BoJa2 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Pustki,bo Ty nie masz kiedy obiadu uwarzyć:roll: tylko wtedy jak cie chce na psacer wyciągnąć:p :placz: :placz: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Pustki,bo Ty nie masz kiedy obiadu uwarzyć:roll: tylko wtedy jak cie chce na psacer wyciągnąć:p :placz: :placz: ja ... ona taka jest.. akurat teraz musi warzyć.... ehhh :eviltong: cześć Dulkowa!! gratuluje nowego stanowiska... teraz kasa sama do ciebie bedzie sie przyklejać... łapówa za łapówa.. :diabloti: Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :siara: :siara: :siara: :niewiem: :niewiem: clockwork napisał(a):ja ... ona taka jest.. akurat teraz musi warzyć.... ehhh :eviltong: cześć Dulkowa!! gratuluje nowego stanowiska... teraz kasa sama do ciebie bedzie sie przyklejać... łapówa za łapówa.. :diabloti: ps.Nu pagadi Alicjo R.:cool3: :p ;) Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a): oooooooooooo!!!! na razie... weźmiesz weźmiesz.. nie ma takiego co nie bierze :eviltong: nie to żebym krytykowała... ale postawisz browarka :cool3: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a)::siara: :siara: :siara: :niewiem: :niewiem: ps.Nu pagadi Alicjo R.:cool3: :p ;):pa o co biega:eviltong: clockwork napisał(a):oooooooooooo!!!! na razie... weźmiesz weźmiesz.. nie ma takiego co nie bierze :eviltong: nie to żebym krytykowała... ale postawisz browarka :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myslisz ze damy rade;)tyle browarków Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 może jedna korzyść z tego będzie(pozyjemy-zobaczymy:mad: :mad: :eviltong: )UTUCZĘ KLOCKOWĄ(ponoć po browarkach sie tyje:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dulkowa - gdyby tam chcieli też mnie... chętnie wejde w to... bede brała ile dają... za rok bede miała swoją chate, duuuuużo piesów - i takie tam :diabloti: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a): aaaa... ja też nie daje, ale wziąć bym wzięła.. ale tu mi nikt za choliere nie chce dać :placz: Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 A co za to dostanę,że cię przyjmą:eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :grins: :grins: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):A co za to dostanę,że cię przyjmą:eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :grins: :grins: 1/10 łapówek... tyyyyyle kasy!!!! Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 clockwork napisał(a):1/10 łapówek... tyyyyyle kasy!!!! muszę sie z tym przespać:sg168: :sg168: :hmmmm: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):muszę sie z tym przespać:sg168: :sg168: :hmmmm: z którym?? :crazyeye: to w ramach przyjęcia?? :diabloti: Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: clockwork napisał(a):z którym?? :crazyeye: to w ramach przyjęcia?? :diabloti: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Klockowa ty cholernico:lol: :lol: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Klockowa ty cholernico:lol: :lol: jak takie stanowisko to i ja sie z nim prześpie :eviltong: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):muszę sie z tym przespać:sg168: :sg168: :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyślmy które ma największe pleca;)......i czy wart grzechu:evil_lol: Quote
BeaC Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyślmy które ma największe pleca;)......i czy wart grzechu:evil_lol: ..................w takim przypadku chyba nie o plecy chodzi .... tylko inna część ciała(bardziej atrakcyjną):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 BeaC napisał(a):..................w takim przypadku chyba nie o plecy chodzi .... tylko inna część ciała(bardziej atrakcyjną):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wyczytałas podtexta ....a tak zakamuflowałam:eviltong: Quote
BoJa2 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Koniec SPEKULACJI I SKOJARZEŃ!!!:mad: :mad: chcę Wam koleżanki moje tylko przypomnieć,że moja Dusia JUTRO!!!kończy ROCZEK:multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Koniec SPEKULACJI I SKOJARZEŃ!!!:mad: :mad: chcę Wam koleżanki moje tylko przypomnieć,że moja Dusia JUTRO!!!kończy ROCZEK:multi: :multi: :multi::multi::multi:czyli będzie Dżamprezka:multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:czyli będzie Dżamprezka:multi::multi::multi: no!!!!!!rano muszę lecieć po ciasto do"Króla";) Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']no!!!!!!rano muszę lecieć po ciasto do"Króla";);)po golonko dla Dulki:eviltong: Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ooo jutro imprezka :) :multi: :multi: :multi: wpraszam się Quote
BoJa2 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Alicjo-Dusia tłustego nie jada:p a gnacisko jakieś napewno dostanie;) Vectra - jesteś na liście gości:fadein: :grins: Quote
Recommended Posts