Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']piłeczka z biedroneczka ma już 9 LAT;) i dobrze sie ma co tam się dzieje??? :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]profil jak tatko:loveu:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]profil jak tatko:loveu:[/FONT] do tatka to jej duuuużo brakuje:lol: :lol: :lol: groszku-SPOKOJNIEJ to Ci się żyje bez świniaka:evil_lol: :evil_lol: zapewniam Dealerkowa- i jak wypadł przegląd prosięcia???;) Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']do tatka to jej duuuużo brakuje:lol: :lol: :lol: groszku-SPOKOJNIEJ to Ci się żyje bez świniaka:evil_lol: :evil_lol: zapewniam Dealerkowa- i jak wypadł przegląd prosięcia???;) [FONT=Arial]:pale piękny klasyczny ryjek po tatku :eviltong:[/FONT] Quote
Złośnica Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jesuuu...jak tu ślisko od wazeliny :lol: :lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Złośnica napisał(a):jesuuu...jak tu ślisko od wazeliny :lol: :lol: :lol: no. można ukiełznąć:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Złośnica']jesuuu...jak tu ślisko od wazeliny :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie krępuj się poślizgaj ....a wazeliny to Klockowa ze studia chyba wyniosła:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):do tatka to jej duuuużo brakuje:lol: :lol: :lol: groszku-SPOKOJNIEJ to Ci się żyje bez świniaka:evil_lol: :evil_lol: zapewniam Dealerkowa- i jak wypadł przegląd prosięcia???;) ano wypadl dobrze...slicny prosiak:loveu: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a): groszku-SPOKOJNIEJ to Ci się żyje bez świniaka:evil_lol: :evil_lol: zapewniam o tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze świnkami człowiek zapomina co to spokój :diabloti: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Złośnica']Magdaleno...ooooo Magdaleno.... :razz: Magdy to super babki i mają fajne psy :p Oprócz Dulki będzie pare dzieciaków po Lugerku więc tym bardziej będzie mi miło. Teraz proszę czarować ładną pogodę !!!!! [FONT=Arial]podobno że te Magdy to fajne facety :evil_lol::evil_lol: a teraz czaruje dobra pogode :ghost_2::ghost_2:[/FONT] [quote name='dealer']haluuuuu---widzialam swineczke:loveu: [FONT=Arial]no co ty ... nie szpanuj :diabloti:[/FONT] [quote name='Złośnica']jesuuu...jak tu ślisko od wazeliny :lol: :lol: :lol: [FONT=Arial]prawda?? i nie wiedzieć czemu... bo pies jak pies :roll::roll::roll:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie krępuj się poślizgaj ....a wazeliny to Klockowa ze studia chyba wyniosła:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no co ty... Pawcio tyle wazeli zużywa na klientów że mi nawet nie starcza na posmarowanie moich usteczek :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]no co ty... Pawcio tyle wazeli zużywa na klientów że mi nawet nie starcza na posmarowanie moich usteczek :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie napisze com miała na myśli bo by mi dali bana ...na:eviltong:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 moje śliczne spojrzenie:loveu::loveu::loveu: uwielbiam takie oczka....................:loveu::loveu::loveu: ciumnij ode mnie panne Dulke:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:doberek ....pobudka ....jak po ściąganiu szewków:razz:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:doberek ....pobudka ....jak po ściąganiu szewków:razz:[/FONT] pobudka dzisiaj była w środku nocy(ok 8.00).potem pojechaliśmy do dr.Szczekały ściągać szewki.P.doktor był z siebie dumny,że tak ładnie Dusię zacerował:lol: i nawet jej opuścił 1 zł na piłeczce:multi: Dulka nie spuszcza z niej oczu.nawet wodę próbowała pić z piłką w pysku:lol: :lol: Pańciu zakupił dzisiaj swojej pupilce klateczkę ,coby sie miała gdzie schować przed miętolącymi jak pojedziemy do Ustronia:roll: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']pobudka dzisiaj była w środku nocy(ok 8.00).potem pojechaliśmy do dr.Szczekały ściągać szewki.P.doktor był z siebie dumny,że tak ładnie Dusię zacerował:lol: i nawet jej opuścił 1 zł na piłeczce:multi: Dulka nie spuszcza z niej oczu.nawet wodę próbowała pić z piłką w pysku:lol: :lol: Pańciu zakupił dzisiaj swojej pupilce klateczkę ,coby sie miała gdzie schować przed miętolącymi jak pojedziemy do Ustronia:roll:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miętolacy już się cieszą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:...ale pojawią się u was ...w szt.1 wcześniej;)[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miętolacy już się cieszą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:...ale pojawią się u was ...w szt.1 wcześniej;)[/FONT] Kedy przyjdziesz????:multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Kedy przyjdziesz????:multi: :multi:[FONT=Arial];)myślę o piateczku ...ale najlepiej jeszcze kliknę;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']pobudka dzisiaj była w środku nocy(ok 8.00).potem pojechaliśmy do dr.Szczekały ściągać szewki.P.doktor był z siebie dumny,że tak ładnie Dusię zacerował:lol: i nawet jej opuścił 1 zł na piłeczce:multi: Dulka nie spuszcza z niej oczu.nawet wodę próbowała pić z piłką w pysku:lol: :lol: Pańciu zakupił dzisiaj swojej pupilce klateczkę ,coby sie miała gdzie schować przed miętolącymi jak pojedziemy do Ustronia:roll: h[FONT=Arial]ihi... i co myślisz że ja sie do tej klatecki nie dostane, i że se jej nie wymiętole??:evil_lol:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork']h[FONT=Arial]ihi... i co myślisz że ja sie do tej klatecki nie dostane, i że se jej nie wymiętole??:evil_lol:[/FONT] Specjalnie zamówiłam trochę większą z myślą o TOBIE:evil_lol: ,bo wiedziałam,że Ty i tak nie odpuścisz:lol: :lol: Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Specjalnie zamówiłam trochę większą z myślą o TOBIE:evil_lol: ,bo wiedziałam,że Ty i tak nie odpuścisz:lol: :lol: [FONT=Arial]dziękuje ci :modla::modla::modla: wleze do Dulki do klatki.. ale o tym pewnie też wiesz :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 heloooooo:multi: jestem teraz albowiem net wspolpracy odmowil:angryy: ale witam goraco :loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziękuje ci :modla::modla::modla: wleze do Dulki do klatki.. ale o tym pewnie też wiesz :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wezme ringówkę .....tylko jako jaka rasę cię wystawić;)[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wezme ringówkę .....tylko jako jaka rasę cię wystawić;)[/FONT] może grzywacz???? ps,Alicjo,czy już zapomniałaś,że Ozzulkowa ringówkę Dusia zeżarła:p Dealerkowa -witam:multi: :multi: Quote
Vectra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dzień dobry świnki pożerające piłki i ringówki :diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']może grzywacz???? ps,Alicjo,czy już zapomniałaś,że Ozzulkowa ringówkę Dusia zeżarła:p [FONT=Arial];)siem nie martwi ...mam w przedszkolu skakanki:eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts