Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc w tym temacie wklejamy wszystkie fotki chartoli z wystaw i nie tylko ;)
Ja postaram sie zrobić FOTOreportarz z wystawy w wa-wie (krajowej) ;)
wtedy cos wkleje :wink:

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich miłosników chartów ( i nie tylko);
przywiozłam dla Was z Nowego Targu kilka foteczek:

Timur Trop Ksenas, tricolor,Chart Polski, Kl. Championów

Posted

Chart Polski, suki, klasa championów, Senta Samba Ksenas

Chart Rosyjski - Barzoi
suki, klasa posrednia, Yurta Stepowy Goniec

suki,klasa otwarta, Lena Biegacz Łukasza

suki, klasa championów, Okaryna Grotius - i wszystkie 3

Posted

Em-ka!!!!Dziekuje slicznie!!!Dzieki Tobie moglam zobaczyc jak sie rozwija moj wnuczek El - Hazir z Charciej Gromadki!!!Oj,chyba bede musiala zadzwonic do p.Janusza zeby mu wyskubal te wlochate boczki i troszke sie przylozyl do wystawiania!!!Naprawde piesek traci duzo uroku przez nieprawidlowe ustawienie.

Posted

baardzo dziękujemy! chyba lepiej by było gdybym nazwała ten temat "Charcie fotki z wystaw" <hehe> ale trudno ;) czyli nie tylko whippecie fotki umieszczajcie! :D

Posted

Em ka,pierwsze zdjęcie przedstawiające wilczarza nie obrazuje psa z Nitry Atlantica z netluckych pastvin , tylko naszego 10-cio miesięcznego (nie 3 letniego) Ginesa :D Immelmann Sagittarius.Gines przyjechał z Gedserkiem Bokamaro towarzysko tylko i wyłącznie :D Chłopaki się nie rozstają ze sobą :wink:

Posted

resuruss napisał(a):
Laura!Witaj!!!Jako autor tematu mozesz zmienic jego nazwe,np na Charcie wystawy - galeria lub cos w tym stylu wg Twojego uznania.Pozdrawiam!!!!!

już to zrobiłam :P
mam do was pytanko - Czy posiadacie jakieś fotki whippetów z wystawy w Sopocie? moja sunia zakończyła tam championat więc bardzo bym chciała mieć z tej wystawy pamiątke w postaci foteczki... :oops: :D

Posted

anna2 napisał(a):
Em ka,pierwsze zdjęcie przedstawiające wilczarza nie obrazuje psa z Nitry Atlantica z netluckych pastvin , tylko naszego 10-cio miesięcznego (nie 3 letniego) Ginesa :D Immelmann Sagittarius.Gines przyjechał z Gedserkiem Bokamaro towarzysko tylko i wyłącznie :D Chłopaki się nie rozstają ze sobą :wink:

Ups, przepraszam - to chyba z rozpędu i niewiedzy :wink:
jak wstawiałam te fotkę - wydawało mi sie, że ten piesek jest za młody na zdjeciu (patrząc na date w katalogu) - ale cóż, popełniłam błąd; :oops:

Posted

Nic się nie stało.Pies z Nitry nie dojechał i chyba nie tylko Ty wziełaś Ginesa za Atlantica :wink: Właściciel suczki wilczarza też do nas podszedł i zapytał czy wychodzimy na ring :D

Posted

Matrix ,trochę jego zdjęć jest Forum miłosników chartów ,w wilczarzach -temat-Ginesko.Postaram się aktualnych niebawem troche wstawić.
Planowaliśmy zacząć wystawianie od Poznania ,ale co z tych planów wyjdzie.....Gines musi się jeszcze troche nauczyć....cierpliwości... :wink:

Posted

matrix Melka bardzo nie lubi się ustawiać jak jest zmęczona i wyszła na zdjęciach jak pokraka ,ale innych nie mam.
Może nareszcie niedługo będą zdjęcia z Varny to wstawię.

Posted

gruca napisał(a):
matrix Melka bardzo nie lubi się ustawiać jak jest zmęczona i wyszła na zdjęciach jak pokraka.

hehe moja Nelka tak jak Melka jest z Meradith i robi dokładnie to samo :roll: czekamy na foteczki;]

Posted

gruca napisał(a):
matrix Melka bardzo nie lubi się ustawiać jak jest zmęczona i wyszła na zdjęciach jak pokraka ,ale innych nie mam.
Może nareszcie niedługo będą zdjęcia z Varny to wstawię.

tu na zdjęciach stoi całkiem przyzwoicie :)