakiejś szkólki.bo se pieron pojechał nad morze i wszystko ma w nosie:cool3: .no ale jak mu nie pomóc jak co wieczór śle smski,że nas kocha:roll: :roll: Ja zaś Was kochom za to ,że o mnie pamiętacie:loveu: :loveu: Alutka jak tylko będę na dłużej w domku to idziemy na spacer.Dulka już trenuje z Hugiem- borok już dzisiaj ledwo stał na nogach jak odjeżdżaliśmy:evil_lol: :evil_lol::mad:a ja sie tu o Was zamartwiałam ....no wracajta już do domu ...ilez można się po świecie włóczyć Quote
clockwork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dulkowa... jak z tym spotkankiem?? :cool3::cool3: nam pasuje i sobota i niedziela po poledniu Quote
BoJa2 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='clockwork']Dulkowa... jak z tym spotkankiem?? :cool3::cool3: nam pasuje i sobota i niedziela po poledniu To widzimy sie w niedzielę:multi: :multi: po nieszporach:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']To widzimy sie w niedzielę:multi: :multi: po nieszporach:evil_lol: :evil_lol: oki!! :multi: spytam babci o której to :hmmmm: Quote
BoJa2 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='clockwork']oki!! :multi: spytam babci o której to :hmmmm: Daj znać jak się dowiesz,bo ja tez nie wiem:lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='clockwork']oki!! :multi: spytam babci o której to :hmmmm: [quote name='Hugo-Kochaś']Daj znać jak się dowiesz,bo ja tez nie wiem:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pitałam ....to je po połedniu...:eviltong: cze Dulczyńskie .....z samego ranka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a): rozworzę dokumenty mojego starszego paskuda coby sie załapał do jakiejś szkólki.bo se pieron pojechał nad morze i wszystko ma w nosie:cool3: .no ale jak mu nie pomóc jak co wieczór śle smski,że nas kocha:roll: :roll: No proszę jak to sie w życiu trzeba umieć ustawić:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Qrde.. Dulkowa- módl sie o pogode we w niedziele, bo po deszczu mój pies nie bedzie śmigał :shake::shake: ciepnij tam 3 zeta na tace we kościele- ja znów tej niedzieli nie dam rady sie wybrać :diabloti: Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']Qrde.. Dulkowa- módl sie o pogode we w niedziele, :shake::shake: ciepnij tam 3 zeta na tace we kościele- ja znów tej niedzieli nie dam rady sie wybrać :diabloti: To se ne da:p Nawet dla Ciebie tego nie zrobię:eviltong: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']To se ne da:p Nawet dla Ciebie tego nie zrobię:eviltong: to 2 zeta :eviltong: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Alicjo - smykałko:multi::multi::multi::multi:cze....gdzie byłaś jak cię nie było:p Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']to 2 zeta :eviltong: mogie dać i 5 zeta ino KTO to TAM zaniesie:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']mogie dać i 5 zeta ino KTO to TAM zaniesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij Mirusia z Kamcią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):mogie dać i 5 zeta ino KTO to TAM zaniesie:evil_lol: :hmmmm: Wyślij Dulke:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']mogie dać i 5 zeta ino KTO to TAM zaniesie:evil_lol: oooooo.. na mnie nie licz. Jak dasz ze 4 stówki- wezme i pójde :diabloti: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='groszek83']Ta tylko ciekawe gdzie dojdziesz..:diabloti: o mnie sie nie bój, o mnie sie nie martw... :eviltong: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']o mnie sie nie bój, o mnie sie nie martw... :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę robić za Bodygarda ....bom pono taka groźna:eviltong: Quote
Recommended Posts