Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:santagri: KOCHANYM-MARIOLI,PAULI,MAĆKOWI,PANI MADZI,PANI ANETCE,PANI MARZENCE,PANU MARKOWI,KACPROWI,PANI ANI ORAZ WSZYSTKIM KTORZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO ZEBY ZYCIE TYCH PIESKOW BYLO SZCZESLIWE I PELNE MILOSCI-Z CALEGO SERCA ZYCZE CUDOWNYCH SWIĄT I ZEBY SPELNILY SIE WASZE MARZENIA-NIDGY SIE NIE ZMIENIAJCEI-JESTESCIE WSPANIAŁYMI LUDZMI!!!!!

Posted

Mika ma nosówke:cry: niestety pani nie dopilnowala drugiego szczepienia,pomimo ze prosilam,przypominalam ze to bardzo wazne-jestem rozżalona:cry: wlozylam w ich uratowanie i wychowanie tyle serca........Mika ma 10% szans ze wyjdzie z tego........i to tylko dzięki pomocy nieocenionej Pauli ktora osobiscie i finansowo zaangazowala sie w pomoc Mice-dziękuję Ci. Malutka jest bardzo słaba,odwodniona,ma gorączke,krwawą biegunke.......dostala kroplowki i antybiotyk.Jesli w ciągu 3 najblizszych dni nie nastąpi przesilenie to........malucha trzeba będzie uśpic bo inaczej czeka ją śmierć głodowa.Jest mi niewyobrażalnie ciężko.

Posted

aniu, dawno temu moja pierwsza, ukochana sunia w wyniku podobnego zaniedbania, tez miala nosowke; przeszla wszystkie okropne fazy, lacznie z lekka padaczka i paralizem, i po dlugim leczeniu byla calkowicie zdrowym psem! przesylam ci troche energii, zebys to zniosla, cokolwiek bedzie - zrobilas wszystko, co moglas. badzmy dobrej mysli!

Posted

Przykro mi to pisac i serce pęka ale Mika jest w coraz gorszym stanie,maksymalnie odwodniona,wychudzona,slaba.................dzis po poludniu weterynarz-zresztą oddana calym sercem zwierzętom,wspaniala kobieta-zdecyduje czy da sie Mikunie uratowac czy trzeba ją będzie uspic........

A TO JEST MIKUNIA JAK BYLA MALUTKA......

Posted

Aniu
tak mi przykro, ale trzeba walczyć, warto walczyć
jeden z moich piesków, dawno, dawno temu, jeszcze w latach 60-tych wyszedł z nosówki a leki teraz są dużo skuteczniejsze
więc trzymam mocno kciuki za sunię

Posted

Dostalam wiadomosc od Pani Mikuni. Podobno mala jest juz silniejsza i zaczela jesc!!!!! Boze po 4 dniach glodowania!. Zaraz Pani podlaczy jej kroplowke a wieczorem ma byc z nia w klinice u P. Doktor.Postaram sie tez tam zagladnac zeby zobaczyc szkraba. Zeby tylko ten stan sie utrzymal.
Pzdrowienia od Saruni:Dog_run: :Dog_run:

Posted

Boje sie cieszyc ale pojawilo sie malenkie swiatelko nadziei.Trzymajcie kciuki Kochani-moooocno.Gdyby nie Skarabeusz to malenka juz by nie zyła-Paula jestes Aniołem