Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym się również dołączyła, tylko że Misia narazie rekonwalescentką jest. W odróżnieniu od coponiektórych, nie będę udawać, że nic nie umie :wink: , ale poćwiczyć zawsze się przyda. :D Szczególnie że w tym roku, po raz pierwszy od lat, opuszczamy (dzisiaj!) początek psiego "roku szkolnego" na Bemowie. :wink:

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to może ustalmy jakąś datę? I miejsce?
Ja tradycyjnie proponuję Łąki Wilanowskie na wysokości Kabat :wink: Miejsce na szkolenie jest super, ale minus ten, że pewnie wszystkim daleko :(

Posted

Flaire napisał(a):
Ja bym się również dołączyła, tylko że Misia narazie rekonwalescentką jest.

A co jest Misi ? :o :(

asher napisał(a):
No to może ustalmy jakąś datę? I miejsce?
Ja tradycyjnie proponuję Łąki Wilanowskie na wysokości Kabat :wink:

Jak tak daleko to nie za wcześnie :roll: A tam są konie? :roll:

Posted

Przy wejściu na łąki jest pastwisko, na którym czasem pasą się konie, ale same łąki są ogromne, więc obecnośc koni nikomu nie będzie przeszkadzać.

Posted

asher napisał(a):
PIKA, z odległości mniej więcej kilometra tez się będziecie koni bać? :wink:

Nie wiem, ale z odległośic kilometra na pewno będziemy je czuc :lol:

A tak powaznie to Saba atakuje konie :o i wydaje mi się, z moich obserwacji :roll: ze robi to ze strachu :o

Posted

PIKA, moja Sabina też boi się koni, Agnesowa Aza równiez niefajnie na nie reaguje, ale zaręczam ci, że łąka jest wystarczająco wielka, by nie dochodziło do psio - końskich ekscesów... :roll:

Posted

My chętnie też się dołączymy. Z tym, że u nas raczej tylko weekend. W tyg. pracuje do 16.00 i zanim obrócę z Mokotowa na Bródno i potem z powrotem, to zrobi się późno.

Posted

Olcia napisał(a):
ja tez ja tez moze nadir sie nie zje z milo , bo to juz mamy przetestowane ze nie przepadaja za doba :lol:

Milo ostatnio za wiekszością psów nie przepada :evil: .

Posted

Asher, może takie ćwiczonka by mojej Arii pomogły :hmmmm: Tylko nie wiem jak "reszta świata" zniesie ją w tym stanie :roll: :oops: i czy ja z nią nerwowo wytrzymam :-?

Posted

A(leksand)ra&Ar(i)a Nie wiem, na co ma pomóc takie spotkanko Twojej suczce, ale jak znam zycie kontakt z innymi ludźmi i czworonogami zawsze pomaga :D Tym bardziej jak taki kontakt jest z włascicielami, którzy rozumieją, ze Twój pies ma problemy i nie robią z tego afery

A tak w ogóle to dzisiaj już czwartek, to na czym stoim? :D

Chociaz w ten weekend wystawa w Wawce :hmmmm:
Ja w niedzielę wybieram się na Klubówke Molosów :) ale po południu jestem do dyspozycji :wink:

Posted

Pika, moja suka nie może przeżyć rozstania z Kropką :roll: W domu nie do życia, głodówkę sobie urządziła a na spacerach cięta na wszystko co się rusza :-? z ludźmi włącznie :o mój mąż już z nią nie wychodzi bo nie jest w stanie...

Posted

A(leksand)ra&Ar(i)a ale jak ją bedziesz suczke izolowac to stan się bedzie pogarszał a nie polepszał
Załóz jej namordnik i niech się na mnie rzuca jak musi :lol: a Ty ją w tym czasie będziesz tego oduczać :wink:
Albo zrobi to moja Saba :roll:

A jaka to rasa, ze tak zapytam?
:oops:

Posted

Pika, wstydź się :wink: jak możesz nie wiedzieć że mam dobeczkę 8)

Wiesz, ja jej staram się nie izolować, to ona już nikogo nie kocha :roll: wyraźnie ewakuuje się z pomieszczeń w których ktoś przebywa, mizianko jej nie pasuje... niekontaktowa całkiem :( nawet za piłką którą kochała nad życie teraz po prostu się snuje :o tyle mojego co czasami jej furię skieruję na tarmoszonko :-?

Posted

[quote name='A(leksand)ra&Ar(i)a'] Pika, wstydź się :wink: jak możesz nie wiedzieć że mam dobeczkę 8)
przeciez się zawstydzilam :oops: :lol:

[quote name='A(leksand)ra&Ar(i)a']Wiesz, ja jej staram się nie izolować, to ona już nikogo nie kocha :roll: wyraźnie ewakuuje się z pomieszczeń w których ktoś przebywa, mizianko jej nie pasuje... niekontaktowa całkiem :( nawet za piłką którą kochała nad życie teraz po prostu się snuje :o tyle mojego co czasami jej furię skieruję na tarmoszonko :-?
A czemu jej się tak zrobiło? :(

Posted

to jak sie zdecydujecie gdzie i kiedy to ja bym z moim chlopiątkiem przyczłapała, tylko my powolutku i na smyczy bo sie nam mlodziencze zapalenie kosci trafilo :) a potrzebujemy sie socjalizowac z onkami bo malucha napadl ON ostatnio :-? i lekko niepewnie sie przy nich czuje.... :)

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
i jak tam dojechać? :lol: :wink:

jesli nie masz autka to najlepiej autobusem, tramwajem, albo metrem :lol:

A ja w sobotę ide na krajówke bo Korona Ciukę wystawia, :angel: a jak nie Ciukę to przynajmniej porobi za handlera dla Ciukowego braciszka :angel:

także ja w sobote też po południu moge :roll:

Posted

A ja w sobotę wystawiam Apcię, więc sobota dla mnie odpada. A w niedzielę może pojadę pooglądać zawody agility w Białymstoku. Misia była zgłoszona, ale po tym, jak sobie przedwcześnie usunęła kilka szwów, nie będzie startować. :(