Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:świnka...
[/FONT]

ooooooooooo:loveu: moja bulinka padlinka:loveu: niech no ja ino wleza do tej twojej klatki.... :loveu:

czesc Dulczynska... widzimy sie za 2 tygodnie :cool3: ale bedziem kibicowac Dulce... jak nic nie wygra suscimy na JURkow nasze psy:cool1:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']o ile pięknych ryjków widziałam :)[FONT=Arial]:pa ja ryjeczka wycałowałam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: za wszystkie cioteczki;)

Jak po festynie;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']ooooooooooo:loveu: moja bulinka padlinka:loveu: niech no ja ino wleza do tej twojej klatki.... :loveu:

czesc Dulczynska... widzimy sie za 2 tygodnie :cool3: ale bedziem kibicowac Dulce... jak nic nie wygra suscimy na JURkow nasze psy:cool1:[/QUOTE]

czekamy z utęsknieniem:multi: :multi:

na festynie było całkiem przyzwoicie;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']czekamy z utęsknieniem:multi: :multi:

i wypilas za mnie tyskacza??
[FONT=Arial]wyjazd do Ustronia zaplanowany i chocby sie walilo i palilo BEDZIEMY!!![/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']i wypilas za mnie tyskacza??
[FONT=Arial]wyjazd do Ustronia zaplanowany i chocby sie walilo i palilo BEDZIEMY!!![/FONT]

wypiłam:eviltong:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']czekamy z utęsknieniem:multi: :multi:

[quote name='Hugo-Kochaś']wypiłam:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to już nie mogło być przyzwoicie ......i dobrze ze nie poszłam bo całe stado dziecków:diabloti: tam było więc znów bym miała :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']i wypilas za mnie tyskacza??
[FONT=Arial]wyjazd do Ustronia zaplanowany i chocby sie walilo i palilo BEDZIEMY!!![/FONT][FONT=Arial]:p....czy mogę się już pakować;)[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']wypiłam:eviltong:

aaa... no to tera wiem czemu dzis mialam kaca... dulkowa.. za duzo wypilas za mnie

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p....czy mogę się już pakować;)[/FONT]

nalezaloby... wystawa tuz tuz

czesc prosiaczkowo!!!! :loveu: :loveu:

i gdzie te foty??? :mad:

Posted

[quote name='clockwork']aaa... no to tera wiem czemu dzis mialam kaca... dulkowa.. za duzo wypilas za mnie

nalezaloby... wystawa tuz tuz[FONT=Arial]....to ja już pakuję plecaczek ...ładuję bateryjki....;)[/FONT]

czesc prosiaczkowo!!!! :loveu: :loveu:

i gdzie te foty??? :mad:[FONT=Arial]:cool1:posłałam Dulczyńskiej w dobrym rozmiarze[/FONT]

Posted

mówiłam już że Dulka ma zajedwabisty łeb ?
to poproszę jakąś hodowlanke zrobić i mi solida urodzić :diabloti:
taki łeb i charakter to chciała bym mieć w swoim domu ;)

Posted

[quote name='Vectra']mówiłam już że Dulka ma zajedwabisty łeb ?
taki łeb i charakter to chciała bym mieć w swoim domu ;):p[FONT=Arial]pisałam przecie , że łepetynka po tatulku:loveu::loveu::loveu:....
Oj Dulczyńskie propozyszyn:razz: nie do odrzucenia;)...
ale bedzie zabawa w Ustroniu:multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']mówiłam już że Dulka ma zajedwabisty łeb ?
taki łeb i charakter to chciała bym mieć w swoim domu ;)[/QUOTE]

jak mnie poprowadzisz za rączkę w tych zawiłościach hodowlanych to można spróbować zrobić TE uprawnienia:lol: ,a wtedy kto wie może i jakiś solidek sie trafi:loveu:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']specjalnie dla Ciebie Klockowa-bliżenka PO rance

i zbliżonko

eeeee... noooo mniud malina... bedzie spotkanko swinkowo cielaczkowe... i zadnego ale ... ;):loveu:

Posted

[quote name='clockwork']moja duleczka:loveu:

jak ranka sie goi?? bo jak oki to pierwsza niedziele po wystawie rezerwuj dla Klockowatego.
witanko:multi:[/QUOTE]

zapisałam se w kalendarzu;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']jak mnie poprowadzisz za rączkę w tych zawiłościach hodowlanych to można spróbować zrobić TE uprawnienia:lol: ,a wtedy kto wie może i jakiś solidek sie trafi:loveu:[/quote]
wiesz co ja się na hodowli niestety nie znam :oops: :placz: na tych wystawowych tytułach też nie :shake:
no to musimy się poznać na tym z tego wychodzi i zrobić solidka :loveu:
to ja już zamawiam malucha :cool3:

Posted

;)witajta z samego ranka:p
jak by wam pasiło to można by spacerek w czwartek uskutecznić:razz: ....chyba ze zemrę do tego czasu bom z leksza trzepnięta:diabloti:
/zakończenie roku mam na 10.15 to po 12 powinnam być już na luzie...;)/

A tu na focie ta mgła to odbicie nochalka Dulkowego na szkiełku:eviltong: