Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:( a my nadal nic............ :(
a może jdnak nas nie przyjęli?? to ,że na planie sędziowania jest 1 krótkowłosy króliczy jamnik to wcale nie znaczy ,że to mój........nie?? :(

Posted

Już mam potwierdzenie............ przyszło ale na hodowcę a nie na właściciela i jak mi powiedziano to w katalogu też tak bedzie......... bo to wszystko jedno kto psa wystawia........... :evil:

Posted

Nie wiem, czy będę miała w tym tygodniu czas na to, aby zapewnić Was, że trzymam kciuki za DGM-niaków i ich psy, tak więc czynię to teraz.

Wracajcie usmiechnięci i zadowoleni z wyników! A temu, kto będzie czuł się choć trochę przegranym - pociecha: następna wystawa będzie na pewno lepsza!!!

Głowy do góry! NASZE PSIAKI SĄ THE BEST!!!!!
Pzdr.

Posted

a ja chciałam sie dowiedziec czy ktos jedzie do Rybnika z Krakowa pociagiem albo PKSem?? Jesli tak to jakie połaczenie jest najlepsze?? Bo ja sie nie moge zdecydowac :lol: bo z tego co widzę to PKP oferuje z przesiadką w katowicach podróż ;) albo o nieludzkich godzinach ;)

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Ja też wąłsnie dzisiaj dostałam potwierdzenie :)
I też chciałabym wiedziec czy będą BISy szczeniat :)
BIS Puppy nie bedzie

Posted

dodzwoniłam się i pytałam................ :(
BIS szczeniąt NIE będzie
BIS juniorów NIE będzie
BIS weteranów NIE będzie
.......... zapomniałam zapytać o grupy i finał, cholewka.......... ale to juz może będzie ....co?? :(

Posted

A niby dlaczego przegięli? ZK o/Rybnik nigdy BISów (szczeniąt, juniorów, weteranów) nie organizował. Natomiast zawsze były standartowe konkurencje finałowe (BOG, BIS wystawy) i do tego imprezy towarzyszące jak mistrzostwa IPO i zawody PT i chyba też Młody Prezenter (o ile byla dość duża ilość chętnych).

Posted

prosba!!!czy mogl by ktos jeszcze raz wypisac trase z dworca pkp jak dojechac do wystawy na jakiej stacji wysiasc i jakim autobusem mam jechac bo jade z psem i 9 miesiecznym synkiem pociagiem i wolalbym zdarzyc a sam dojazd do rybnika mam koszmarny pozdrawiam i z gory dziekuje

Posted

Jesli chodzi o dojazd z pkp, to najlepiej wysiąć na PKP Rybnik-Paruszowiec a stamtąd autobusem linii 18 (chociaż może być tak, że miasto coś dodatkowego zorganizuje) - wysiąść należy na przystanku Kamień Kąpielisko.
Rozkład jazdy on-line:
http://www.rybnik.pl/zobacz_koniecznie/rozklad_online/index.php?przystanek=116&linia=18#rj
Brązowooka - jeśli na pkp Rybnik-Paruszowiec byś była około 8.00, to mogę Cię zabrać...

Posted

A ja mam smutna wiadomosc....Mimo tego,ze moj pies jest sam w klasie Nas na wystawie nie bedzie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Harley sie bardzo ciezko pochorowal po Wroclawiu i choc juz zagrozenie minelo jego kondycja jest kiepska.Mam nadzieje ,ze na Zabrze juz bedzie dobrze.

W tym miejscu przepraszam Kamila i jego rodzicow ,ale niestety nie bede mogla pozyczyc psa na MP.......Wybaczcie.......

Posted

Aja chciałam sie dowiedziec (jak zawsze w porę :lol: ) czy jutrzejsza wystawa jest na zewnątrz czy w budynku?? A jesli na zewnatrz to czy są jakies namioty czy cus?? :D

Posted

:D To jest duży ośrodek sportowy, na dworze się wszystko odbywa........
no z namiotami to jest tak: jak sobie ktos namiot postawi to go ma.... :D

Posted

Ress, najważniejsze, że Harry już lepiej się czuje, jeszcze niejedna wystawa przed nim !!

Czy na jutro zapowiadają deszcz? Jeśli tak, to beznadziejnie, w Rybniku jest ładny teren ale jeśli pada to nie ma się gdzie schronić :(. Słyszałem prognozy, że ma być chłodno ale bez deszczu.

Matrix wybiegany dzisiaj trochę wcześniej i już przygotowany do wystawy, do zobaczenia :)