Pearl Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 asiek napisał(a)::-? chyba mam kiepeski refleks ;) a co ja mam powiedzieć Cavalier psy pośr. GULIVER Aladaha Gold suki szczeniaki DIRKE z Zapadni Strane mł. ISABELLA Hanacky Raj pośr. KORDELLA Księzniczka Randia Polnia FCI MANGA Dobry Rok NUBIA Klan Kamironu QUERY Franking SEFFE TRIES Biely demon ULANA TWAI z Cisarskeho jezera otw. ANEE od Hlucinkeho jezera ELENKA Armida Quote
Pearl Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Asiaczek napisał(a):A ja poprosze o basenji (V grupa) + sędziego. Z góry dzięki. Pzdr. nie było zadnego :-? Quote
Elitesse Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 to ja sie pochwale ze moj synek AL BUNDY Elitesse zdobyl na tej wystawie swoje pierwsze - Zwyciestwo Mlodziezy ! wlasnie sie dowiedzialam :) ehh szkoda ze nie moglam byc ale szkola i choroba niestety wygraly z wystawa :cry: :cry: :cry: Quote
musia Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Czy kto wie jak poszło gończym polskim w klasie młodzieży psy i suki.?? a może jakieś stawki gończaków by się znalazły?? Quote
Pearl Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Gratuluje sukcesu :) ja żałuje Legionowa, dla mnie najlepszym akcentem z wystawy była kwota 25 euro za kl. szczeniąt...mogłabym zasponsorowac te finały Quote
flashka-g Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 ja sie chwale ze zdobylam BOG z Husky SOCHI de Ciukci;] Quote
Nitencja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 a moze mi ktos powiedziec kto wyberal BIS i jakie psy wygraly ?? Quote
matrix..... Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 musia napisał(a):Czy kto wie jak poszło gończym polskim w klasie młodzieży psy i suki.?? a może jakieś stawki gończaków by się znalazły?? Musia grupę dostał gończy polski w rękach hodowcy chyba to był NEMROD, bardzo ładny pies :) Na bisie 1- berneński pies pasterski / nie wiem niestety jak się nazywa / 2- pon MAZUR z Gangu Długich 3- mops Sasquehanna ale też nie jestem pewny jego imienia Gratuluję wszystkim tym bardziej i mniej wygranym, pogoda bardzo ładna, miła, sympatyczna atmosfera :) Quote
matrix..... Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Nitencja napisał(a):a moze mi ktos powiedziec kto wyberal BIS i jakie psy wygraly ?? BIS wybierała Pani Elżbieta Junikiewicz Quote
Nitencja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Matrix gratulacje dla Was :) Milo bylo znow Was widziec :lol: Quote
Pearl Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 musia napisał(a):Czy kto wie jak poszło gończym polskim w klasie młodzieży psy i suki.?? a może jakieś stawki gończaków by się znalazły?? a znalazłby sie: psy: młodzież PAR FORCE Kłusująca Sfora użyt. NEMROD Kłusująca Sfora champ. AMBER z Doliny Bystrej MAUR Kłusująca Sfora suki młodzież ALFA Cnotliwy Nos BAJDA Cnotliwy Nos ŁYSKA Sfota Grzymały otw. BERTA Czarny Tulipan TAHIRA z Suchej Strugi TARA z Suchej Strugi WISŁA Cnotliwy Nos Quote
matrix..... Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Nitencja napisał(a):Matrix gratulacje dla Was :) Milo bylo znow Was widziec :lol: nam też bardzo miło było :) Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Elitesse napisał(a):to ja sie pochwale ze moj synek AL BUNDY Elitesse zdobyl na tej wystawie swoje pierwsze - Zwyciestwo Mlodziezy ! wlasnie sie dowiedzialam :) ehh szkoda ze nie moglam byc ale szkola i choroba niestety wygraly z wystawa :cry: :cry: :cry: Gratulacje dla "mamusi" i dla synka!!! Powodzenia na następnych wystawach!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Pearl napisał(a):Asiaczek napisał(a):A ja poprosze o basenji (V grupa) + sędziego. Z góry dzięki. Pzdr. nie było zadnego :-? Pearl - dzięki. Quote
TESSI Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A ja niesmialo zapytam czy ktos zna wyniki rottkow ?? rottomaniacy byli , ale zapomnieli zapisac :( , a ja bylam tam gdzie warg2003warg i niestety wystawa mnie ominela. Quote
AniaN Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A czy mogę poprosić o stawkę dogue de Bordeaux ? Quote
ursus Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 moja malizna *( WIGOR) też nieźle, bo doskonały i złoto !! :lol: :lol: :lol: Nie dostał CWC bo za chudy........... ale bałam się ,że gorzej będzie....... GRATULACJE dla wszystkich !! No i dla Matrixa osobne :lol: Quote
matrix..... Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 dzięki Ursus, na grupie już nas nie zauważyli :) A Twój Wigor fajny i jaki energiczny, kroczył dumnie !! Quote
Toller Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A były jakieś Tollery - tzn Nova Scotia Duck Tolling Retriever'y? Plliiizzzz, powiedzcie, jeżeli były to i tak malutko...... Quote
matrix..... Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Toller-Fox napisał(a):A były jakieś Tollery - tzn Nova Scotia Duck Tolling Retriever'y? Plliiizzzz, powiedzcie, jeżeli były to i tak malutko...... była suczka w klasie młodzieży AMICA BAMBOLA Pod Jabłonią Quote
ursus Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dzięki Matrix za słowa uznania dla Małysza.......... on powinien jednak iść w grupie X w osobnej sekcji poprostu............. :lol: :lol: :lol: Quote
golden_owner Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Usmiecham sie pieknie o stawke goldenow. Tym razem wiele ich nie bylo, wiec moze znajdzie sie dobra duszyczka i mi przepisze? :modla: Quote
dorotal Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Poprosze o stawke buldogow francuskich i king charles spanieli(nie cavalier) :D Quote
asiek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 dorotal napisał(a): king charles spanieli(nie cavalier) :D suki - młodziez GITA z Cerekvicke strane Quote
Recommended Posts