Shikka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Do Malawaszki... Od 22 lat mam nieprzerwany kontakt z fundziami... i nie wierzę że Niuf jest zdolny do agresji... przy tym nie mówię tu o niufach z pseudohodowli bądź o mixach... Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 nie musisz wierzyć - suka jest z papierami a ja po co miałabym wymyślać :-o :roll: Quote
Shikka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wiem że wierzyć nie muszę... Tylko taka informacja jest dla mnei dziwna... Wiem że zdarzają się psy odstawające psychika od innych przedstawicieli swojej rasy, ale odkąd żyje nie spotkalam sie z agresywnymi Fundziami... Nie traktuj tego Malawaszko droga osobiście :) Quote
kofee Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ja bym jeszcze wróciła do tego, co napisała Basia Sz. Koty są chimeryczne. Moja kotka, jak miała rok i pojawił się pierwszy pies przez tydzień była chora - leczyliśmy ją własciwie na wszystko i nic, bo lekarz:mad: sam nie wiedział co jej jest, a to była po prostu zazdrość. Przy drugim psie ta sama kotka, już 11-letnia też się mooocno boczyła, panicznie uciekała, chociaż pisunia nie zamierzała jej atakować. Jak kotka zrobiła numer i nie wróciła na ok. 20 godzin do domu, myślałałam, że wyrzuty sumiania mnie zabiją:shake: , ale to nie był pierwszy jej numer i poza tym chyba przypadkowy - chyba ktoś gdzieś ją zamknął, bo jak wróciła była słodka i milutka. Teraz się przyzwyczaiła i jest OK. Koty mogą się poobrażać na małego, że je goni. Quote
Basia_Sz Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No, ale żeby aż tak? Wierzcie mi, czego ja nie robiłam, żeby zapanowała zgoda, a przynajmniej jakaś tolerancja... wszystko na nic.. Weterynarzowi wszystko opowiedziałam, pytałam o radę, stosowałam te rady, na próżno :( Wet powiedział, że to jest stres. Dlatego tak bardzo się cieszę, że Tomuś nie ucieka i potrafi się postawić, bo jakby zaczął uciekać, to pewnie byłaby znowu pogoń i cała sytuacja by się powtórzyła. Jak wrócę z pracy, wstawię do Galerii fotki Maxa i Tomcia :) Quote
Rybc!a Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 MALAWASZKA! Piękne zdjęcia, wręcz cudowne. Piękny pies, a kociak cudowny! Quote
Niufomanka:) Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja tez mam niufkę, która wychowała się z dwoma dorosłymi (starymi:p) kotkami. Na początku się ich wręcz bała (przecieć były większe od niej :loveu:) Ale szybko się polubiły i nie mogły się wręcz rozstać:p Nawet spały i jadły razem!! Szkoda, że wykasowały mi sie wszystkie te cudne zdjęcia:( Quote
Merime Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dobrze wiedzieć, że da się pogodzić niufka z kotem. Hurra! Quote
Recommended Posts