Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja nigdy nie bylam na kabatach, wiec moze ktos umowilby sie ze mna przy metrze o konkretnej godzinie? Do metra Kabaty dojade, ale na stacji ktos musialby pierwszy raz mnie tam zaporwadzic, bo moge sobie nie poradzic. Moze jakies numery telefonu do wymiany?

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja o 13 nie mogę jak już pisałam na początku :wink: Jeśli spotkanie jest na Kabatach to ja dopiero pewnie na 15 dojadę. Jeśli na Pola to na 14 bym była.

Posted

Jak dla mnie to mogą być i Pola, w sumie sucz w trakcie ćwiczeń ładnie sie na mnie koncentruje. Ale Ola z Arią nie mogą, stąd te Kabaty.
Doddy, skoro nie możesz wcześniej, ot może my umówimy się na 14.30, a ty po prostu dojedziesz? Przez te pół godziny i tak pewnie w sumie niewiele będziemy ćwiczyć, bo i się zapoznać będzie trzeba i trochę pogadać :wink:
Trafisz tam sama? Wiesz, na te łąki, gdzie kiedyś byłyśmy na spacerze. W razie czego opiszę ci na priwie drogę, od metra jest bardzo prosta (dosłownie :wink: )

Dla wszystkich moja komórka
0608 450 022

Oczywiście wyjde po was na stację metra.

Posted

betty_labrador napisał(a):
a wiesz jak jechac na te Kabaty? po wyjsciu z metra?
:hmmmm: Po wyjściu z metra (ostatnia stacja - Kabaty) już nigdzie nie musisz jechać, bo BĘDZIESZ na Kabatach. Już pisałam, że na stację mogę po was wyjść.

Posted

asher napisał(a):
Hooop hooop!!!! No i jak w końcu :question:
Kurcze, ja jestem pewna, że tutaj napisałam post - ciekawe, gdzie on faktycznie wylądował :roll: .

W każdym razie, mnie się wydaje, że wniosek jest jasny: niedziela, 14:30 przy wyjściu z metra Kabaty (jak wyjdziecie z wagonu, to należy iść do końca w tym samym kierunku, w którym jechało metro, potem skręcić w lewo i schodami w prawo. Jesteśmy umówieni na szczycie tych schodów).

doddy dołączy o 15.

Posted

Flaire napisał(a):
(jak wyjdziecie z wagonu, to należy iść do końca w tym samym kierunku, w którym jechało metro, potem skręcić w lewo i schodami w prawo.
Czyli po prostu iść tam, gdzie będzie szło 90 procent ludzi wysiadających z metra :wink: (do Tesco idą :wink: ).

Dobra, to ślę Doddy priwa jak do nas trafić.

Posted

Flaire napisał(a):
Jesteśmy umówieni na szczycie .

Najwyższym :lol:
Kto i powie ile bede jechala metrem z Centrum ? :roll:
Koło mnie tramwaje nie chodzą, jakies remonty :evil: a do metra musze jakos dojechac i musze jakos sobie czas wyliczyc :roll:

Posted

mi tez niestety nieudalo sie dotrzec, bo po wczorajszych zawodach nie bylam sie wstanie podniesc z łóżka o 7 rano, chciarz sie obudzialam... przykro mi, a zalezalo mi na tym spotkaniu, no coz, to kiedy indziej. O 11 w nocy wrocilam, wiec... no i na 9.30 mialam trening ktory tez opuscilam :P ale zawodow nie zaluje.

to niech ktos napisze jak bylo na tym spotkanku :)

Posted

Super bylo :lol:
Saba obwarczala wszystkie mozliwe psy ktore byly czyli 3 sztuki, :lol: ale ogólnie była grzeczna :lol:
Teraz zjadla i padła :evilbat:

Posted

Fajnie było, fajnie :D
Byłam ja z Sabiną, PIKA z Sabą, Flaire z Misią i Sylwia z Szejkiem.
Wszytskie psy fajniste, szkoda tylko, że nie za bardzo chciało im się ćwiczyć :lol:
Trenowaliśmy głównie chodzenie przy nodze. Z Sabiny jestem dumna, z siebie zdecydowanie mniej. Dziewczyny stwierdziły, że zdecydowanie muszę się podszkolic :lol:

Doddy, a nie masz ochoty odwiedzić mnie jutro, albo we wtorek - godzina dowolna? Będzie dozio u mnie, poznasz urwisa 8)

Posted

asher a może na Polach się jutro spotkamy? Bo te Kabaty to koniec świata!
Jutro muszę załatwić wszystkie sprawy bo od wtorku nie będę miała okazji..
We wtorek nie mogę bo jadę po Oskarka do Gliwic :wink:

A macie jakieś zdjecia? Ja chcem zdjęć!!!!!!!!

Flaire Ciebie też chyba jutro będziemy musieli odwiedzić :D Dziekuje Ci bardzo za pomoc!

Posted

Doddy, trochę się boję zabrać na Pola małego, bo on w końcu nie mój jest... A na Kabaty jedzie się metrem tylko 10- 15 minut dłużej, niż na Pola 8)

Flaire, a co lubisz, cooo? 8) Ja ciekawska jestem :oops: :lol:
Acha, ja oczywiście tez dziękuję :buzi: