arek2000 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Mam pytanie czy ktoś słyszał moze o hodowlach Ogara Polskiego za granicą??? Podobno w Belgii i Brytanii mieli utworzyć. Co z resztą świata??? Pozdrawiam - Arek Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 arek2000 napisał(a):Mam pytanie czy ktoś słyszał moze o hodowlach Ogara Polskiego za granicą??? Podobno w Belgii i Brytanii mieli utworzyć. Co z resztą świata??? Pozdrawiam - Arek popytaj w grupie VI - tam są hodowcy ogarów - powinni wiedzieć :D Quote
puz Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 arek2000 napisał(a):Mam pytanie czy ktoś słyszał moze o hodowlach Ogara Polskiego za granicą??? Podobno w Belgii i Brytanii mieli utworzyć. Co z resztą świata??? Pozdrawiam - Arek Wiem Arku ze w niemczech, jest hodowla z naszych polskich suk, oni maja słabe egzemplarze, do tego pare szczeniat z hodowli poszło do stanów, szwecji, itd w stanach bedzie miot, w szwecji dopiero wystawiaja sunia jest młoda cco dalej zobaczymy Quote
arek2000 Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 puz napisał(a):Wiem Arku ze w niemczech, jest hodowla z naszych polskich suk, oni maja słabe egzemplarze, do tego pare szczeniat z hodowli poszło do stanów, szwecji, itd w stanach bedzie miot, w szwecji dopiero wystawiaja sunia jest młoda cco dalej zobaczymy Bardzo miło mi to słyszeć że nasze pokolenie przyczynia się do rozpowszechnienia tych wspaniałych psiaków. Jestem dumny z tego że mogę być wśród osób które przyczyniają się do odnowienia rasy. Quote
Żaneta Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ja słyszałam że były w Hiszpanii ale to chyba 2 albo 3 psiaki były w nich suczki Quote
puz Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Żaneta napisał(a):ja słyszałam że były w Hiszpanii ale to chyba 2 albo 3 psiaki były w nich suczki dokładnie i to jeszcze czynnie polujace Quote
Żaneta Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dokładnie i to jeszcze czynnie polujace[/quote] poważnie no to swietnie :angel: Quote
puz Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 a wiesz przez kogo były układane przez właściciela hodowli skad masz sunie :lol: Quote
Żaneta Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no to mnie zaskoczyłaś :o moja sunia też była przez niego układana :P Quote
Recommended Posts