Asiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Troche z opóźnieniem zauważyłam, że zaczęłam pisać o Eurazji 2006 w tokipu Eurazja 2005. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Poniżej kopiuję mój post w Eurazji 2005 z ogólnymi informacjami o wystawie: "Zgodnie z obietnicą, podaję dodatkowe informacje o Eurazji 2006. Wystawa jest 2xCACIB i na ulotce napisane jest, że tylko na Eurazji 2006 psy, które dostaną 2xCAC przyznaje się tytuł Championa Rosji. Opłaty: I i następny pies - 40 Euro (od 01.03.2005 r. do 01.10-2005 r.) I i następny pies - 50 Euro (do 15.01.2006 r.). Pocztą można wysyłac tylko do 1 grudnia br., natomiast do 15 stycznia 2006 r. - e-mail, faks i w biurze RKF. Do zgłoszenia należy dołączyć: kopie dowodu opłaty, zgłoszenie (koniecznie z adnotacją, na którą Eurazję chcemy zapisać psa, np,. Eurazja-2006-1 lub Eurazja-2006-2; rasa, nazwę psa, klasa,dane właściciela), kopię rodowodu, kopie championatów lub certyfikatu uzytkowości. Dla klas szczeniaków i młodziezy - dopuszczalne jest przesłanie karty szczeniaka. Eurazja-2006-1 - 25.02.2006 r. Eurazja-2006-2 - 26.02.2006 r. Telefon: (095) 287 8770 e-mail: rkf@rkf.org.ru Mam również podane nazwiska sędziów dla konkretnych ras, ale jest tego bardzo dużo (bo różni sędziowie w różne dni). Tak więc, gdy ktoś ma życzenie - piszcie, o jaka rasę chodzi, a ja podam. Dla baskowiczów informacja, że 25-02-2006 r. (I dzień) basenji będą oceniane przez sędziego z BiH Refet Hadzic, a drugiego dnia - sędzia francuski Jean-Louis GRUNHEID. Pzdr. " Gdy ktoś ma pytania - piszcie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Naprawdę nikt nie jest zainteresowany wyjazdem na Eurazję 2006?! A ja myslałam, że zrobię dobry uczynek tworząc ten topik. :( Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Kuście sie, kuście. Macie bardzo ładne psiaki warte pokazania. I w razie co - dajcie znać na DGM. Będziemy trzymać kciuki. I pamiętajcie, że do 1 października br. opłata za psa wynosi 40 Euro, a do 15 stycznia 2006 r. - 50 euro. Niby 10 Euro to niezbyt duża różnica, ale zawsze milej, jak zostanie w kieszeni, prawda? Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Prawda Asiu ;) Ja raczej nie pojadę, bo mój tatuś mówi "Ja do Ruskich nie jadę!" i nie mam jak go przekonać :-? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 GW - szkoda. Bo Twojego pupila też warto pokazać na tej tak prestiżowej wystawie. No i byś sobie popatrzyła na MP w wykonaniu tamtejszej młodzieży. A Rosjanie są w tym naprawdę dobrzy! Nic to. Czekamy na kogoś, kto zdecyduje się jechać. Może się odezwie na DGM. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ja wiem, że warto, bo mój Spike miałby tam szanse patrząc na konkurencje z zeszłych lat, ale no trudno. W tym roku jeszcze tylko 3 wystawki i bye bye ;) A co do MP to jednak mniej mnie to interesuje, ale z przyjemnoscia bym zobaczyla jak tam mlodziez prezentuje swoje pieski. Quote
Agama Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 asiaczek ja juz wczesniej pisalam moj szarpejek kryl sunie z moskwy ci hodawcy maja chyba biuro podrozy bo zapewniaja znizki na eurocity rzy grupie minimum 5 osob plus inne znizki to oni maja ,, udostepnic,,xolo idlatego tak draze temat xola pozdr. gratulacje zwyciestwa na klubuwce juz mi z lodzi zdana relacje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Agama napisał(a):asiaczek ja juz wczesniej pisalam moj szarpejek kryl sunie z moskwy ci hodawcy maja chyba biuro podrozy bo zapewniaja znizki na eurocity rzy grupie minimum 5 osob plus inne znizki to oni maja ,, udostepnic,,xolo idlatego tak draze temat xola pozdr. gratulacje zwyciestwa na klubuwce juz mi z lodzi zdana relacje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : buzi: Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Asiaczek czy Ty wybierasz się na tę wystawę?? Nie ukrywam, że bardzo bym chciała spotkać się z Tobą na jakiejś zagramanicznej wystawce :lol: Masz już jakieś plany co do zagranicznych wystaw w 2006 roku?? Pozdrawiam serdecznie :hand: Quote
Cavisia Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 A jakiś link do tej wystawy?? Sami rozumiecie - sędziowie.... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Cavisia napisał(a):A jakiś link do tej wystawy?? Sami rozumiecie - sędziowie.... Bardzo proszę: http://www.rkf.org.ru/ru/shows_06.htm :D Quote
Cavisia Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Nieźle, tylko muszę znaleźć kogoś kto mi to przetłumaczy :) A wy się wybieracie? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Cavisia napisał(a):Nieźle, tylko muszę znaleźć kogoś kto mi to przetłumaczy :) A wy się wybieracie? Jeszcze się zastanawiamy :wink: Jest też anglojęzyczna wersja strony: http://rkf.org.ru/eng/shows_06.htm :D Quote
Zeliika Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Prawda Asiu ;) Ja raczej nie pojadę, bo mój tatuś mówi "Ja do Ruskich nie jadę!" i nie mam jak go przekonać :-? To samo mowi moj maz... Quote
Asiaczek Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Asiaczek czy Ty wybierasz się na tę wystawę?? Nie ukrywam, że bardzo bym chciała spotkać się z Tobą na jakiejś zagramanicznej wystawce :lol: Masz już jakieś plany co do zagranicznych wystaw w 2006 roku?? Pozdrawiam serdecznie :hand: Na Eurazję 2006 raczej nie. Natomiast (tylko teoretycznie) w 2006 r. chciałabym pojechać na Słowację (np. Kosice), może Czechy, na pewno Węgry (i to nawet 2 razy), Austria (Graz), po skończenia Championatów przez Gusia i Hipkę - Rosja i Estonia, Ukraina - jeżeli podpiszą umowę o "szybkim" championacie, ale i bez tej umowy też mogę tam jechać (np. Lwów). Takie mam "przymiarki do planów na 2006". Co z tego wyniknie - zobaczymy. Musimy się zgadać co do wystaw i wtedy plotki murowane!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Cavisia napisał(a):A jakiś link do tej wystawy?? Sami rozumiecie - sędziowie.... www. juz dostałaś, jest jeszcze e-mail: rkf@rkf.org.ru (wydaje mi się, że możesz pisać po angielsku; o innych językach nie będę się wypowiadać. tel (095) 28 78 770 A jaka grupa? Mam rozpiskę sędziów... Pzdr. Quote
Cavisia Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Wiem, już znalazłam wersję angielską. Grupa 9, cavalierki. Asiaczku, a na Węgry i na Ukrainę, kiedy planujesz się wybrać i czy byłaby szansa dołączenia się do ciebie? Quote
Asiaczek Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Cavisia napisał(a):Wiem, już znalazłam wersję angielską. Grupa 9, cavalierki. Asiaczku, a na Węgry i na Ukrainę, kiedy planujesz się wybrać i czy byłaby szansa dołączenia się do ciebie? Dołączyć zawsze możesz, ale nie chcę się umawiąć juz teraz, bo sama jeszcze nie wiem, co i jak. Myślę, że pod koniec roku (grudzień) będę wiedziała coś bliżej. Przypomnisz się? Aha, jesteś z...? (w profilu nie podałaś swojego miasta). Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Asiaczek napisał(a):Na Eurazję 2006 raczej nie. Natomiast (tylko teoretycznie) w 2006 r. chciałabym pojechać na Słowację (np. Kosice), może Czechy, na pewno Węgry (i to nawet 2 razy), Austria (Graz), po skończenia Championatów przez Gusia i Hipkę - Rosja i Estonia, Ukraina - jeżeli podpiszą umowę o "szybkim" championacie, ale i bez tej umowy też mogę tam jechać (np. Lwów). Takie mam "przymiarki do planów na 2006". Co z tego wyniknie - zobaczymy. Musimy się zgadać co do wystaw i wtedy plotki murowane!!! Pzdr. Narazie zapowiada się, że spotkamy się w Kosicach, bo my też bierzemy pod uwagę tę wystawę, więc napewno będzie okazja do ploteczek :) Rzeczywiście narazie trudno pprzewidzieć, gdzie jeszcze nas w przyszłym roku poniesie :) Bierzemy pod uwagę kilka państw poza Słowacją, np. Czechy, Węgry, Litwę, Niemcy a nawet Francję, bo tam mieszkają nasi przyjaciele, więc z noclegiem i formalnościami nie mielibyśmy najmniejszego problemu :) Pożyjemy, zobaczymy :lol: pozdrówka :hand: Quote
Recommended Posts