Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świnka wycałowana za wszystkie czasy,aż p.dr.kręcił głową,bo ona jeszcze smacznie spała,a pańciu już całował po oczkach.:lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam u Mordulca ...wycałowałam od wszystkich cioteczek:loveu::loveu::loveu: .
Mordeczka już chyba nie pamięta ze była cieta ....szewek niewielki , nawet nie będzie widać jak zarośnie:p
[/FONT]

Posted

Cześć kobiety:multi:

Świnka czuje się doskonale:) Tak jak Ala pisała,już chyba nie pamięta wczorajszego dnia.CAłowanko odstawiamy dalej:roll: nawet ciotka Ala zapodała całą seryjkę:lol: z czego Dulka była niezmiernie zadowolona.

Ranka goi sie jak na psie:evil_lol:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Cześć kobiety:multi:

Ranka goi sie jak na psie:evil_lol:

cześć !:multi:

super wieści, dzielna Dula !:loveu:

Posted

[FONT=Arial]super duper że wsjo oki...
ja se wycałuje osobiście Duleczke :loveu: za jakie kilka dzionków , kilkanaście?? kilkadziesiąt?? kilkaset??? :roll:

jesooo jak mi sie nie podobieli bullki... a Pawciu chciała, a ja sie nie zgodziłam... a teraz bym całowała i całowała... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]super duper że wsjo oki...
ja se wycałuje osobiście Duleczke :loveu: za jakie kilka dzionków , kilkanaście?? kilkadziesiąt?? kilkaset??? :roll:

jesooo jak mi sie nie podobieli bullki... a Pawciu chciała, a ja sie nie zgodziłam... a teraz bym całowała i całowała... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT][FONT=Arial]:razz:boś tam sie zaszyła w tym Jastrzębiu.....a jakbyś bliżej nas mieszkała to już by cie tu Dulkowe i Ozzulińskie naprostowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na mur byś z bullkiem biegała:pbo my miłosniki od zawsze:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:boś tam sie zaszyła w tym Jastrzębiu.....a jakbyś bliżej nas mieszkała to już by cie tu Dulkowe i Ozzulińskie naprostowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na mur byś z bullkiem biegała:pbo my miłosniki od zawsze:loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]nie kracz... bo jak nie znajdziemy mieszkania w Jebiu to kto wie z jakiej wsi bedziemy dojeżdżać do pracy :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz... bo jak nie znajdziemy mieszkania w Jebiu to kto wie z jakiej wsi bedziemy dojeżdżać do pracy :shake:[/FONT][FONT=Arial]noo to ja zaczne szukać u nas we wsi ...:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]noo to ja zaczne szukać u nas we wsi ...:razz:[/FONT]
[FONT=Arial]
nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p [/FONT]

tak to tylko w ERZE:cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
nie kcem u was wewsi :mad: kcem u NAS wewsi :cool1: w Jastrzębiu, M3, z balkonem, nieumeblowane, TANIO :p
[/FONT][FONT=Arial]:cool1:aleś wymyślata.....wyexmitujemy moją kłopotliwą sąsiadkę i będzie M3 z balkonem a resztki mebli sie wyrzuci:evil_lol:[/FONT]

Posted

[/FONT]

Aleś jest wymyślata Klocusiowa:roll: :lol:

U nas byś była jedyna w swoim rodzaju:loveu:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Aleś jest wymyślata Klocusiowa:roll: :lol:

U nas byś była jedyna w swoim rodzaju:loveu:[FONT=Arial]:razz:i mogłaby se Dulke całować codziennie;)[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']tak to tylko w ERZE:cool1:

[FONT=Arial]nie wiERZE :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:aleś wymyślata.....wyexmitujemy moją kłopotliwą sąsiadkę i będzie M3 z balkonem a resztki mebli sie wyrzuci:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]rozpanoszyłyśmy sie na tym blogasku u Dulki że hoho... wejdzie to nie pozna kaj jest :diabloti:
idem na NASZE blogasy :p
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial].
ja se wycałuje osobiście Duleczke :loveu: za jakie kilkanaście??

[/FONT]

Ta opcja jest najbardziej prawdopodobna bo szewki ściagamy Dusi za 10 dni;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Aleś jest wymyślata Klocusiowa:roll: :lol:

U nas byś była jedyna w swoim rodzaju:loveu:
[FONT=Arial]
oooo.. Dulczyńska...
tu też jezdem jedyna weswoim rodzaju, i blisko do mamy, siostry, pracy .... teściowej :diabloti:
[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i mogłaby se Dulke całować codziennie;)[/FONT]
[FONT=Arial]te... ale ja szukam mieszkania a nie psa do całowania... joł... czuje że rymuje[/FONT] :evil_lol:

Posted

oooo.. Dulczyńska...
tu też jezdem jedyna weswoim rodzaju, i blisko do mamy, siostry, pracy .... teściowej :diabloti:
[/FONT]

Ale Tam już eś sie opatrzała:eviltong: A TU byś gwiazdowała:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial].....wyexmitujemy moją kłopotliwą sąsiadkę i będzie M3 z balkonem a resztki mebli sie wyrzuci:evil_lol:[/FONT]

haha, dobre...:megagrin: nawet wiem o októrą chodzi :evil_lol::evil_lol: