Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Dulkowa... piszy ty mnie tukej jak tam Duleczka po wycince?? bo Pan Clockwork chciałby odwiedzić pania Dulke- ale zdrową już ... jak długo jeszcze mamy czekac :x
sie wprosiłam do cie :diabloti:

[/FONT]

Posted

Dzień dobry bardzo... ;)
czy moja wnusia już zdrowa ?
i czy zgłoszona już na wystawę w Ustroniu żeby pokazać live jak to się ślicznie ustawia ???????
Bo jak nie to się Złośnica zdenerwuje :mad: i Lugerek też i nie będzie już pucu-pucu :cool3:

Posted

[quote name='Złośnica']Dzień dobry bardzo... ;)
i czy zgłoszona już na wystawę w Ustroniu żeby pokazać live jak to się ślicznie ustawia ???????
Bo jak nie to się Złośnica zdenerwuje :mad: i Lugerek też i nie będzie już pucu-pucu :cool3:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj tak babciu Magdo sprawimy im manto .......już Dulke na Ustroń dawać:multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Złośnica']Dzień dobry bardzo... ;)
Bo jak nie to się Złośnica zdenerwuje :mad: i Lugerek też i nie będzie już pucu-pucu :cool3:

[FONT=Arial]czy ja dobrze widze?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tatko Duleczki :cool3::cool3::cool3: ten wielki jak job twoju mać ... największy ze świnek :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dulkowa... piszy ty mnie tukej jak tam Duleczka po wycince?? bo Pan Clockwork chciałby odwiedzić pania Dulke- ale zdrową już ... jak długo jeszcze mamy czekac :x
sie wprosiłam do cie :diabloti:

[/FONT]

Przecież Ci napisałam:p parę postów wcześniej,że za 10 dni ściągamy szewki i Dusia będzie nówka sztuka nie śmigana:loveu: i do dyspozycji Klocusława Jastrzębskiego:lol:

Żłośniczko - Dulka jeszcze nie zgłoszona:oops: :oops: .bo nam umknęło trochę czasu,ale chyba jeszcze można???Oświeć nas laików:oops: w tej kwestii

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj tak babciu Magdo sprawimy im manto .......już Dulke na Ustroń dawać:multi::multi::multi:[/FONT]

A pojedziesz pokibicować???:hmmmm: :hmmmm:

Posted

[quote name='Złośnica']zgłoszenia i opłaty na Ustroń do 15 czerwca. Jak staniecie na lokacie, a mam nadzieję że TAK !! to będzie miła niespodzianka z częściowym udziałem tatuśka :p[FONT=Arial]:razz:zdradź tajemnicę;)[/FONT]

Posted

[quote name='groszek83']Dobry:cool1: Doszłam i tu.I muszę stwierdzić,że zdjęć świniaka w tym blożku zdecydowanie za mało:roll:

dołaczam się....ni mo zdjęć mojej ulubienicy:-o:placz:

mimo wszystko................witam Cię

Posted

Cześć kobitki:multi:

Przed chwilką zgłosiłam Dusie na Tą wystawe.liczęAlicjo ,że z nami pojedziesz;)

Zdjęcia najprędzej po weekendzie:p

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Przecież Ci napisałam:p parę postów wcześniej,że za 10 dni ściągamy szewki i Dusia będzie nówka sztuka nie śmigana:loveu: i do dyspozycji Klocusława Jastrzębskiego:lol:

[FONT=Arial]i że niby co... mam grzebać po blogasku kiedy to pisałaś i kiedy mija te 10 dni rekonwalescencji... i wogóle?? :angryy: pytam bo ściągnięcie szwów nie jest jednoznaczne z możliwością ganiania tegoż samego dnia...
musimy sie spieszyć bo po wystawie może Dulka już nie bedzie chciała zerknąć na bydle kundla zwanego Clockworkiem :diabloti:

[/FONT]

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć kobitki:multi:

Zdjęcia najprędzej po weekendzie:p

[FONT=Arial]ja też ja też chcem jechać!!!:multi::multi: i pojade..:multi::multi: kiedy to?? :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć kobitki:multi:

Zdjęcia najprędzej po weekendzie:p[FONT=Arial];)mlduje swą gotowość ...ale dokładnie to będę wiedzieć już jak przyjdzie czas:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też ja też chcem jechać!!!:multi::multi: i pojade..:multi::multi: kiedy to?? :cool3:
[/FONT]

1 lipca 2007r w USTRONIU.

Znaczy się klakierke mamy zapewnioną:evil_lol: :lol:

Vectra - czy zdecydowałaś się już na Będzin z Franulkiem?????Bo może wtedy też pojedziemy????

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']1 lipca 2007r w USTRONIU.

[FONT=Arial]BEDE!!! :bigcool::bigcool::bigcool: MUSZE BYĆ!!!! no chyba że nie dożyje :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']1 lipca 2007r w USTRONIU.

Vectra - czy zdecydowałaś się już na Będzin z Franulkiem?????Bo może wtedy też pojedziemy????[FONT=Arial]jak TZ klakierki pojdzie do pracy to doopa nie dojade .....:diabloti:[/FONT]

Posted

W Będzinie mam zamiar być ....... jeśli nie zdarzy się coś przed tym .......
w poniedziałek go zgłoszę , tylko on nadal nie umie stać i się prezentować na smyczy [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]