sabriel Posted November 8, 2003 Posted November 8, 2003 Troche mnie nie bylo na dogomanii i widze ze przez ten czas przybylo troche spanielomaniakow :lol: Pozdrawiam Quote
KS.dogoman Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Może teraz ktoś inny raczy się wypowiedzieć na ten temat [czyt. temat o Cocker Spanielkach]Hmm.. Może ja zacznę? Buffie wczoraj dostała [w supermarkecie --> po kupnie xXx puszek --> nie wiem ile trzeba było kupić, bo mnie przy tym nie było :] taką piłeczkę, do której wsypuje się suchą karmę i jak psiak się bawi tą piełczką, to wypada z niej jedzonko :lol: 8) Moja Gajunia też ma taką! A dzisiaj była u fryzjera!!!!! 8) 8) Quote
KS.dogoman Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 CO SIĘ DZIEJĘ?!?!?! PRZECIERZ JA MIAŁEM WETERANA, A TERAZ MAM AMATORA!!! Quote
Sarah_S Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Mój psiak też ma taką zabawkę, a ile hałasu przy takiej gonitwie za kulką pełną jedzenia :) Quote
KS.dogoman Posted December 21, 2003 Posted December 21, 2003 Mój psiak też ma taką zabawkę, a ile hałasu przy takiej gonitwie za kulką pełną jedzenia :) masz rację Quote
napciaa Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 No to ja sie odezwę. Moja Fionka strasznie cieszyła sie jak zobaczyła śnieg, ale już stopniał :cry: Quote
SpanieL Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 heh...u nas ale to już dawno był śnieg ale niecały dzień...a teraz to słonko ..:( szkoda bo wolę święta ze śniegiem....ale to ta dziura ozonowa.... Quote
stokrotka452 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 witam kto mi poradzi gdzie kupić spanielka jestem z katowic niestety kupie pieska tylko do 400 zł bo na więcej mnie nie stać miałam już jednego pieska ale tylko 1 noc bo okazało sie że ten piesek był chory miał krwotoczne zapalenie jelit no i musiałam go oddać hodowcy z którym się pokłuciłam do dziś niewiemy czy piesek żyje a weterynarz powiedział że tego hodowce zna cała okolica niestety ja nie znałam więc jeśli ktoś wie gdzie można kupić tanio spanielka z wojew. śląskiego proszę niech da mi znać można pisać na meila lub na gg.4443766 no albo tu będę wdzięczna bo czekamy na pieska którego nie możemy dostać a piesek będzie miał dom z ogrodem i napewno będzie kochany :) czekamy dzięki Quote
zula Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 stokrotka452 napisał(a):witam kto mi poradzi gdzie kupić spanielka jestem z katowic niestety kupie pieska tylko do 400 zł bo na więcej mnie nie stać miałam już jednego pieska ale tylko 1 noc bo okazało sie że ten piesek był chory miał krwotoczne zapalenie jelit no i musiałam go oddać hodowcy z którym się pokłuciłam do dziś niewiemy czy piesek żyje a weterynarz powiedział że tego hodowce zna cała okolica niestety ja nie znałam więc jeśli ktoś wie gdzie można kupić tanio spanielka z wojew. śląskiego proszę niech da mi znać można pisać na meila lub na gg.4443766 no albo tu będę wdzięczna bo czekamy na pieska którego nie możemy dostać a piesek będzie miał dom z ogrodem i napewno będzie kochany :) czekamy dziękiHodowca od którego miałaś psa był zapewne po prostu rozmnażaczem dla którego liczyła się tylko kasa, a nie zdrowie szczeniąt...:angryy: Jeśli nie stac Cię na zakup psa to może przygarniesz jakiegoś schroniskowego spanielka? :cool3: Quote
stokrotka452 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 zula napisał(a):Hodowca od którego miałaś psa był zapewne po prostu rozmnażaczem dla którego liczyła się tylko kasa, a nie zdrowie szczeniąt...:angryy: Jeśli nie stac Cię na zakup psa to może przygarniesz jakiegoś schroniskowego spanielka? :cool3: dzięki wszystkim za odpowiedz spanielka już mam nuka (nusia) ma dziś prawie 3 miesiące jest super pieskiem choć drabie i gryzie bo bawić się chce kochamy ją bardzo :) Quote
rowena1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hej, to ja tez sie odezwę:) mam roczną spanielkę Geenę i jest przecudowna. Ale jak miała trzy miesiące to była niezła rozrabiarą:razz: Zostawała sama w domu, jak oboje z mężem szlismy do pracy i nic w domu nie rządziło:diabloti: mimo ogromnej ilości zostawianych jej gryzaków i zabawek. Ale teraz juz wyrosła z rozrabiania i została jej tylko ogromna chec do zabaw i przytulanie sie do pani za która poszła by wszędzie:lol: Pozdrawiam wszystkich miłosników tej rasy:) Quote
stokrotka452 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 rowena1 napisał(a):hej, to ja tez sie odezwę:) mam roczną spanielkę Geenę i jest przecudowna. Ale jak miała trzy miesiące to była niezła rozrabiarą:razz: Zostawała sama w domu, jak oboje z mężem szlismy do pracy i nic w domu nie rządziło:diabloti: mimo ogromnej ilości zostawianych jej gryzaków i zabawek. Ale teraz juz wyrosła z rozrabiania i została jej tylko ogromna chec do zabaw i przytulanie sie do pani za która poszła by wszędzie:lol: Pozdrawiam wszystkich miłosników tej rasy:) super spanielek nic tylko całować :) pozdrawiam Quote
Gosia>>> Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 stokrotka452 napisał(a):dzięki wszystkim za odpowiedz spanielka już mam nuka (nusia) ma dziś prawie 3 miesiące jest super pieskiem choć drabie i gryzie bo bawić się chce kochamy ją bardzo :) To ja bym chciała spytać, czy to psiak z pseudohodowli? Quote
Recommended Posts