jola&tina Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Śliczna Zula, śliczna i ślicznie o niej piszesz. Quote
mar.gajko Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Bo to śliczny pies Jolu, w każdym aspekcie. Bo bylam dla niej najwazniejszą istotą na świecie, a ona była moją połówką psią. Bo wystarczyło, że na nią popatrzyłam to ja się uśmeichałam, a ona lekko machała ogonkiem, nawet leżąc. Quote
elficzkowa Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Przykre są pożegnania... Tyle pięknych i dających radość chwil spędzonych razem zostało w pamięci. Z pamięci o innych utkana jest też nasza wspólna rzeczywistość. Twoje wspomnienia o Zuli są dobre i piękne i wierzę głęboko, że Ona też tak wspomina czas spędzony z Tobą. Spotkacie się przecież i niech sobie inni mówią co chcą - nasze zwierzęta czekają Tam na nas - w naszym Niebie . Quote
Tigraa Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Mariola kochanaCzasem tak trzeba. Jeśli nie ma już nadziei na pomoc a Przyjaciel cierpi, trzeba pozwolić mu odejść.Ona wiedziała że Ją kochasz.Zrobiłaś wszystko co w ludzkiej mocy.Byłaś z Nią do końca. Odprowadziłaś do samych drzwi nieba. Teraz Zula już nie cierpi. Jest blisko Ciebie. Quote
mar.gajko Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nie mogę się przyzwyczaić, że jak wracam do domu to Jej nie ma. Brakuje mi mojej Zuleńki. Bardzo. Quote
jola&tina Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Moja Tina odeszła kilkanaście miesięcy temu a ja ciągle uważam, żeby jej nie potrącić drzwiami jak wchodzę do mieszkania ( malutka była). I teraz też wydaje mi się, że przyjdzie sprawdzić dlaczego nie śpię :) i będzie mnie trącać mokrym noskiem. Quote
Tigraa Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Azulka (*) mam nadzieję, że jesteście szczęśliwe TAM>.. Quote
mar.gajko Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Dzisiaj miesiąc mija. I wcale nie jest lepiej. Quote
mar.gajko Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Zuleńka moja. Kasiulek kochany. Byliśmy na wakacjach "u babci". Moja mama uwielbiała "moje dziewczynki". Do Franka cały czas mówiła w rodzaju dziewczyńskim. Tak smutno. Nie sądziłam w zeszłym roku, że to ostatni wyjazd dziewczynek do babci. Quote
Tigraa Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Niestety, wszystko ma początek i koniec... Choć chcę wierzyć, że TAM jest drugie życie, już na zawsze, z naszymi ukochanymi, najdrożśzymi. Przytulam Cię i Franusia. Zawsze będę pamiętać Azulę, najmądrezjszą, najukochańszą sunię na świecie. Quote
mar.gajko Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Moje małe skarbeczki Kasia ['] i Zulcia ['] Tesknimy bardzo za Wami. Quote
Tigraa Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Kocham Cię, Azulka. (*) Mariolko przytulam. Quote
mar.gajko Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Niedługo minie rok jak odeszła Kasia i pól roku jak umarła Zulcia. Bardzo mi rak moich dziewczynek. Żyjemy sobie z Frankiem. Coraz lepiej. Chociaż nie rozumie polecenia "nie patrz na kota" ;) Quote
elficzkowa Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Koty są cudne więc jak możliwe aby na nie nie patrzeć. Quote
mar.gajko Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Koty są cudne więc jak możliwe aby na nie nie patrzeć. Kiedy jedna nie lubi i warczy jak Franio na nią spogląda. A Franio się kładzie i ... patrzy :) i w ogóle nie słucha jak mu mówię, Franiu nie patrz na nią. Quote
elficzkowa Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Widocznie ta kicia bardzo nieśmiała i spodobała się Franiowi :). A Franciszek - jako dobrze wychowany - nie będzie przecież zaczepiał łapką to chociaż z daleka popatrzy. Moja kotka godzinami śpi na kaloryferze i niby nic nie widzi i nie słyszy ale niech tylko w pobliżu kaloryfera pojawi się Elfik. Zaczyna się zabawa : Luba porusza ogonem tak aby trafić Elfika w głowę, on zaczyna się wkurzać i próbuję ją łapać za ogon. Kończy się to dzikimi wrzaskami ale jacy obydwoje szczęśliwi z tego powodu :) Całuski dla Frania , te jego oczęta mnie już dawno zaczarowały :) Quote
mar.gajko Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Wczoraj, 20 grudnia, minął rok od śmieci Kasi. Pięknej Katarzynki. Takich "moich Dziewczynek" jak Kasia i Zulcia, to już drugich mieć nie będę. Bardzo tęsknię za nimi. Quote
malagos Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Tak, tych naszych Przyjaciół nigdy nie zapomnimy .. Quote
mar.gajko Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Franuś nie boi się absolutnie żadnych wystrzałów, petard, ani żadnych innych :) Dzielny Franio. Quote
Recommended Posts