BoJa2 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj ....... :razz:drżysz maleńka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...trzymam kciukasy;) Już za chwileczkę,już za momencik-ok.13.00:nerwy: :nerwy: gyten morgen Dealerkowa;) Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Złośnica']śliczne :loveu: dałam sobie na tapete :cool3: buhahhaha... prosięta ci wybiegaja z tapetki?? aaaaa.. byle do niedzieli :loveu::loveu::loveu: Luger, Dulka :loveu::loveu::loveu: Dulkowa!!!! daj cynka po 13tej... bedziemy tu zerkać z AlicjąR... mamy nadzieje że przyniesiesz dobre wieści- jak nie to skłam... i tak nikt sie nie dowie;) Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork'] aaaaa.. byle do niedzieli :loveu::loveu::loveu: Luger, Dulka :loveu::loveu::loveu: Dulkowa!!!! daj cynka po 13tej... bedziemy tu zerkać z AlicjąR... mamy nadzieje że przyniesiesz dobre wieści- jak nie to skłam... i tak nikt sie nie dowie;) I jeszcze 20 innych bullków:multi: :multi: Niezłą ekipe Magda skrzyknęła:lol: tera na grilla wykupi pół Makro:evil_lol: :evil_lol: po 13.0 wyśle wam smska bo jadę na zakupy;) Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']I jeszcze 20 innych bullków:multi: :multi: Niezłą ekipe Magda skrzyknęła:lol: tera na grilla wykupi pół Makro:evil_lol: :evil_lol: po 13.0 wyśle wam smska bo jadę na zakupy;) to nie bedzie bullków z grilla???? cholewka... to co to za impreza?? :roll: czekamy na eska Quote
Złośnica Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):I jeszcze 20 innych bullków:multi: :multi: Niezłą ekipe Magda skrzyknęła:lol: tera na grilla wykupi pół Makro:evil_lol: :evil_lol: no właśnie !!! ale trafiłam...kupiłam ponad 10 kg miecha z przeceny :lol: :lol: :lol: ale co tam, przecież jaki pan taki pies czyli jak świnie to wszystko zjecie :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Złośnica']no właśnie !!! ale trafiłam...kupiłam ponad 10 kg miecha z przeceny :lol: :lol: :lol: ale co tam, przecież jaki pan taki pies czyli jak świnie to wszystko zjecie :evil_lol: buuuhahhaha!!! tak jest!! dobra świnia wszystko zje!!! w niedzielke ... pamiętaj- imienniczko mła ;) Dulczyńska ... to co?? wypijemy browarka za tą maturke, co?? tak na zapas- kup więcej :evil_lol::evil_lol: dzięki za info- puszczam kciuki Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhaha!!! tak jest!! dobra świnia wszystko zje!!! mniam .mniam:eating: :eating: :sabber: Dulczyńska ... to co?? wypijemy browarka za tą maturke, co?? tak na zapas- kup więcej :evil_lol::evil_lol: dzięki za info- puszczam kciuki a pewnie,że wypijemy -tera już można :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drinking: :chlup: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :laola: :laola: w końcu moje dziecię zdało mature!!!! Quote
wiq Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 gratuluję :beerchug: i łączę się w radości:eviltong: :drinking: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']a pewnie,że wypijemy -tera już można :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drinking: :chlup: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :laola: :laola: w końcu moje dziecię zdało mature!!!! a ile razy próbowało?? że w KOŃCU sie mu udało?? :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']a ile razy próbowało?? że w KOŃCU sie mu udało?? :evil_lol::evil_lol: za pierwszym razem się udało:eviltong: :eviltong: :cunao: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):a pewnie,że wypijemy -tera już można :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :drinking: :chlup: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :laola: :laola: w końcu moje dziecię zdało mature!!!! Moje dziecie tez zdało :multi: :multi: :multi: Witaj po długiej drodze poszukiwania tejże galerii :evil_lol: Banerek nie działa...Musiałam się nieźle napocić ;) Quote
BoJa2 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Pysia napisał(a):Moje dziecie tez zdało :multi: :multi: :multi: Witaj po długiej drodze poszukiwania tejże galerii :evil_lol: Banerek nie działa...Musiałam się nieźle napocić ;) cześć Pysiu:multi: :multi: Banerek jeszcze nigdy nie zadziałał:oops: :oops: ,bo ja nie wiem jak go odpalić:oops: Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 chodź po Ale, bo trza o nią walczyć... ja jej nie oddam do tego Rybola :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='clockwork']chodź po Ale, bo trza o nią walczyć... ja jej nie oddam do tego Rybola :evil_lol: a na co się będziemy bić???:evil_lol: :evil_lol: na psy???:olympic: :olympic: :2gunfire: :2gunfire: :x :x :chainsaw: :snipersm: Quote
BoJa2 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):a na co się będziemy bić???:evil_lol: :evil_lol: na psy???:olympic: :olympic: :2gunfire: :2gunfire: :x :x :chainsaw: :snipersm: Ha ha Klocusiowa wymiękła:evil_lol: :evil_lol: pewnie sie kapła,że JA MAM KAMCIE i nie zawahałabym się jej użyć:roflt: :roflt: :roflt: :grins: :grins: Witaj Madziu i Medorze:multi: :multi: zapraszam częściej;) Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='clockwork']chodź po Ale, bo trza o nią walczyć... ja jej nie oddam do tego Rybola :evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Ha ha Klocusiowa wymiękła:evil_lol: :evil_lol: pewnie sie kapła,że JA MAM KAMCIE i nie zawahałabym się jej użyć:roflt: :roflt: :roflt: :grins: :grins: Witaj Madziu i Medorze:multi: :multi: zapraszam częściej;):pnie wymiękła ...odtransportowala pod same schodki ;)jutro porywa znów:evil_lol:....wiecie co ...tam w tym Jastrzębiu całkiem ładnie;) Dulczyńskie ...ćwiczycie:razz:bo ja bateryjki ładuję...co by prosiaczki :loveu:pofocić Quote
BoJa2 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Dulczyńskie ...ćwiczycie:razz:bo ja bateryjki ładuję...co by prosiaczki :loveu:pofocić nie ćwiczymy:p My są naturszczyki co ma być to będzie;) Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']nie ćwiczymy:p My są naturszczyki co ma być to będzie;);)będzie extra....w końcu kciukasy trzymać będziemy:p Aha no i piję pod te maturę;) Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :multi::multi::multi:juz po wystawce ....Dulkowe wsio napiszą ...powiem tylko że opis Dulcia ma ELEGANCKI:loveu::loveu::loveu: Fotaski bedą ...cioteczki i wujkowie cykali ile sił i miejsca na karcie:p Quote
BoJa2 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Uffff.tera se mogę dychnąc:lol: Dziekujemy Wszystkim za baaardzo mile spędzony czas.Za fotki dziekuję 'Z góry";) Nieocenione okazały sie wskazówki wyjadacza wystawowego wśród nas-Pysi.Pańciu mał nakazane klęknać przed sędziną,natomiast stanowczo zakazano mu całowania w rączkę.Acha -okulary też musiał zostawić:lol: :lol: Dulka dostała ocenę doskonałą i zajęła IV lokatę:multi: :loveu: poza tym p,sędzina napisała:mocna,dobra głowa,prawidłowa górna linia,dobrze ustawione kończyny.prawidłowy ruch. W naszych występach dzielnie towarzystwa dotrzymywali nam :Alutka.Klocusie.Agnes z rodzinką oraz Pysia.Było nam bardzo miło:multi: Was spotkać. ps.Czekam na foteczki;) :loveu: Quote
wiq Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 gratuluję :beerchug: również czekam na fotorelację:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts