Asiaczek Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Basenji - Ty poważny czlowieku! Wyluzuj i znajdź czas na zabawę, nie tylko w wystawy... Pzdr. Quote
Basenji Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Asiaczek']Basenji - Ty poważny czlowieku! Wyluzuj i znajdź czas na zabawę, nie tylko w wystawy... Pzdr. Bawić się mogę ale w Show'y nie. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 No to sie bawmy... Co proponujesz? Pzdr. Quote
Basenji Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Grę w puchę! Dobra rekreacja dla osób w średnim wieku. Zdrówko Quote
Basenji Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Asiaczek napisał(a):Myślisz o sobie? Pzdr. Też :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 A o kim jeszcze? Bo jeżeli w tę grę możesz grać tylko z osobami w swoim wieku, to tutaj będzie Ci ciężko takowe osoby znaleźć... pzdr. Quote
Basenji Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Taaaaaaa, A kto się wkrótce na emeryturkę wybiera, co? Zdrówko Quote
Basenji Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Wykręcasz kota ogonem. To takie typowe kobiece ( bywa też urocze) Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Ja mam zamiar jeszcze świat wywrócić na drugą stronę i niejedną górę przejść... A co do emerytury - zobaczymy. Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego zdania. Pzdr. Quote
Ypsylon Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 a propos tego zdjęcia ile jest psów... a ten pies w tle na ringu? jego też powinniście policzyć!;) Ypsylon milczy bo zapracowany! będę się starała czasem zaglądnąć, obiecuję...:) Quote
Asiaczek Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Ypsylon napisał(a):a propos tego zdjęcia ile jest psów... a ten pies w tle na ringu? jego też powinniście policzyć!;) Ypsylon milczy bo zapracowany! będę się starała czasem zaglądnąć, obiecuję...:) Wszyscy wiemy, że jesteś zapracowana! Buduj ten lepszy świat, buduj... również w naszym imieniu. :wink: A co do zdjęcia pt. Ile jest psów?, to masz rację, został nam jeszcze "ten duży" w tle! Gratulacje za spostrzegawczość. Ale ten psiak czegoś taki duży, nie pasuje do naszych, tzn. Elitesse, Parsonrk i Asiaczkowych... Pzdr. Quote
Ypsylon Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 no właśnie ten psiak kompletnie nie pasuje do naszych ale skoro padło pytanie "ile jest psów na zdjęciu?" to trzeba i jego policzyć;) a spostrzegawcza zawsze byłam...;) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Poza tym "nasze" są identyfikowalne, a tamten to jakiś "anonimek. Chyba (?) Pzdr. Quote
hanacek Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :x-mas: Krásné a veselé vánoce a mnoho štěstí do Nového roku přeje Mila + ken.Hanacek.;-) Quote
hanacek Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :x-mas: Krásné a veselé Vánoce a hodně štěstí a zdraví do Nového roku- přeje Mila ;-) kennel hanacek Quote
Basenji Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Dekuju Hanacku. Tobie też życzymy duuuuuużo sukcesów na ringu i w hodowli. zdrówko:x-mas: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Mila - dużo szczęścia, zdrowia, sukcesów i pogody w Święta i w Nowym 2006 Roku od Asiaczków. Tutaj możesz pochwalic sie zdjeciami swoich psiakow. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Kilka zdjęć z wystawy w NDM, 10.12.2005 r.: DOUBLE VINNY Dream of Africa (Dablik) - Zwyc. Młodzieży: Abotere's ADUNBI - NPwR: IT'S RAINING MAN Ypsylon i Abotere's ADUNBI: PEPSI COLA Ypsylon - NSwR: Od lewej: DOUBLE VINNY Dream of Africa, Abotere's ADUNBI, PAKANYA Liwang, PEPSI COLA Ypsylon - wybor Zwyc. Rasy: Pzdr. Quote
afre Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Pierwszy raz tu jestem.... i bardzo mi sie podoba... super fotki baskow... pozdrawiam wszystkich baskomaniaków. Quote
afre Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 to jeszcze raz ja... stellanova... nie wiem jak sie wkleja zdjecia... czy to jest trudne? Quote
hanacek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='afre']to jeszcze raz ja... stellanova... nie wiem jak sie wkleja zdjecia... czy to jest trudne? Zdravím ,nie to trudne,i ja to zvladala i neznam moc po polsky! :laola: i jak tvoje šteniački? Quote
Recommended Posts