King Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 SH napisał(a):Nie wiem o co chodzi, ale moj komp chyba oszalał :o Zjada fragmenty postów na dgm, nie zawsze da się używać polskich czcionek itp. Przeskanowałam dziada antyvirem - może to pomoże :-? Oto "zjedzona" reszta stawki samkow suki kl. posr. WEGA Śniezny Pies 1 dosk., bez CWC WIKI Sniezny Pies 2 bdb kl. otw. DONA MAYA BRANISSA Fox Polar 1 bdb Najlepszej suki w rasie nie przyznano. Bardzo Ci dziękuję :) Quote
Matagi Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 SH! :P Jakie masz wrażenia z oceny akit w Rybniku?Mogłabyś coś napisać na ten temat? Czy faktycznie czeska akita była tak dobra?Masz może jakieś zdjęcia akitowe?Ciekawam baaaardzo Twego zdania :D . Quote
bogi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 pudle dla Gosiprzepraszam za poślizg czasowy Pudel duży psy ch. COLIMERO Mysi kozisek-czarne ECLIPSE MOON Diamond and Pearls-czarne suki pośr. BRILLIANT STAR Novy Ladbor-białe Pudel miniatura-biały,czarny,brąz psy pośr. BOOT SKOT BOOGI Earl's Legend-czarne VANESSA NOIRE z Altheyrosei-czarne Pudel miniatura-srebrny,apricot psy pośr. JOSHUA RAMON Besin poklad-srebrne suki pośr. Silver Joker EXY ETOILE-srebrne suki otw. JOHANKA Z Adia Avi-srebrne Pudel średni-czarny,biały,brąz psy mł. ARIS Fantazia Brown-brąz psy otw. QUICK QUERY Galaxy Zebulon-czarne psy ch. COMMANDER BLACK z Altheyrosei-czarne suki mł. Inapat's HELLO LOVE Pudel średni-srebrny,apricot psy pośr. Manifique d'Argeant FLAMENCO DANCER-srebrny suki ch. ARIEN Tajemny Marbaras-srebrne Pudel toy psy pośr. DŻEKI Szumiąca Akacja-białe psy otw. VIC PICCOLO W'Magdalensis-białe Quote
Gośka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 :buzi: dziękuję bardzo :D Robię strony dla Klubu Pudli i bardzo mi się to przyda do działu "wystawy". Quote
SH Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Matagi -> zgłosiłam się na asystenta do p. Blatonovej m.in. dlatego, że chciałam się czegoś dowiedzieć o japońcach od hodowcy i sędziego w jednym. Ogólnie stawka była słaba - psy średnie, ale nie w kondycji albo zupełnie nieprzygotowane do wystawy. Np. oba białasy były w kolorze brudnej szmaty :( Kilka miało głowy bardziej w typie DJP niż akity. Były też zastrzeżenia do płynności ruchu (zbyt słabe kątowanie lub brak harmonii przodu i tyłu). Sunia, która wygrała była po prostu najlepsza wśród średnich i słabych. Generalnie sędzina stwierdziła, że na wystawie w Czechach żadna z akit nie wyszłaby poza bdb :( Ciekawie przebiegła też ocena shiba inu. Stawka była nastepująca: psy kl. pośr. A'CUNAMI SAICO Hvezda Hane -1 dosk. + CWC + NPwR psy kl. Championów CRISS Jasatope (Int.Ch., Ch.Cz.Słowcji, Pl., H, Hr., Ch.Klubowy) 1 dosk. +CWC suki kl. chapionów ZENJI del Monte Haya (Ch.Słowacji.) 1 dosk. + CWC + NSwR + BOB Niestety nie mam żadnych fotek, bo jako asystent nie mogłam przecież biegać po ringu z aparatem :-? Quote
SH Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Acha - ta czeska sunia akita jest w polskich rękach. Quote
Matagi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 SH napisał(a):Nie ma za co Matagi 8) Jest,jest,rozwiałaś moje wątpliwości :lol: !Aaaaa super,że napisałaś o shibach :lol: od 18.09 mam shibę! :lol: :lol: :lol: Quote
SH Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Wiem, wiem 8) Zaglądam też do innych działów poza zaprzegowcami :wink: Sunia shiba była rewelacyjna - i anatomia, i szata i chartakter bez zarzutu. A przy tym niezwykle elegancka w ruchu i w cudownym, nasyconym, sezamowym umaszczeniu :loveu: Quote
flashka-g Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 oo nawet ja na foteczkach na 5 grupie;) sliczne sliczne:) Quote
ursus Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 a jamnikom nikt fotki nie zrobił?? :( nie myślę o grupie, tylko koło ringu......... Małyszka tyle ludzi fotografowało.......... gdybym za pozwolenie brała po 2zł to by mi sie wystawa zwrociła......... :lol: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 ursus napisał(a):a jamnikom nikt fotki nie zrobił?? :( nie myślę o grupie, tylko koło ringu......... Małyszka tyle ludzi fotografowało.......... gdybym za pozwolenie brała po 2zł to by mi sie wystawa zwrociła......... :lol: I trzeba było brać!!! :D A dla znajomych po 1 zł. Pzdr. :wink: Quote
Recommended Posts