agat21 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Pamietajmy o Złomku! Dzielna Azzie uczy go zaufania do człowieka, ale jeśli on tego człowieka nie znajdzie zaufanie pójdzie na marne... Quote
azzie5 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a to nasz bohater -bardzo bał się aparatu :wink: Quote
agat21 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Na tych zdjęciach widać, jaki to oryginalny i piękny psiak. I widać też, że juz coraz bardziej ułożony i ufny - gratulacje Azzie!!!! :D Quote
azzie5 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 problemem jest to że do mnie się cieszy a na obce osoby chce się rzucać. :roll: Będzie bardzo trudno znaleźć mu dom- dobry i odpowiedzialny... http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=73138090 Quote
ania14p Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Ńo już myślałam,że nie znajdę Złomka, ale jest i przypomina o sobie! Quote
azzie5 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Złomek w stosunku do mnie jest już właściwie całkowicie oswojony. Pozwala się głaskać, drapać, wskakuje na mnie łapami, liże po twarzy i dopomina się pieszczot. Zostaliśmy przyjaciółmi, kochany misio się z niego zrobił. :) Niedługo wyjdziemy na spacer, może w końcu nauczę go, że ludzie nie są tacy źli... szuka domu! Quote
azzie5 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Złomek ciągle czeka, tęskni... teraz ma troszkę większy boks. Próba wyjścia na spacer nie powiodła się-pospacerowaliśmy kilka kroków przed boksem i przez moment było ok, ale zaraz potem jak Złomek zobaczył z daleka inne psy, zaczął szaleć, piszczeć, skakać wysoko i z trudem zaciągnęłam go do boksu. To naprawdę fajny pies, przytulasty, miziasty, ale nie dla każdego, dla silnej osoby, do domu bez innych zwierząt. Do obcych jest nieufny, ale gdy już kogoś pozna, zaufa, okazuje się wielkim psim przyjacielem. i kto zechce takiego psa...?:roll: :-( Quote
Milady Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Złomek - to dopiero się nadaje do stróżowania. tylko ogrodzenie musiałoby być baaardzo wysokie, bo Złomek skacze po klatce jak małpka. Biedny psiaczek. Najpierw u tego psychopaty a teraz w schronie :( I nikt o nim nie pamięta.... Ja bym go chyba oddała na psa stróżującego ... tylko w dobre warunki, gdzie piesek sobie może biegać, choćby w nocy... Quote
jnk Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Trzeba biedaka podnosić, bo znowu się zagubi w mnogości innych psich nieszczęść. Quote
kingula Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Azzie Zlomek jest bardzo podobny do border teriera, moze na terierki go wrzucic? http://www.cz-pes.cz/border-terier/imag/adela2.jpg tak wyglada border terier :p Quote
azzie5 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Azzie Zlomek jest bardzo podobny do border teriera, moze na terierki go wrzucic? http://www.cz-pes.cz/border-terier/imag/adela2.jpg tak wyglada border terier z głowy podobny, ale napewno dużo potężniejszy. Spróbować zawsze można. Kiwi, ja nie przestałam szukać domu dla Złomka. Quote
kiwi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 oglaszacie jeszcze gdzies zlomka? czasmi znajduja sie ludzie ktorzy gotowi sa pracowac z psem... on jest nielatwy azzie, wysnulam taki wniosek, bo takie male zainteresowanie zlomkiem biednym, od lata temat a tylko 10 stron... Quote
azzie5 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 myślę że to już nie jest moja wina, że właściwie nikt się nim tutaj nie interesuje.:roll::( Złomek jest na allegro, na alegratce, na www.psy.pl , oczywiście na stronie schroniska w Milanówku i jeszcze w paru innych miejscach - i nic... Quote
Milady Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Chrupek, która założyła wątek już o Złomku nie pamięta. Teraz ratuje inne psy, a Złomek tkwi jak kołek w schronisku. :angryy: Quote
kiwi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 chyba tego nigdy nie zrozumiem, zalozony raz watek powinien byc doprowadzony do konca czyzby zlomek byl za trudnym przypadkiem? nie takie gory na dogomanii przeskakiwano! poza tym dlaczego zlomek jest w nowym domu?? Quote
Irkowa Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Chrupek, która założyła wątek już o Złomku nie pamięta. Teraz ratuje inne psy, a Złomek tkwi jak kołek w schronisku. :angryy: skad ta pewnosc ze nie pamietam o Złomku ?????????? Quote
Recommended Posts