Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Złomek w stosunku do mnie jest już właściwie całkowicie oswojony. Pozwala się głaskać, drapać, wskakuje na mnie łapami, liże po twarzy i dopomina się pieszczot. Zostaliśmy przyjaciółmi, kochany misio się z niego zrobił. :) Niedługo wyjdziemy na spacer, może w końcu nauczę go, że ludzie nie są tacy źli...
szuka domu!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Złomek ciągle czeka, tęskni...
teraz ma troszkę większy boks. Próba wyjścia na spacer nie powiodła się-pospacerowaliśmy kilka kroków przed boksem i przez moment było ok, ale zaraz potem jak Złomek zobaczył z daleka inne psy, zaczął szaleć, piszczeć, skakać wysoko i z trudem zaciągnęłam go do boksu.
To naprawdę fajny pies, przytulasty, miziasty, ale nie dla każdego, dla silnej osoby, do domu bez innych zwierząt. Do obcych jest nieufny, ale gdy już kogoś pozna, zaufa, okazuje się wielkim psim przyjacielem.
i kto zechce takiego psa...?:roll: :-(

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Złomek - to dopiero się nadaje do stróżowania. tylko ogrodzenie musiałoby być baaardzo wysokie, bo Złomek skacze po klatce jak małpka.

Biedny psiaczek. Najpierw u tego psychopaty a teraz w schronie :(
I nikt o nim nie pamięta....

Ja bym go chyba oddała na psa stróżującego ... tylko w dobre warunki, gdzie piesek sobie może biegać, choćby w nocy...

Posted

oglaszacie jeszcze gdzies zlomka?
czasmi znajduja sie ludzie ktorzy gotowi sa pracowac z psem...
on jest nielatwy
azzie, wysnulam taki wniosek, bo takie male zainteresowanie zlomkiem biednym, od lata temat a tylko 10 stron...

Posted

myślę że to już nie jest moja wina, że właściwie nikt się nim tutaj nie interesuje.:roll::( Złomek jest na allegro, na alegratce, na www.psy.pl , oczywiście na stronie schroniska w Milanówku i jeszcze w paru innych miejscach - i nic...

Posted

chyba tego nigdy nie zrozumiem, zalozony raz watek powinien byc doprowadzony do konca
czyzby zlomek byl za trudnym przypadkiem?
nie takie gory na dogomanii przeskakiwano!

poza tym dlaczego zlomek jest w nowym domu??

Posted

Chrupek, która założyła wątek już o Złomku nie pamięta. Teraz ratuje inne psy, a Złomek tkwi jak kołek w schronisku. :angryy:

skad ta pewnosc ze nie pamietam o Złomku ??????????