betty_labrador Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 ja nigdy nie bylam na kabatach, wiec moze ktos umowilby sie ze mna przy metrze o konkretnej godzinie? Do metra Kabaty dojade, ale na stacji ktos musialby pierwszy raz mnie tam zaporwadzic, bo moge sobie nie poradzic. Moze jakies numery telefonu do wymiany? Quote
PsychoSzczurek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Beata, my chyba jakoś razem sie zabierzemy, nie? :P Quote
doddy Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Ja o 13 nie mogę jak już pisałam na początku :wink: Jeśli spotkanie jest na Kabatach to ja dopiero pewnie na 15 dojadę. Jeśli na Pola to na 14 bym była. Quote
asher Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jak dla mnie to mogą być i Pola, w sumie sucz w trakcie ćwiczeń ładnie sie na mnie koncentruje. Ale Ola z Arią nie mogą, stąd te Kabaty. Doddy, skoro nie możesz wcześniej, ot może my umówimy się na 14.30, a ty po prostu dojedziesz? Przez te pół godziny i tak pewnie w sumie niewiele będziemy ćwiczyć, bo i się zapoznać będzie trzeba i trochę pogadać :wink: Trafisz tam sama? Wiesz, na te łąki, gdzie kiedyś byłyśmy na spacerze. W razie czego opiszę ci na priwie drogę, od metra jest bardzo prosta (dosłownie :wink: ) Dla wszystkich moja komórka 0608 450 022 Oczywiście wyjde po was na stację metra. Quote
betty_labrador Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Sylwia no tak masz racje :) po treningu naszym jakos :) a wiesz jak jechac na te Kabaty? po wyjsciu z metra? To w koncu jak sie spotykamy, na Kabatach-prawda? :) Quote
asher Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 betty_labrador napisał(a):a wiesz jak jechac na te Kabaty? po wyjsciu z metra?:hmmmm: Po wyjściu z metra (ostatnia stacja - Kabaty) już nigdzie nie musisz jechać, bo BĘDZIESZ na Kabatach. Już pisałam, że na stację mogę po was wyjść. Quote
betty_labrador Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 ok to mozesz po nas wyjsc :) bedzie milo ;) tylko co do godziny to pewnie jeszcze sie ustali? Quote
asher Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Hooop hooop!!!! No i jak w końcu :question: Quote
Flaire Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 asher napisał(a):Hooop hooop!!!! No i jak w końcu :question:Kurcze, ja jestem pewna, że tutaj napisałam post - ciekawe, gdzie on faktycznie wylądował :roll: . W każdym razie, mnie się wydaje, że wniosek jest jasny: niedziela, 14:30 przy wyjściu z metra Kabaty (jak wyjdziecie z wagonu, to należy iść do końca w tym samym kierunku, w którym jechało metro, potem skręcić w lewo i schodami w prawo. Jesteśmy umówieni na szczycie tych schodów). doddy dołączy o 15. Quote
asher Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Flaire napisał(a):(jak wyjdziecie z wagonu, to należy iść do końca w tym samym kierunku, w którym jechało metro, potem skręcić w lewo i schodami w prawo.Czyli po prostu iść tam, gdzie będzie szło 90 procent ludzi wysiadających z metra :wink: (do Tesco idą :wink: ). Dobra, to ślę Doddy priwa jak do nas trafić. Quote
PIKA Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Flaire napisał(a): Jesteśmy umówieni na szczycie . Najwyższym :lol: Kto i powie ile bede jechala metrem z Centrum ? :roll: Koło mnie tramwaje nie chodzą, jakies remonty :evil: a do metra musze jakos dojechac i musze jakos sobie czas wyliczyc :roll: Quote
Flaire Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 PIKA napisał(a):Kto i powie ile bede jechala metrem z Centrum ? Ja liczę 2 min od stacji, Tu musisz przejechać bodaj 12 stacji, więc licz 25 minut. Quote
ara Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Kuuuu... rza twarz :cry: dopiero teraz mi dogo weszła :evil: Możecie mnie dobić i napisać jak się spotkanko udało... Quote
doddy Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Ja niestety nie mogłam przyjechać. Przepraszam. Jestem chetna na spacerek np. jutro :D Od wtorku już nie będę mogła :wink: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 mi tez niestety nieudalo sie dotrzec, bo po wczorajszych zawodach nie bylam sie wstanie podniesc z łóżka o 7 rano, chciarz sie obudzialam... przykro mi, a zalezalo mi na tym spotkaniu, no coz, to kiedy indziej. O 11 w nocy wrocilam, wiec... no i na 9.30 mialam trening ktory tez opuscilam :P ale zawodow nie zaluje. to niech ktos napisze jak bylo na tym spotkanku :) Quote
PIKA Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Super bylo :lol: Saba obwarczala wszystkie mozliwe psy ktore byly czyli 3 sztuki, :lol: ale ogólnie była grzeczna :lol: Teraz zjadla i padła :evilbat: Quote
asher Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Fajnie było, fajnie :D Byłam ja z Sabiną, PIKA z Sabą, Flaire z Misią i Sylwia z Szejkiem. Wszytskie psy fajniste, szkoda tylko, że nie za bardzo chciało im się ćwiczyć :lol: Trenowaliśmy głównie chodzenie przy nodze. Z Sabiny jestem dumna, z siebie zdecydowanie mniej. Dziewczyny stwierdziły, że zdecydowanie muszę się podszkolic :lol: Doddy, a nie masz ochoty odwiedzić mnie jutro, albo we wtorek - godzina dowolna? Będzie dozio u mnie, poznasz urwisa 8) Quote
betty_labrador Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 co tak malo was tam bylo? :) kiedy nastepne spotkanie? Quote
PIKA Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 betty_labrador napisał(a):co tak malo was tam bylo? :) Bo nie dojechalaś :lol: Quote
doddy Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 asher a może na Polach się jutro spotkamy? Bo te Kabaty to koniec świata! Jutro muszę załatwić wszystkie sprawy bo od wtorku nie będę miała okazji.. We wtorek nie mogę bo jadę po Oskarka do Gliwic :wink: A macie jakieś zdjecia? Ja chcem zdjęć!!!!!!!! Flaire Ciebie też chyba jutro będziemy musieli odwiedzić :D Dziekuje Ci bardzo za pomoc! Quote
Flaire Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 doddy napisał(a):Flaire Ciebie też chyba jutro będziemy musieli odwiedzić :D Dziekuje Ci bardzo za pomoc!Niezamaco. Wiesz, że to lubię. :D Quote
asher Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Doddy, trochę się boję zabrać na Pola małego, bo on w końcu nie mój jest... A na Kabaty jedzie się metrem tylko 10- 15 minut dłużej, niż na Pola 8) Flaire, a co lubisz, cooo? 8) Ja ciekawska jestem :oops: :lol: Acha, ja oczywiście tez dziękuję :buzi: Quote
doddy Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 asher tylko, że ja do metra to daleko mam! I wcale nie mam jak łatwo dojechać :wink: Quote
asher Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Nie gadaj, jak do Pól masz blisko, to do metra też masz blisko :lol: Quote
Flaire Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 asher napisał(a):Flaire, a co lubisz, cooo? Pomagać - szczególnie bezdomnym pieskom (właśnie za to doddy mi dziękowała - niepotrzebnie, bo cppms :D ). Quote
Recommended Posts