Bogarka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='anna2']Bogarka,jeśli możesz to prosze o stawkę z TATA :-) Wilczarze 22.04.2006. PSY KL. MŁODZIEZY Wiglywagly’s Da Vinci KL. POSREDNIA Írvavagyon Orfeusz KL. OTWARTA Atlantic z Netluckych Pastivin Glor Na Gael Drystan Rupert V. Schloss Neuschwanstein KL. CHAMPIONÓW Siegmound’s Aldor SUKI KL. MłODZIEZY Glor Na Gael Inish KL. POSREDNIA Electra Extra Roan Inish KL. OTWARTA Glor Na Gael Betha Siegmound’s Arien KL. CHAMPIONÓW Daphne Of Dunhill 23.04.2006. PSY KL. MŁODZIEZY Wiglywagly’s Da Vinci KL. OTWARTA Atlantic Z Netluckych Pastivin Rupert V. Schloss Neuschwanstein KL. CHAMPIONÓW Siegmound’s Aldor SUKI KL. MŁODZIEZY Glor Na Gael Fail-Inish KL. POSREDNIA Electra Extra Roan Inish KL. OTWARTA Glor Na Gael Betha Siegmound’s Arien Quote
matrix..... Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Bogarko jeśli masz jeszcze katalog z Tata proszę, napisz stawkę greyów. Ja na Węgry wybieram się ale dopiero początkiem przyszłego roku... Quote
Bogarka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Greye były w sobote (22.04.) tylko dwa ARTUS OF CAMELOT'S LEGEND (pies kll chympionów) i KILTOWN ABBEY HERNE (suka kl. otwarta) a w niedziele 23.04 nie było greyów. Masz juz kopnkretne plamy co do wegierskich wystaw? Quote
matrix..... Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Dziękuję serdecznie za stawkę :) Chciałbym w przyszłym roku przyjechać raczej wiosną właśnie na 2 x cacib i najlepiej do Tata / było tam całkiem przyjemnie / przy okazji może skończylibyśmy championat Węgier. Quote
Pheobe Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Troszke fotek z Leszna wiekszosci chartow znajdziecie na www.benenatus.cso.net.pl w "FOTORELACJACH" ;) ;) ;) Quote
martyna. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ja mam także kilka fotek Chartów Afgańskich z Leszna zaraz Wam prześlę :) Przy okazji mam jeszcze pytanko...Czy ktos z Was bedzie na wystawie w Płocku i moze pozyczyc mi swojego Charta na Młodego Prezentera?? Quote
martyna. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Zgodnie z obietnicą przesyłam zdjątka Afganków :) I to wszystko :) Quote
martyna. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Witam ponownie:) Jednak do Płocka nie jade :( Ale za to mam do Was prośbę...Czy ktoś z Was posiada Afgana i może pożyczyć mi go na Młodego Prezentera w Olsztynie lub/i Warszawie??Oczywiscie jest pojdzie ze mna i bedzie po ocenie na ringu.Byłabym baardzoo wdzieczna :) Pozdrawiam, Martyna Quote
Ewelinaa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Martyna2006 napisz na charcim FORUM tam wiecej osób się zgłosi :) ja z chęcią pożyczyła bym ci affika ale nie bede na tych wystawach o których piszesz z afganem CHARCIE FORUM http://www.psy.mgt.pl/psy/index.php Quote
M.M. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Martyna 2006 my będziemy na warszawskiej,więc jeśli chcesz to proszę dwa do wyboru i koloru......:lol: :lol: :lol: ps.dzieki za fajną fotę Lakindy Quote
martyna. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 M.M. no pewnie że chce :) Jeju nawet nie wiesz jak się bardzo cieszę :) A fotkę Lakindy(jesli to do mnie skierowane to mozesz ja sobie wykorzystac,jesli chcesz:) ) Jeszcze raz bardzoo dziekuje za użuczenie Afganka :) Quote
orsini Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 a tu mam dla Was przeslicznego i przeuroczego afganika:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: : Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: C U D O W N Y ! Quote
Martyna_2006 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 BOSKI!! Jeja te Afgany jednak mają swój urok :) Quote
Ewelinaa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 fotki z wystawy CAC Lublin http://www.karmazynowy.fora.pl/viewtopic.php?t=40 Pozdrawiam Quote
Bogarka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 orsini napisał(a):a tu mam dla Was przeslicznego i przeuroczego afganika A co to za afgan? Quote
orsini Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 nie wiem jak sie to pisze:((( Turenne de Menuel Galopin? Quote
Pheobe Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Ewelinaa']fotki z wystawy CAC Lublin http://www.karmazynowy.fora.pl/viewtopic.php?t=40 Pozdrawiam Ewelinaa!! Ta fotka Astona jest urocza.... :loveu: Taka slodka mordka.... ;) Quote
Ewelinaa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 fotka była robiona z zaskoczenia , takie najbardziej wychodza :D Quote
Pheobe Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ewelinaa napisał(a):fotka była robiona z zaskoczenia , takie najbardziej wychodza :D No... Wiem cos o tym.... ;) ;) ;) Quote
Pheobe Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wlasnie wstawilam na stronke www.benenatus.cso.net.pl w "FOTORELACJACH" porcje fotek ze Szczecina i kilka z Raciborza.... Pozdrawiam..... ;) ;) Quote
Ewelinaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 CAC Lublin a to mój młodziak na finałach i vice BOG :) http://www.karmazynowy.fora.pl/viewtopic.php?t=40 Quote
grrrond Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mam kilka zdjęć wilczarzy z wiosennej wystawie w Nowym Dworze ;) jeśli je chcecie to bardzo proszę kogos o pomoc we wstawieniu :roll: rzuccie maila ja je wyśle :lol: Quote
Recommended Posts