BoJa2 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Świnka wycałowana za wszystkie czasy,aż p.dr.kręcił głową,bo ona jeszcze smacznie spała,a pańciu już całował po oczkach.:lol: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dobrze ,że już po wszystkim. Trzymajcie się , buziaki dla Dulki :loveu: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial];)to dawa jeszcze buziaka od cioteczki :loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 .................i ode mnie też.............sto buzioli i miziole:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam u Mordulca ...wycałowałam od wszystkich cioteczek:loveu::loveu::loveu: . Mordeczka już chyba nie pamięta ze była cieta ....szewek niewielki , nawet nie będzie widać jak zarośnie:p [/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Cześć kobiety:multi: Świnka czuje się doskonale:) Tak jak Ala pisała,już chyba nie pamięta wczorajszego dnia.CAłowanko odstawiamy dalej:roll: nawet ciotka Ala zapodała całą seryjkę:lol: z czego Dulka była niezmiernie zadowolona. Ranka goi sie jak na psie:evil_lol: Quote
Alka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć kobiety:multi: Ranka goi sie jak na psie:evil_lol: cześć !:multi: super wieści, dzielna Dula !:loveu: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]super duper że wsjo oki... ja se wycałuje osobiście Duleczke :loveu: za jakie kilka dzionków , kilkanaście?? kilkadziesiąt?? kilkaset??? :roll: jesooo jak mi sie nie podobieli bullki... a Pawciu chciała, a ja sie nie zgodziłam... a teraz bym całowała i całowała... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]super duper że wsjo oki... ja se wycałuje osobiście Duleczke :loveu: za jakie kilka dzionków , kilkanaście?? kilkadziesiąt?? kilkaset??? :roll: jesooo jak mi sie nie podobieli bullki... a Pawciu chciała, a ja sie nie zgodziłam... a teraz bym całowała i całowała... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]:razz:boś tam sie zaszyła w tym Jastrzębiu.....a jakbyś bliżej nas mieszkała to już by cie tu Dulkowe i Ozzulińskie naprostowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na mur byś z bullkiem biegała:pbo my miłosniki od zawsze:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:boś tam sie zaszyła w tym Jastrzębiu.....a jakbyś bliżej nas mieszkała to już by cie tu Dulkowe i Ozzulińskie naprostowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na mur byś z bullkiem biegała:pbo my miłosniki od zawsze:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nie kracz... bo jak nie znajdziemy mieszkania w Jebiu to kto wie z jakiej wsi bedziemy dojeżdżać do pracy :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz... bo jak nie znajdziemy mieszkania w Jebiu to kto wie z jakiej wsi bedziemy dojeżdżać do pracy :shake:[/FONT][FONT=Arial]noo to ja zaczne szukać u nas we wsi ...:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]noo to ja zaczne szukać u nas we wsi ...:razz:[/FONT] [FONT=Arial] nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p [/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p [/FONT] tak to tylko w ERZE:cool1: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p [/FONT][FONT=Arial]:cool1:aleś wymyślata.....wyexmitujemy moją kłopotliwą sąsiadkę i będzie M3 z balkonem a resztki mebli sie wyrzuci:evil_lol:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p [/FONT] Aleś jest wymyślata Klocusiowa:roll: :lol: U nas byś była jedyna w swoim rodzaju:loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Aleś jest wymyślata Klocusiowa:roll: :lol: U nas byś była jedyna w swoim rodzaju:loveu:[FONT=Arial]:razz:i mogłaby se Dulke całować codziennie;)[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']tak to tylko w ERZE:cool1: [FONT=Arial]nie wiERZE :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:aleś wymyślata.....wyexmitujemy moją kłopotliwą sąsiadkę i będzie M3 z balkonem a resztki mebli sie wyrzuci:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]rozpanoszyłyśmy sie na tym blogasku u Dulki że hoho... wejdzie to nie pozna kaj jest :diabloti: idem na NASZE blogasy :p [/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]. ja se wycałuje osobiście Duleczke :loveu: za jakie kilkanaście?? [/FONT] Ta opcja jest najbardziej prawdopodobna bo szewki ściagamy Dusi za 10 dni;) Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Aleś jest wymyślata Klocusiowa:roll: :lol: U nas byś była jedyna w swoim rodzaju:loveu: [FONT=Arial] oooo.. Dulczyńska... tu też jezdem jedyna weswoim rodzaju, i blisko do mamy, siostry, pracy .... teściowej :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i mogłaby se Dulke całować codziennie;)[/FONT] [FONT=Arial]te... ale ja szukam mieszkania a nie psa do całowania... joł... czuje że rymuje[/FONT] :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] oooo.. Dulczyńska... tu też jezdem jedyna weswoim rodzaju, i blisko do mamy, siostry, pracy .... teściowej :diabloti:[/FONT] Ale Tam już eś sie opatrzała:eviltong: A TU byś gwiazdowała:loveu: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ale Tam już eś sie opatrzała:eviltong: A TU byś gwiazdowała:loveu: [FONT=Arial]oooo... jest argument [/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oooo... jest argument [/FONT][FONT=Arial]:razz:o widzisz ...zastanów sie moze warto;)[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o widzisz ...zastanów sie moze warto;)[/FONT] [FONT=Arial] do żici warto!!!! szukam dalej mieszkania w Jebiu [/FONT] Quote
Alka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial].....wyexmitujemy moją kłopotliwą sąsiadkę i będzie M3 z balkonem a resztki mebli sie wyrzuci:evil_lol:[/FONT] haha, dobre...:megagrin: nawet wiem o októrą chodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts