clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Złośnica']ja nie wiem co wy to macie...ciapy jakieś nie psich-facetów :lol: Lugerek od razu pokazał kto rządzi :mad: wyczochrał czarownice za kudły i jeszcze darmowy lifting staruszce zafundował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i spokój był. ale Luger to wielka świń.... a nasz Klocuszek to takie maleństwo ... no i boi sie większych psów a Kamcia jest większa :roll: :obrazic::obrazic::obrazic::snipersm: P.ś. byłam na wyścigach bullków ... ale nie dam ci foty bom sie zafuczała na cie :x Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 widziałam jakąś bulke..................Lulkę czy Dulkę witaj właścicielko mojej ulubionej suczy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork'] P.ś. byłam na wyścigach bullków ... ale nie dam ci foty bom sie zafuczała na cie :x się nie fucz,bo sie spocisz:evil_lol: :evil_lol: dawaj te fotki:mad: cześć Bea na TYCH fotka jest chyba Dulka:confused: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 już nie fucze... przeszło mi... masz foto z wyścigów świnek :evil_lol::evil_lol: ciulate ale robione telefonem :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Złośnica']o ranyyyy !!!!!!!!!!!!!!! :hmmmm: ale że co???? czy Ty sobie kobito zdajesz sprawe że ja już za kilka dni bede ślimtać twojego wielkiego jak job twoju mać- największego ze świnek?? zburzę mu fryzurkę wystawową a na całym ciele zostawię ślady szminki :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']już nie fucze... przeszło mi... masz foto z wyścigów świnek :evil_lol::evil_lol: ciulate ale robione telefonem :eviltong::eviltong: http://images26.fotosik.pl/9/8afa27c81d2a6a6e.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...solidów nie było:eviltong: [quote name='Złośnica']o ranyyyy !!!!!!!!!!!!!!!:razz:ło masz ...a Złośnicę aż zatkło;) Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 jeeeee!!! Pszaja ci Klocusiowa za tą fotke wyścigówek:loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 mam jeszcze troche fotek;) spragnionych trza napoić:lol: Quote
Patka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale z młodki Dulki się kawał Duli zrobił kobita fiu fiu nie dziwę sie że Ozzy takie cięgi dostaje :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 oj,troche za szybko nam Duleczka urosła:roll: chętnie byśmy ja jeszcze ponosili na rekach:oops: Quote
AlKil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzień doberek! To imprezka będzie tutaj jutro????:lol: Quote
Złośnica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: ale że co???? śliczne :loveu: dałam sobie na tapete :cool3: Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 AlKil napisał(a):Dzień doberek! To imprezka będzie tutaj jutro????:lol: witaj!!!Mam nadzieje,że będzie;) Quote
Patka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Złosnica widzę ze do "córci" zawitałaś :) oj dawno Cie nie widziałam :) Dulkę już na opka to chyba tylko pan w typie pudziana weźmie ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']witaj!!!Mam nadzieje,że będzie;):razz:jaka imprezka ...coś mnię umkło;) Quote
BoJa2 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jaka imprezka ...coś mnię umkło;) jak na razie to mi umknął jeden dzionek:p a imprezka będzie jak ogłoszą wyniki matury pisemnej.będziemy sie cieszyć:multi: albo płakać:placz: W kupie zawsze rażniej. Quote
wiq Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 przydreptałam z rewizytą ;) muszę pisać, że boskie http://img518.imageshack.us/img518/3526/img4042vj2.jpg czy to już ogólnie wiadomo?:lol: p.s. tu też matura?... :scared: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 .......................wpadłam się przywitać i..................pożegnać.............:placz::placz::placz: ide na urlop..............na całe 4 tygodnie i nie bęe miała neta..........:placz::placz::placz: nie zobaczę Dulki taki czas:placz::placz::placz: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 wig - ciesze się ,że nas odwiedziłaś:multi: No TU też o maturze:roll: Cześć Bea- udanego urlopku Ci życzę:kiss_2: Quote
wiq Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ja właśnie siedzę nerwowo, umowionam już do notariusza po odpisy... brr.. mam nadzieje, że będzie co odpisywać:evil_lol::evil_lol: BeaC, udanego urlopu (mimo, że bez neta;))! Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 wiq napisał(a):ja właśnie siedzę nerwowo, umowionam już do notariusza po odpisy... brr.. mam nadzieje, że będzie co odpisywać:evil_lol::evil_lol: Napewno będzie;) Moje dziecie zostawiło wszystko na MOJEJ głowie i skoro świt pojechało sobie na Puchar Bałtyku:p Quote
wiq Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 nieźle :lol::lol: ja wolę samodzielnie to przemęczyć, bez świadków:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :multi::multi::multi:witaj ....... :razz:drżysz maleńka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...trzymam kciukasy;) Quote
Recommended Posts