Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='asiunia']Hej! A gdzie Hugo pies?:-(;)pilnuje swoich No nareszcie wykorzystana przesyłka .....a tych maszkaronów moich ci nie poślę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 specjalnie dla Constancji i Asiuni: Hugo ps.Jurek sie zakopał i powiedział,że wyjdzie w marcu:p Quote
asiunia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hej! Dziekuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Prosze ucałowac Hugosiowi ryjka:loveu: Quote
agabass Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']sie meldujemy ale pieszczochy piękne czułości:loveu: Quote
BoJa2 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Agabassku nie da sie ukryć,że Dulka zawładnęła naszymi serduchami:loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dusia przyłapana na DVD:evil_lol: i tak was nie wpuszczę do tego pokoju:evil_lol: Quote
Vogue Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']sie meldujemy Nie dziwie sie,ze Dulka zawladnela waszymi serduszkami Jest rozkoszna:loveu: Quote
agabass Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Dusia przyłapana na DVD:evil_lol: i tak was nie wpuszczę do tego pokoju:evil_lol: ale obroczyni :lol: Quote
BeaC Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 .......................jaka ona Luśkowata:loveu::loveu::loveu::loveu: szkoda że moja baba nie przepada za sukami..bym Was odwiedziła:cool3::cool3::cool3: Quote
BoJa2 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='BeaC'].......................jaka ona Luśkowata:loveu::loveu::loveu::loveu: szkoda że moja baba nie przepada za sukami..bym Was odwiedziła:cool3::cool3::cool3: ja to juz dawno zauwazyłam,że ona Luśkowata:lol: Bea pracuj nad Lusią ,pracuj,jeszcze nic straconego Quote
BeaC Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ba....... łatwo powiedziec gorzej zrobić... odkad mieszkam na wsi.............Lucha nie ma do czynienia z żadnym psem..................tam po prostu nikt nie chodzi na spacery:shake::shake::shake::shake: więc nie mam jak ją odczulić:shake::shake::shake: Quote
BoJa2 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 BeaC napisał(a):Ba....... łatwo powiedziec gorzej zrobić... odkad mieszkam na wsi.............Lucha nie ma do czynienia z żadnym psem..................tam po prostu nikt nie chodzi na spacery:shake::shake::shake::shake: więc nie mam jak ją odczulić:shake::shake::shake: to może jej spraw koleżankę;) miejsca masz dosyć:lol: Quote
BoJa2 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 na pczatek mozesz jej taką kupić daję Ci słowo,że nie sprawi żadnego kłopotu:lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe która masz na myśli;) Quote
BoJa2 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe która masz na myśli;) tą PLASTYCZANĄ:loveu: :evil_lol: oczywście:eviltong: Quote
BeaC Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 .....e tam.wolę juz swoją..... niegrzeczną.... ciągnącą.... szaloną..kochaną babę ...niż kawałek plastyku...... a kupić to jej kupie ale myśłałam o koledze ...........dopiero za rok .......niech najpierw jedno mi dorośnie.....(może się uspokoi????? może............) Quote
clockwork Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Dulczyńska!! :loveu::multi: jadymy w niedziele do Rybola!!! z Clockworkiem!!! :p może spotkanko Dulka vs Clockwork?? :cool3::cool3: hę?? :cool3: kim jest Hugo... nieśmiało pytam... :oops: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 clockwork napisał(a):Cześć Dulczyńska!! :loveu::multi: jadymy w niedziele do Rybola!!! z Clockworkiem!!! :p może spotkanko Dulka vs Clockwork?? :cool3::cool3: hę?? :cool3: kim jest Hugo... nieśmiało pytam... :oops::razz:jak juz będziecie tak daleko to podjedźcie mi pokazać Klocusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 http://img67.imageshack.us/img67/1080/img1191bc3.jpg ależ zapatrzone psiaczki. uuuuu a jak mod zobaczy takie wielkie zdjęcia;) Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Agguś - nie zakabluj nas;) ;)ha ha sprawdź pocztę ...musisz zmniejszyć bo one też z duże:shake: Quote
BoJa2 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Alicjo poratuj jakąs zmniejszonąfotą, bo ja jeszcze nie mam zainstalowanego programiku do zmniejszania fot;) A takich fajnych nacykałaś,że żal sie nimi nie podzielić z anonimowymi ogladaczmi:lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Alicjo poratuj jakąs zmniejszonąfotą, bo ja jeszcze nie mam zainstalowanego programiku do zmniejszania fot;) A takich fajnych nacykałaś,że żal sie nimi nie podzielić z anonimowymi ogladaczmi:lol:;)oki zaraz coś wyszukam ....a niech nam zazdroszczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aha włosy umyte ....ciasteczka spłukane;) Quote
Recommended Posts