Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):witam w ten sloneczny dzionek:loveu:[FONT=Arial]:diabloti:zołza:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:zołza:loveu::loveu::loveu:[/FONT] i ja ciebie tez:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):i ja ciebie tez:loveu: :loveu:[FONT=Arial]:diabloti:z wzajemnością:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
asiunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hej! Czy z okazji 4 czerwca dostane zdjecia Hugopsa?:loveu: Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]Dulkowa... piszy ty mnie tukej jak tam Duleczka po wycince?? bo Pan Clockwork chciałby odwiedzić pania Dulke- ale zdrową już ... jak długo jeszcze mamy czekac :x sie wprosiłam do cie :diabloti: [/FONT] Quote
Złośnica Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dzień dobry bardzo... ;) czy moja wnusia już zdrowa ? i czy zgłoszona już na wystawę w Ustroniu żeby pokazać live jak to się ślicznie ustawia ??????? Bo jak nie to się Złośnica zdenerwuje :mad: i Lugerek też i nie będzie już pucu-pucu :cool3: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Złośnica']Dzień dobry bardzo... ;) czy moja wnusia już zdrowa ? i czy zgłoszona już na wystawę w Ustroniu żeby pokazać live jak to się ślicznie ustawia ??????? Bo jak nie to się Złośnica zdenerwuje :mad: i Lugerek też i nie będzie już pucu-pucu :cool3:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj tak babciu Magdo sprawimy im manto .......już Dulke na Ustroń dawać:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Złośnica']Dzień dobry bardzo... ;) czy moja wnusia już zdrowa ? i czy zgłoszona już na wystawę w Ustroniu żeby pokazać live jak to się ślicznie ustawia ??????? Bo jak nie to się Złośnica zdenerwuje :mad: i Lugerek też i nie będzie już pucu-pucu :cool3: [FONT=Arial]czy ja dobrze widze?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tatko Duleczki :cool3::cool3::cool3: ten wielki jak job twoju mać ... największy ze świnek :evil_lol:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dulkowa... piszy ty mnie tukej jak tam Duleczka po wycince?? bo Pan Clockwork chciałby odwiedzić pania Dulke- ale zdrową już ... jak długo jeszcze mamy czekac :x sie wprosiłam do cie :diabloti: [/FONT] Przecież Ci napisałam:p parę postów wcześniej,że za 10 dni ściągamy szewki i Dusia będzie nówka sztuka nie śmigana:loveu: i do dyspozycji Klocusława Jastrzębskiego:lol: Żłośniczko - Dulka jeszcze nie zgłoszona:oops: :oops: .bo nam umknęło trochę czasu,ale chyba jeszcze można???Oświeć nas laików:oops: w tej kwestii Quote
BoJa2 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj tak babciu Magdo sprawimy im manto .......już Dulke na Ustroń dawać:multi::multi::multi:[/FONT] A pojedziesz pokibicować???:hmmmm: :hmmmm: Quote
groszek83 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dobry:cool1: Doszłam i tu.I muszę stwierdzić,że zdjęć świniaka w tym blożku zdecydowanie za mało:roll: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']A pojedziesz pokibicować???:hmmmm: :hmmmm:[FONT=Arial];)się zastanowię .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Złośnica Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 zgłoszenia i opłaty na Ustroń do 15 czerwca. Jak staniecie na lokacie, a mam nadzieję że TAK !! to będzie miła niespodzianka z częściowym udziałem tatuśka :p Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Złośnica']zgłoszenia i opłaty na Ustroń do 15 czerwca. Jak staniecie na lokacie, a mam nadzieję że TAK !! to będzie miła niespodzianka z częściowym udziałem tatuśka :p[FONT=Arial]:razz:zdradź tajemnicę;)[/FONT] Quote
BeaC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='groszek83']Dobry:cool1: Doszłam i tu.I muszę stwierdzić,że zdjęć świniaka w tym blożku zdecydowanie za mało:roll: dołaczam się....ni mo zdjęć mojej ulubienicy:-o:placz: mimo wszystko................witam Cię Quote
agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dzien dobry psom ludziom i innym bestiom:diabloti: Quote
BoJa2 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Cześć kobitki:multi: Przed chwilką zgłosiłam Dusie na Tą wystawe.liczęAlicjo ,że z nami pojedziesz;) Zdjęcia najprędzej po weekendzie:p Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Przecież Ci napisałam:p parę postów wcześniej,że za 10 dni ściągamy szewki i Dusia będzie nówka sztuka nie śmigana:loveu: i do dyspozycji Klocusława Jastrzębskiego:lol: [FONT=Arial]i że niby co... mam grzebać po blogasku kiedy to pisałaś i kiedy mija te 10 dni rekonwalescencji... i wogóle?? :angryy: pytam bo ściągnięcie szwów nie jest jednoznaczne z możliwością ganiania tegoż samego dnia... musimy sie spieszyć bo po wystawie może Dulka już nie bedzie chciała zerknąć na bydle kundla zwanego Clockworkiem :diabloti: [/FONT] [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć kobitki:multi: Przed chwilką zgłosiłam Dusie na Tą wystawe.liczęAlicjo ,że z nami pojedziesz;) Zdjęcia najprędzej po weekendzie:p [FONT=Arial]ja też ja też chcem jechać!!!:multi::multi: i pojade..:multi::multi: kiedy to?? :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć kobitki:multi: Przed chwilką zgłosiłam Dusie na Tą wystawe.liczęAlicjo ,że z nami pojedziesz;) Zdjęcia najprędzej po weekendzie:p[FONT=Arial];)mlduje swą gotowość ...ale dokładnie to będę wiedzieć już jak przyjdzie czas:razz:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no to już trzymam za Dulke kciuki co by miała 1 lokate :) Quote
BoJa2 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też ja też chcem jechać!!!:multi::multi: i pojade..:multi::multi: kiedy to?? :cool3:[/FONT] 1 lipca 2007r w USTRONIU. Znaczy się klakierke mamy zapewnioną:evil_lol: :lol: Vectra - czy zdecydowałaś się już na Będzin z Franulkiem?????Bo może wtedy też pojedziemy???? Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']1 lipca 2007r w USTRONIU. Znaczy się klakierke mamy zapewnioną:evil_lol: :lol: [FONT=Arial]BEDE!!! :bigcool::bigcool::bigcool: MUSZE BYĆ!!!! no chyba że nie dożyje :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']1 lipca 2007r w USTRONIU. Znaczy się klakierke mamy zapewnioną:evil_lol: :lol: Vectra - czy zdecydowałaś się już na Będzin z Franulkiem?????Bo może wtedy też pojedziemy????[FONT=Arial]jak TZ klakierki pojdzie do pracy to doopa nie dojade .....:diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 W Będzinie mam zamiar być ....... jeśli nie zdarzy się coś przed tym ....... w poniedziałek go zgłoszę , tylko on nadal nie umie stać i się prezentować na smyczy [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts