agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ale sie zwierzaki wyszalaly:loveu: no i tego witam sie :razz: Quote
BoJa2 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Nawet nie wiedziałam,że z Dusi taka modelka:lol: :lol: Dzięki Alutka za fotki.Kiedy je zdążyłaś zrobić????Aparata w ręce miałaś parę chwilek:crazyeye: ;) Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:multi: :multi: :multi: :multi: Nawet nie wiedziałam,że z Dusi taka modelka:lol: :lol: Dzięki Alutka za fotki.Kiedy je zdążyłaś zrobić????Aparata w ręce miałaś parę chwilek:crazyeye: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:za te pare chwilek zrobiłam;) Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 o ranyyy , jaka cudna łona jest i zgrabna i ten mordek jajowaty , kocham ją już strasznie :) Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mmmmmmmm MOJE śliczności:loveu::loveu::loveu: Witaj Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :multi:witam ...a ja dodam ze to cudo samo se tak pozuje bez ustawiania:loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witam ...a ja dodam ze to cudo samo se tak pozuje bez ustawiania:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Zdolna bestyjka:lol: :loveu: po Tatusiu to chyba odziedziczyła;) Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 przyszłam się przywitać i jednoiocześnie pożegnac do wtorku:loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='BeaC']przyszłam się przywitać i jednoiocześnie pożegnac do wtorku:loveu::loveu::loveu: CZESĆ:multi: to do miłego napisania:lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:razz:no i co...... a tu prosze poczytać;) [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5646742#post5646742 Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]dzień doberek Dulkowe... czy już minął wam ten okres?? bo Klokłork pyta o spotkanko z prosiaczkiem [/FONT]:loveu: Quote
BoJa2 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Tamten okres minął:lol: ,ale przyplątał się paskud podobny do tego jaki miał Ozzy i w srodę jedziemy go ciąć:p .Jak sie zagoi to spotkanko murowane;) Trochę sie boję,bo trzeba będzie Dulkę usypiać do tego zabiegu:bigcry: Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Tamten okres minął:lol: ,ale przyplątał się paskud podobny do tego jaki miał Ozzy i w srodę jedziemy go ciąć:p .Jak sie zagoi to spotkanko murowane;) Trochę sie boję,bo trzeba będzie Dulkę usypiać do tego zabiegu:bigcry: nie bojaj się będzie dobrze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 czesc Dziewczyny:multi: :multi: Ja Was witam ŻARLIWIE:lol: :lol: :loveu: Też mam nadzieję ,że z paskudem wszystko pójdzie gładziutko,P.doktor po ogledzinach podejrzewa kaszaka:razz: Potem paskuda badniemy:p i zobaczymy co dalej. Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']przeca daje własnie znać:mad:[FONT=Arial]czekałam w sobote na fona:diabloti:[/FONT] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Tamten okres minął:lol: ,ale przyplątał się paskud podobny do tego jaki miał Ozzy i w srodę jedziemy go ciąć:p .Jak sie zagoi to spotkanko murowane;) Trochę sie boję,bo trzeba będzie Dulkę usypiać do tego zabiegu:bigcry: Miznij moją ulubioną bulinkę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial]no to zaciskam kciukasy... za pomyślne wycięcie.. Klocek przezył to i świnka da rade ;) a potem spotkaneczko wskazane :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to zaciskam kciukasy... za pomyślne wycięcie.. Klocek przezył to i świnka da rade ;) a potem spotkaneczko wskazane :loveu:[/FONT][FONT=Arial];)świnka da rade ...cioteczka utulka:loveu:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dusia już po zabiegu.Dzielna z niej bullinka.Wcale nie płakała.Teraz już zaczyna sie bawić,bo do tej pory była lekko otumaniona i nie mogłam od niej odejśc ,bo natychmiast na rozchwianych jeszcze nogach lazła za mną. Pan dr.powiedział,że to śiństwo to niegrożny włókniak,ale z tendencją rozrostową(był już wielkości czereśni:cool3: ),więc dobrze ,że zdecydowaliśmy sie go wypatroszyć.Dulka ma załozone 4 szewki.Do kontroli jedziemy za 10dni. Dziękuję za kciuki . Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 uffffff...ciesze sie poszlo gladko:p trzymaj sie swiniaczku:loveu: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no to super że już i że wsio ok :) wycałuj Dulkę Quote
Recommended Posts