Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']piłeczka z biedroneczka ma już 9 LAT;) i dobrze sie ma

co tam się dzieje???

:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]profil jak tatko:loveu:[/FONT]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]profil jak tatko:loveu:[/FONT]

do tatka to jej duuuużo brakuje:lol: :lol: :lol:

groszku-SPOKOJNIEJ to Ci się żyje bez świniaka:evil_lol: :evil_lol: zapewniam

Dealerkowa- i jak wypadł przegląd prosięcia???;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']do tatka to jej duuuużo brakuje:lol: :lol: :lol:

[FONT=Arial]:pale piękny klasyczny ryjek po tatku :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Złośnica']jesuuu...jak tu ślisko od wazeliny :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie krępuj się poślizgaj ....a wazeliny to Klockowa ze studia chyba wyniosła:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
do tatka to jej duuuużo brakuje:lol: :lol: :lol:

ano wypadl dobrze...slicny prosiak:loveu:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):

o tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze świnkami człowiek zapomina co to spokój :diabloti:

Posted

[quote name='Złośnica']Magdaleno...ooooo Magdaleno.... :razz: Magdy to super babki i mają fajne psy :p
Oprócz Dulki będzie pare dzieciaków po Lugerku więc tym bardziej będzie mi miło.
Teraz proszę czarować ładną pogodę !!!!!
[FONT=Arial]podobno że te Magdy to fajne facety :evil_lol::evil_lol:

a teraz czaruje dobra pogode :ghost_2::ghost_2:
[/FONT]

[quote name='dealer']haluuuuu---widzialam swineczke:loveu:

[FONT=Arial]no co ty ... nie szpanuj :diabloti:[/FONT]

[quote name='Złośnica']jesuuu...jak tu ślisko od wazeliny :lol: :lol: :lol:

[FONT=Arial]prawda?? i nie wiedzieć czemu... bo pies jak pies :roll::roll::roll:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie krępuj się poślizgaj ....a wazeliny to Klockowa ze studia chyba wyniosła:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]no co ty... Pawcio tyle wazeli zużywa na klientów że mi nawet nie starcza na posmarowanie moich usteczek :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]no co ty... Pawcio tyle wazeli zużywa na klientów że mi nawet nie starcza na posmarowanie moich usteczek :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie napisze com miała na myśli bo by mi dali bana ...na:eviltong:[/FONT]

Posted

moje śliczne spojrzenie:loveu::loveu::loveu:
uwielbiam takie oczka....................:loveu::loveu::loveu:
ciumnij ode mnie panne Dulke:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:doberek ....pobudka ....jak po ściąganiu szewków:razz:[/FONT]

pobudka dzisiaj była w środku nocy(ok 8.00).potem pojechaliśmy do dr.Szczekały ściągać szewki.P.doktor był z siebie dumny,że tak ładnie Dusię zacerował:lol: i nawet jej opuścił 1 zł na piłeczce:multi: Dulka nie spuszcza z niej oczu.nawet wodę próbowała pić z piłką w pysku:lol: :lol:

Pańciu zakupił dzisiaj swojej pupilce klateczkę ,coby sie miała gdzie schować przed miętolącymi jak pojedziemy do Ustronia:roll:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']pobudka dzisiaj była w środku nocy(ok 8.00).potem pojechaliśmy do dr.Szczekały ściągać szewki.P.doktor był z siebie dumny,że tak ładnie Dusię zacerował:lol: i nawet jej opuścił 1 zł na piłeczce:multi: Dulka nie spuszcza z niej oczu.nawet wodę próbowała pić z piłką w pysku:lol: :lol:

Pańciu zakupił dzisiaj swojej pupilce klateczkę ,coby sie miała gdzie schować przed miętolącymi jak pojedziemy do Ustronia:roll:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miętolacy już się cieszą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:...ale pojawią się u was ...w szt.1 wcześniej;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miętolacy już się cieszą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:...ale pojawią się u was ...w szt.1 wcześniej;)[/FONT]

Kedy przyjdziesz????:multi: :multi:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']pobudka dzisiaj była w środku nocy(ok 8.00).potem pojechaliśmy do dr.Szczekały ściągać szewki.P.doktor był z siebie dumny,że tak ładnie Dusię zacerował:lol: i nawet jej opuścił 1 zł na piłeczce:multi: Dulka nie spuszcza z niej oczu.nawet wodę próbowała pić z piłką w pysku:lol: :lol:

Pańciu zakupił dzisiaj swojej pupilce klateczkę ,coby sie miała gdzie schować przed miętolącymi jak pojedziemy do Ustronia:roll:

h[FONT=Arial]ihi... i co myślisz że ja sie do tej klatecki nie dostane, i że se jej nie wymiętole??:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']h[FONT=Arial]ihi... i co myślisz że ja sie do tej klatecki nie dostane, i że se jej nie wymiętole??:evil_lol:[/FONT]

Specjalnie zamówiłam trochę większą z myślą o TOBIE:evil_lol: ,bo wiedziałam,że Ty i tak nie odpuścisz:lol: :lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Specjalnie zamówiłam trochę większą z myślą o TOBIE:evil_lol: ,bo wiedziałam,że Ty i tak nie odpuścisz:lol: :lol:

[FONT=Arial]dziękuje ci :modla::modla::modla: wleze do Dulki do klatki.. ale o tym pewnie też wiesz :evil_lol::evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziękuje ci :modla::modla::modla: wleze do Dulki do klatki.. ale o tym pewnie też wiesz :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wezme ringówkę .....tylko jako jaka rasę cię wystawić;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wezme ringówkę .....tylko jako jaka rasę cię wystawić;)[/FONT]

może grzywacz????

ps,Alicjo,czy już zapomniałaś,że Ozzulkowa ringówkę Dusia zeżarła:p

Dealerkowa -witam:multi: :multi:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']może grzywacz????

ps,Alicjo,czy już zapomniałaś,że Ozzulkowa ringówkę Dusia zeżarła:p
[FONT=Arial];)siem nie martwi ...mam w przedszkolu skakanki:eviltong:[/FONT]